Barion Pixel

Termékek listája márka szerint KOSPEL

Kospel

A napelemes rendszerek széles körű elterjedésének köszönhetően egyre népszerűbbek az elektromos kazánok, amelyből a webáruházunk Kospel kategóriájában számos minőségi modellt találhatsz. Az üzemeltetésük egyszerű, kevesebb karbantartást igényelnek. Sőt, a magasabb komfort érdekében számos biztonsági elemmel is rendelkeznek, mint amilyen például a tágulási tartály, a biztonsági szelep vagy a hőmérséklet-szabályozó.

Mielőtt azonban választanál közülük, mindenképpen olvasd el a termékadatlapokat, amelyek minden szükséges információt tartalmaznak, és egyeztess azzal a szakemberrel, aki majd be fogja szerelni a kazánt!


A webáruházunk Kospel kategóriájában megtalálható elektromos kazánok 6 kW és 24 kW közötti teljesítményben készültek, és beépített tágulási tartállyal, fűtési szivattyúval, illetve egyéb biztonsági berendezésekkel rendelkeznek.

Ennek köszönhetően pedig tökéletes elsődleges vagy kisegítő hőforrásai lehetnek a központi fűtési rendszereknek. De abban az esetben, ha indirekt tárolótartály is hozzájuk van kapcsolva, akkor a meleg víz előállításához is kiválóan alkalmasak.

Továbbá bármilyen ingatlanban használhatóak. Tehát akár egy lakásod van, amelyet padlófűtéssel szereltek fel, vagy társasházban laksz, ahol radiátorral van megoldva a fűtés, a Kospel Ekco elektromos kazánok mindegyik esetben ideálisak lesznek.

Költséghatékony fűtési megoldás

A legjobb bennük viszont az, hogy a segítségükkel a beruházás és a karbantartás tekintetében is jóval kedvezőbben megvalósítható a fűtés, mint a többi energiafajta felhasználásával. Ha például elérkezett az idő arra, hogy az általad használt gázkazánt egy modernebb modellre cserélni kell, akkor elég nagy az esély arra, hogy a kémény is cserés lesz, amit majd később engedélyeztetni is kell. 

Ez pedig manapság már több mint egymillió forint kiadást jelent, aminek közel a kétharmadát megspórolhatod, ha a márkáink között megtalálható Kospel elektromos kazánjainak egyikét szerelteted be. Sőt, ha még a házra napelemet is szereltetsz, akkor a működési költségeken is faraghatsz.

Az alábbi esetekben feltétlenül célszerű elgondolkodni a használatukon

A Kospel elektromos kazánokat leggyakrabban akkor használják, amikor nincs vezetékes gázellátás a környéken, és arra sincs lehetőség, hogy az energiahordozót valamilyen módon tárolják. De sok esetben választják őket akkor is, amikor nincs kémény, vagy csak nehezen lehet megoldani a füst biztonságos elvezetését. 

Emellett még ideális választásnak bizonyulhatnak a hétvégi házakban is, ahol csak időszakosan van használva a fűtés, kisebb alapterületű fűtendő részekben, esetleg más fűtési rendszerek kiegészítéseként.

Milyen teljesítményű berendezést érdemes választani a Kospel kategóriából?

Ennek eldöntéséhez fontos, hogy kikérjük annak a szakembernek a véleményét, aki majd be fogja szerelni az általad kiválasztott elektromos kazánt, mivel ő meg tudja mondani, hogy az az adott modell Amper felvétel tekintetében megfelelő-e a meglévő elektromos hálózathoz. 

Ennek kiszámításhoz azonban figyelembe kell venni az ingatlanban mindennapos használatban lévő egyéb elektromos készülékek által elhasznált áram mennyiséget is, hiszen csak így kaphatod meg, hogy mekkora áramerősség áll a rendelkezésedre.

Ha bármi kérdésed van a fentebb leírtakkal kapcsolatban, vagy egyéb tanácsra lenne szükséged a kazán kiválasztását illetően, akkor keress minket bátran a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
330000 Ft 343619 Ft
Teljesítmény
4 W - kW 24 W - kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.