Barion Pixel

Termékek listája márka szerint BEHA

BEHA L5 elektromos konvektor 500 W alacsony kivitel
Rendelésre
Fali elektromos konvektor

BEHA LV5 Wifi elektromos konvektor 500 W alacsony kivitel

BEHA
BEHA LV5
Rendelésre
Teljesítmény 500 W
 Ingyenes szállítás!
87 000 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 200 x 800 x 83 mm
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
Rendelésre
Fali elektromos konvektor

BEHA LV7 Wifi elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel

BEHA
BEHA LV7
Rendelésre
Teljesítmény 700 W
 Ingyenes szállítás!
90 000 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 200 x 1060 x 83 mm
BEHA L10 elektromos konvektor 1000 W alacsony kivitel
Rendelésre
Fali elektromos konvektor

BEHA LV10 Wifi elektromos konvektor 1000 W alacsony kivitel

BEHA
BEHA LV10
Rendelésre
Teljesítmény 1000 W
 Ingyenes szállítás!
94 000 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 200 x 1300 x 83 mm
BEHA L12 elektromos konvektor 1250 W alacsony kivitel
Rendelésre
Fali elektromos konvektor

BEHA LV12 Wifi elektromos konvektor 1250 W alacsony kivitel

BEHA
BEHA LV12
Rendelésre
Teljesítmény 1250 W
 Ingyenes szállítás!
98 000 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 200 x 1670 x 83 mm

BEHA

Az elmúlt években, évtizedekben jelentős változásokon ment keresztül a fűtőberendezések piaca, aminek köszönhetően rengeteg innovatív megoldással, lehetőséggel találkozhatunk. Közéjük tartoznak a BEHA fűtőtestek is - egész pontosan konvektorok, illetve infra hősugárzók - amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Nem csoda hát, ha a világ számos országában nagy népszerűségre tettek szert, és sokan előszeretettel választják őket, ha a megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre. A használatukban rejlő pozitívumokat részletesebben is kifejtjük, elöljáróban csak annyit mondunk, hogy egyszerűen, tisztán, kényelmesen, és nem utolsó sorban energiahatékonyan lehet üzemeltetni őket.


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy innovatív technológiával működő, márkás fűtőberendezéseket kínáljunk a felhasználóknak. Ennek megfelelően nálunk többek között az elektromos konvektorokat, törölközőszárítókat, hőtárolós kályhákat, infrapaneleket, ventilátoros gyorsfűtőket, illetve a fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket is megtalálod.

Ebben a termékkategóriában a BEHA márkájú készülékek szerepelnek, melyeket most be is mutatunk.

BEHA elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a BEHA cég által gyártott elektromos konvektorokat, amik rendkívül hatékonyan működnek, ugyanis felfűtési idő nélkül, szinte azonnal képesek arra, hogy felmelegítsék a környezetüket.

Mivel nem bocsátanak ki gázokat vagy más káros anyagokat, így teljes mértékben környezetbarát megoldást jelentenek a fűtésre. További előnyük, hogy a telepítésük és az üzemeltetésük is sokkal olcsóbb, mint a régebbi, hagyományos fűtési rendszereké.

Sokak számára azért is annyira kedveltek a BEHA elektromos konvektorok, mert nincs szükség bonyolult karbantartásra vagy tisztításra ahhoz, hogy hosszú távon is megfelelően tudjanak működni. Az pedig szintén mellettük szól, hogy a bekapcsolásuk, leállításuk, valamint a hőmérséklet szabályozása is nagyon egyszerű.

A kínálatunkban a PB és az LV szériába tartozó modellek is elérhetőek. 

BEHA infra hősugárzó

Amennyiben egyszerűen, tisztán és energiahatékonyan használható fűtőberendezéseket keresel, akkor a BEHA infra hősugárzói is remek választások lehetnek számodra. Mint ahogy a nevükben is benne van, ezek a készülékek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy felmelegítsék a helyiségeket.

Ennek a technológiának a kényelem, a hatékonyság és a környezettudatosság mellett megvan az az előnye is, hogy ezek a berendezések nem szárítják a levegőt. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott készüléket?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés, a termékek keresése, szűrése, valamint a vásárlás is egyszerű legyen. Amennyiben megvan, hogy mely készüléket szeretnéd megvásárolni, akkor először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra, majd pedig a felugró ablakon kiválasztod a “Fizetés” opciót.

Itt már csak annyi a dolgod, hogy megadod a kért adatokat, köztük a nevedet és a szállítási címet, majd pedig kiválasztod a szállítási, illetve a fizetési módot. Jobb oldalon fogod látni a vételárat, illetve a szállítás díját, és itt van lehetőség a kuponkód megadására is, amennyiben rendelkezel vele.

Miután végigértél a folyamaton, és véglegesítetted a rendelést, hamarosan kézhez kapod a csomagot. Ha bármilyen kérdésed merül fel, akkor bátran keress fel minket, szívesen segítünk mindenben!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
13500 Ft 98000 Ft
Teljesítmény
500 W - kW 2000 W - kW
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Szín
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.