Barion Pixel
G-OLD TK mennyezeti telepítő keret 400U

G-OLD TK mennyezeti telepítő keret 400U

2KN400
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.
4 000 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.04.23, reggel 8 és 17 óra között

G-OLD 400U keret nélküli infrapanelek mennyezeti telepítéséhez javasolt

A fenti termékek rögzítőrendszere elsősorban az oldalfali elhelyezéshez lett tervezve. A biztonságoz mennyezeti elhelyezéshez ezt a telepítőkeretet javasoljuk.

Méretek (magasság x szélesség x mélység)
230x1345x15 mm
Garancia
0 hónap
12 hónap

G-OLD

A G-OLD infrapanelek és a működésükhöz szükséges kiegészítők beszerzése és tudatos használata korszerű, költséghatékony és kényelmes fűtési megoldást jelenthet akár otthon a háztartásban, akár üzlethelyiségekben vagy rendezvényhelyszíneken.

Emiatt fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy az oldalon könnyen elérhető legyen minden olyan termék, ami a rendszer telepítéséhez elengedhetetlen. Elsőrendű minőségben és széles választékban. Bátran lehet tehát keresgélni az oldalon belül, a kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig további információk is elérhetők a rendelés előtt.


A G-OLD termékek választása mellett szóló érvek és előnyök

Eleve egyre több helyen lehet találkozni a modern infrapanelek használatának előnyeivel. Hisz olyan innovatív fűtési megoldásról van szó, amelyik nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti, emiatt sokkal hatékonyabb.

Pontosan ebbe a sormintába illenek a G-OLD Infrapanel által gyártott készülékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Színvonalas márkáink egyikeként termékeiket a sokoldalú hasznosíthatóság, az egyszerű telepítés, valamint a tartósan pénztárcabarát működés jellemzi.

Persze oda kell rá figyelni, hogy tényleg a szóban forgó helyiség méretéhez, adottságaihoz és szükségleteihez illeszkedő darabokat sikerüljön kiválasztani. Itt az oldalon ehhez minden segítség adott.

Mi az, amit a beszerzés előtt érdemes alaposan átgondolni?

A legjobb megközelítés, ha előre összeírjuk, mi mindenre van szükség. Lehet erről egy szakemberrel is konzultálni, de mi is szívesen segítünk az elérhetőségeinken. Ha a fűtéshez és annak a szükségleteihez mérten történik a vásárlás, úgy nehéz tévedni.

Lényeges persze, hogy a kiválasztott keretek, panelek, elektromos vezetékek és telepítők kompatibilisek legyenek egymással. Ebből a szempontból persze előny a G-OLD Infrapanel márkanév, mint közös nevező.

Lehet egyébként kerettel vagy keret nélkül is találni különféle méretű panel opciókat. Ki-ki el tudja tehát dönteni, hogy a felhasználás céljainak megfelelően egy fa kerettel vagy anélkül elérhető termék a jobb.

Útmutató az oldalon belüli gyorsabb kereséshez

Nem feltétlenül kell egyesével végigböngészni a termékek listáját, létezik gyorsabb mód is. Ehhez a leginkább kézenfekvő megoldás a lap bal szélén elérhető szűrési feltételek használata.

Csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a termékek listáját akár az ár, a helyiségek vagy a teljesítmény szempontjából. A lista jobb felső sarkában sorba is lehet rendezni a termékeket, például a legolcsóbb vagy a legjobbra értékelt termékeket előre helyezve.

Ha pedig a modern fűtés egyéb termékei is érdekesek lehetnek, akkor ezek is könnyedén megtalálhatók az oldalon. Legfelül a menüsorból csak kattintani kell arra a kategóriára, amelyik érdekes a számunkra.

Így lehet megrendelni a kiszemelt G-OLD termékeket

A kiválasztott termékeknél először is adjuk meg a beszerezni kívánt mennyiséget, aztán tegyük őket be a virtuális kosárba. Ugyanígy néz ki a folyamat az összes többi rendelni kívánt termék esetében is.

Ha ezzel megvagyunk, a jobb felső sarokban nyomjunk rá a kosár ikonra. Töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot az adatainkkal, majd válasszunk fizetési és átvételi módot. Ellenőrizzük az adatokat, és küldjük el a rendelést.

A visszaigazolás e-mail formájában fog megérkezni, mi pedig máris hozzálátunk, hogy a rendelés a lehető legrövidebb időn belül kéznél legyen, és elkezdődhessen a G-OLD termékek telepítése, illetve használata.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.