Barion Pixel

Háztartási ventilátoros gyorsfűtő

► MILYEN TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉK KELL NEKEM? ◄

Stiebel Eltron CK 20 Trend LCD ventilátoros gyorsfűtő
Raktáron
Háztartási ventilátoros gyorsfűtő

Stiebel Eltron CK 20 Trend LCD ventilátoros gyorsfűtő

STIEBEL ELTRON
236653
Raktáron
Teljesítmény 2 kW
47 363 Ft
A CK 20 Trend LCD gyorsfűtő akár fürdőszobákba önálló fűtésként, akár más helyiségekbe kiegészítő fűtésnek kiváló választás lehet. A helyiség hőmérséklete fokozatmentesen állítható, a beépített termosztát segítségével. A készülék túlmelegedése ellen biztonsági hőmérséklet határolók nyújtanak védelmet.
Adax ventillátoros hősugárzó
Raktáron
Háztartási ventilátoros gyorsfűtő

Adax ventillátoros hősugárzó

ADAX
W9T
Raktáron
Teljesítmény 2 kW
 Ingyenes szállítás!
52 919 Ft
Csendes, jó minőségű ventillátoros hősugárzó. Előnyös választás, ha kis területen gyors és hatékony fűtésre van szükség. Jól szigetelt helyiségekben és alkalmi használatra kiváló.
Stiebel Eltron CK 20 Premium fali ventillátoros gyorsfűtő
Raktáron
Háztartási ventilátoros gyorsfűtő

Stiebel Eltron CK 20 Premium fali ventillátoros gyorsfűtő

STIEBEL ELTRON
237835
Raktáron
Teljesítmény 2 kW
 Ingyenes szállítás!
95 247 Ft
Kiváló minőségű kialakításuk és magas hőteljesítményük miatt a CK Premium fűtőkészülékei tökéletesek a gyorsan és rövidebb idő alatt felmelegítendő helyiségek számára. A tangenciális fúvókával a STIEBEL ELTRON gyorsfűtőtestek az osztályuk legcsendesebbek közé tartoznak (csendes üzemmód). Az integrált vezérlő, például a heti időzítő és a nyitott...

Háztartási ventilátoros gyorsfűtő

Háztartási ventilátoros gyorsfűtő keresése a célod, és ennek megfelelően szeretnéd a legjobb modellt megtalálni? Teljesítményben, méretben, kivitelben egyaránt, tökéletesen passzolva a felhasználás körülményeihez?

Akkor van egy jó hírünk! Ezen az oldalon széles választékban állnak rendelkezésre a kategória készülékei. Méghozzá változatos kivitelben és teljesítménnyel, ugyanakkor egytől egyig ismert gyártók nevével fémjelezve. Úgyhogy nyugodtan lehet keresgélni, ha pedig megtetszik egy-egy termék, további információkért csak kattints az adatlapjára!


Háztartási ventilátoros gyorsfűtő keresésénél mi mindent érdemes nézni?

Ugyebár a ventilátoros gyorsfűtő készülékek azon modelljeiről van szó, amelyek tipikusan otthoni körülmények között tudják leginkább kiszolgálni az igényeket. Akár kiegészítőfűtésként, akár a gyerekszobában vagy egyéb helyzetekben.

Ennek megfelelően a teljesítmény értékét javasolt a helyiségek méretéhez igazítani. Meg kell nézni, hogy milyen módon lehet a hálózathoz kötni az eszközt, és hogy adott esetben a vizes helyiségekben is alkalmazható-e.

Ma már az is egy kézenfekvő opció, hogy ebből a kategóriából is egy programozható változatot szerezz be. Így előre beállítható, hogy az eszköz mikor kezdjen el funkcionálni, így maximális komfortérzet teremthető meg, miközben az energiafelhasználáson is spórolhatsz.

Még néhány szempont a tudatos választáshoz

Bizonyára feltűnt, hogy többféle kivitelben is akadnak háztartási ventilátoros gyorsfűtő készülékek. Vannak fűtőventilátorok egyrészt mobil kivitelben, másrészt falra szerelhető változatban is.

Aztán ott van a hősugárzó is, amely szintén praktikus módon járulhat hozzá a kifogástalan hőérzethez egy-egy zordabb késő őszi napon. Végül nem szabad megfeledkezni a lábmelegítőről sem, aminek a használata fenomenális élmény, mondjuk tévénézés közben.

Melyik a legjobb választás? Ezt mindenki maga el tudja dönteni. A legjobb megközelítés az, hogyha a háztartás méretéből és kialakításából indulsz ki, és ehhez veszed hozzá a felhasználás várható jellegét.

Adunk néhány hasznos támpontot a kereséshez

Nem feltétlenül kell egyesével végigkattintgatni mindegyik háztartási ventilátoros gyorsfűtő készülék adatlapját. Pillanatok alatt szűkíteni is tudod a találati listát, hogy csak az általad keresett modellek jelenjenek meg.

Ehhez a lap bal szélén használd a szűrési lehetőségeket! Így be tudod állítani, hogy az oldal melyik gyártó készülékeit, milyen árkategóriában és teljesítménnyel listázza, illetve a raktáron lévő darabokat mutassa-e.

Sőt, a jobb felső sarokban sorba is rendezheted a termékeket szintén többféle szempont alapján. Ha pedig a modern elektromos fűtés másfajta eszközei is érdekelnek, akkor legfelül válaszd a “termékeink” gombot!

Így tudsz rendelni tőlünk

A kiszemelt készüléket add hozzá a virtuális kosaradhoz, és járj el ugyanígy az összes többi rendelni kívánt termék esetében is! Ha ezzel készen vagy, a lap jobb felső sarkában nyomj rá a kosár ikonra!

Töltsd ki figyelmesen a megrendelő űrlapot az adataiddal, válassz fizetési és átvételi módot, és ha minden stimmel, akkor küldd el a rendelésed! Mi rögvest visszaigazoljuk azt, és elkezdünk dolgozni azon, hogy a megrendelt modell minél hamarabb nálad legyen.

Vagyis nem kell sokat várni, és a kiválasztott háztartási ventilátoros gyorsfűtő napokon belül az otthonodban szolgálhatja a kényelmet.

Szűrés alap

Ár
10060 Ft 92559 Ft
Teljesítmény
0 kW 2 kW
Gyártó
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.