Barion Pixel
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér
G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér

G-OLD infrapanel 650W fenyőkeretes fehér

5991393210365
Elérhetőség: 7-10 munkanap
7-10 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
88 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 650 W
Garancia 120 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Lakásokba, irodákba, üzletekbe, fürdőszobákba

230V 50Hz IP24 ÉV II. (fehérre festett borovi fenyőfa kerettel, hátsó kivezetéssel)

A G-OLD „fw” jelű infrapanel esztétikus fehérre festett borovi fenyőfa kerettel készül, fenyőkerete időtálló, további kezelést, festést nem igényel. Kerete CNC technológiával készül, extra stabil kivitel!

Mi hiszünk a Magyar Iparban! Csúcsminőségű Európai alapanyagból, saját üzemünkben készülő termék (Távol-keleti elemeket NEM tartalmaz!)

10 év garancia és az élettartam szavatosság magáért beszél! CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve (teljes felületében grafit masszát tartalmazó fűtőlap meghibásodása gyakorlatilag lehetetlen).

Az eredeti ellenőrzött technológiával és korszerű CNC keretező gépekkel készült minőségi termékek, hátoldalán minden esetben megtalálja hitelesítő adattábla matricánkat!

Hatásfoka többszöröse a karbonszálas, sima felületű technológiának, mivel a NEW AGE kerámia infrapanel kristályszemcséi közel 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására, valamint az infrapanel belseje teljes felületében grafitmasszával kitöltött!

Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1240 x 640 x 35 mm
Tömeg
5,5 kg
Teljesítmény
650 W
Elektromos védettség
IP 24 ÉVII
Garancia
120 hónap

G-OLD

A G-OLD infrapanelek és a működésükhöz szükséges kiegészítők beszerzése és tudatos használata korszerű, költséghatékony és kényelmes fűtési megoldást jelenthet akár otthon a háztartásban, akár üzlethelyiségekben vagy rendezvényhelyszíneken.

Emiatt fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy az oldalon könnyen elérhető legyen minden olyan termék, ami a rendszer telepítéséhez elengedhetetlen. Elsőrendű minőségben és széles választékban. Bátran lehet tehát keresgélni az oldalon belül, a kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig további információk is elérhetők a rendelés előtt.


A G-OLD termékek választása mellett szóló érvek és előnyök

Eleve egyre több helyen lehet találkozni a modern infrapanelek használatának előnyeivel. Hisz olyan innovatív fűtési megoldásról van szó, amelyik nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti, emiatt sokkal hatékonyabb.

Pontosan ebbe a sormintába illenek a G-OLD Infrapanel által gyártott készülékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Színvonalas márkáink egyikeként termékeiket a sokoldalú hasznosíthatóság, az egyszerű telepítés, valamint a tartósan pénztárcabarát működés jellemzi.

Persze oda kell rá figyelni, hogy tényleg a szóban forgó helyiség méretéhez, adottságaihoz és szükségleteihez illeszkedő darabokat sikerüljön kiválasztani. Itt az oldalon ehhez minden segítség adott.

Mi az, amit a beszerzés előtt érdemes alaposan átgondolni?

A legjobb megközelítés, ha előre összeírjuk, mi mindenre van szükség. Lehet erről egy szakemberrel is konzultálni, de mi is szívesen segítünk az elérhetőségeinken. Ha a fűtéshez és annak a szükségleteihez mérten történik a vásárlás, úgy nehéz tévedni.

Lényeges persze, hogy a kiválasztott keretek, panelek, elektromos vezetékek és telepítők kompatibilisek legyenek egymással. Ebből a szempontból persze előny a G-OLD Infrapanel márkanév, mint közös nevező.

Lehet egyébként kerettel vagy keret nélkül is találni különféle méretű panel opciókat. Ki-ki el tudja tehát dönteni, hogy a felhasználás céljainak megfelelően egy fa kerettel vagy anélkül elérhető termék a jobb.

Útmutató az oldalon belüli gyorsabb kereséshez

Nem feltétlenül kell egyesével végigböngészni a termékek listáját, létezik gyorsabb mód is. Ehhez a leginkább kézenfekvő megoldás a lap bal szélén elérhető szűrési feltételek használata.

Csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a termékek listáját akár az ár, a helyiségek vagy a teljesítmény szempontjából. A lista jobb felső sarkában sorba is lehet rendezni a termékeket, például a legolcsóbb vagy a legjobbra értékelt termékeket előre helyezve.

Ha pedig a modern fűtés egyéb termékei is érdekesek lehetnek, akkor ezek is könnyedén megtalálhatók az oldalon. Legfelül a menüsorból csak kattintani kell arra a kategóriára, amelyik érdekes a számunkra.

Így lehet megrendelni a kiszemelt G-OLD termékeket

A kiválasztott termékeknél először is adjuk meg a beszerezni kívánt mennyiséget, aztán tegyük őket be a virtuális kosárba. Ugyanígy néz ki a folyamat az összes többi rendelni kívánt termék esetében is.

Ha ezzel megvagyunk, a jobb felső sarokban nyomjunk rá a kosár ikonra. Töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot az adatainkkal, majd válasszunk fizetési és átvételi módot. Ellenőrizzük az adatokat, és küldjük el a rendelést.

A visszaigazolás e-mail formájában fog megérkezni, mi pedig máris hozzálátunk, hogy a rendelés a lehető legrövidebb időn belül kéznél legyen, és elkezdődhessen a G-OLD termékek telepítése, illetve használata.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.