Barion Pixel

Termékek listája márka szerint G-OLD

G-OLD GR300 üveg infrapanel
2-3 munkanap
Üveg infrapanel

G-OLD GR300 üveg infrapanel

G-OLD
8590875143176
2-3 munkanap
Teljesítmény 300 W
 Ingyenes szállítás!
124 500 Ft
G-OLD GR500 üveg infrapanel
2-3 munkanap
Üveg infrapanel

G-OLD GR500 üveg infrapanel

G-OLD
5991393201257
2-3 munkanap
Teljesítmény 500 W
 Ingyenes szállítás!
175 000 Ft
G-OLD GR700 üveg infrapanel
2-3 munkanap
Üveg infrapanel

G-OLD GR700 üveg infrapanel

G-OLD
8590875143275
2-3 munkanap
Teljesítmény 700 W
 Ingyenes szállítás!
185 000 Ft
G-OLD GR900 üveg infrapanel
2-3 munkanap
Üveg infrapanel

G-OLD GR900 üveg infrapanel

G-OLD
5991393201295
2-3 munkanap
Teljesítmény 900 W
 Ingyenes szállítás!
240 000 Ft

G-OLD

A G-OLD infrapanelek és a működésükhöz szükséges kiegészítők beszerzése és tudatos használata korszerű, költséghatékony és kényelmes fűtési megoldást jelenthet akár otthon a háztartásban, akár üzlethelyiségekben vagy rendezvényhelyszíneken.

Emiatt fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy az oldalon könnyen elérhető legyen minden olyan termék, ami a rendszer telepítéséhez elengedhetetlen. Elsőrendű minőségben és széles választékban. Bátran lehet tehát keresgélni az oldalon belül, a kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig további információk is elérhetők a rendelés előtt.


A G-OLD termékek választása mellett szóló érvek és előnyök

Eleve egyre több helyen lehet találkozni a modern infrapanelek használatának előnyeivel. Hisz olyan innovatív fűtési megoldásról van szó, amelyik nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti, emiatt sokkal hatékonyabb.

Pontosan ebbe a sormintába illenek a G-OLD Infrapanel által gyártott készülékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Színvonalas márkáink egyikeként termékeiket a sokoldalú hasznosíthatóság, az egyszerű telepítés, valamint a tartósan pénztárcabarát működés jellemzi.

Persze oda kell rá figyelni, hogy tényleg a szóban forgó helyiség méretéhez, adottságaihoz és szükségleteihez illeszkedő darabokat sikerüljön kiválasztani. Itt az oldalon ehhez minden segítség adott.

Mi az, amit a beszerzés előtt érdemes alaposan átgondolni?

A legjobb megközelítés, ha előre összeírjuk, mi mindenre van szükség. Lehet erről egy szakemberrel is konzultálni, de mi is szívesen segítünk az elérhetőségeinken. Ha a fűtéshez és annak a szükségleteihez mérten történik a vásárlás, úgy nehéz tévedni.

Lényeges persze, hogy a kiválasztott keretek, panelek, elektromos vezetékek és telepítők kompatibilisek legyenek egymással. Ebből a szempontból persze előny a G-OLD Infrapanel márkanév, mint közös nevező.

Lehet egyébként kerettel vagy keret nélkül is találni különféle méretű panel opciókat. Ki-ki el tudja tehát dönteni, hogy a felhasználás céljainak megfelelően egy fa kerettel vagy anélkül elérhető termék a jobb.

Útmutató az oldalon belüli gyorsabb kereséshez

Nem feltétlenül kell egyesével végigböngészni a termékek listáját, létezik gyorsabb mód is. Ehhez a leginkább kézenfekvő megoldás a lap bal szélén elérhető szűrési feltételek használata.

Csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a termékek listáját akár az ár, a helyiségek vagy a teljesítmény szempontjából. A lista jobb felső sarkában sorba is lehet rendezni a termékeket, például a legolcsóbb vagy a legjobbra értékelt termékeket előre helyezve.

Ha pedig a modern fűtés egyéb termékei is érdekesek lehetnek, akkor ezek is könnyedén megtalálhatók az oldalon. Legfelül a menüsorból csak kattintani kell arra a kategóriára, amelyik érdekes a számunkra.

Így lehet megrendelni a kiszemelt G-OLD termékeket

A kiválasztott termékeknél először is adjuk meg a beszerezni kívánt mennyiséget, aztán tegyük őket be a virtuális kosárba. Ugyanígy néz ki a folyamat az összes többi rendelni kívánt termék esetében is.

Ha ezzel megvagyunk, a jobb felső sarokban nyomjunk rá a kosár ikonra. Töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot az adatainkkal, majd válasszunk fizetési és átvételi módot. Ellenőrizzük az adatokat, és küldjük el a rendelést.

A visszaigazolás e-mail formájában fog megérkezni, mi pedig máris hozzálátunk, hogy a rendelés a lehető legrövidebb időn belül kéznél legyen, és elkezdődhessen a G-OLD termékek telepítése, illetve használata.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
2700 Ft 240000 Ft
Teljesítmény
80 W - kW 1000 W - kW
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.