Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Vigo

Vigo 

Vigo elektromos konvektor, törölközőszárító radiátor vagy ventilátoros gyorsfűtő segítségével a beltér ideális hőmérsékletének megteremtése magas szintű kényelem és költséghatékonyság mellett valósulhat meg.

Emiatt is fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy a webáruházunkban sokféle típusban és variációban legyenek elérhetők a brand nevével fémjelzett készülékek. Azért, hogy a céloknak megfelelően sikerüljön a választás. Csak ajánlani tudjuk a keresgélést az oldalon, ha pedig egy-egy Vigo termék szimpatikus, akkor az adatlapján többet is meg lehet tudni róla.


Milyen Vigo készülékek érhetők el nálunk?

Az egyik szóba jöhető kategóriát az elektromos konvektorok képviselik. Előnyük a gyors és egyszerű telepítés, miközben többféle méretben és teljesítménnyel állnak rendelkezésre az ingatlan adottságai szerint.

Rendkívül népszerűek a Vigo elektromos törölközőszárító radiátor modellek is, köszönhetően a kettős funkcionalitásnak. Merthogy a fürdőszoba ideális eszközeként ezeken a készülékeken egyszerre száradhatnak a törölközők, miközben a fűtés is hatékonyan kivitelezhető.

Harmadrészt a ventilátoros gyorsfűtő kivitelekről sem szabad megfeledkezni. Pláne, mivel sokféle környezetben jelenthet hozzáadott értéket a hasznosításuk, miközben gyorsan és alacsony energiafelhasználás mellett segíthetik a komfortos hőmérséklet megteremtését.

Milyen előnyökkel járhat a gyártó termékeinek beszerzése és célzott alkalmazása?

A Vigo egy olyan elismert és sokak által kedvelt névnek számít az elektromos fűtés eszközeinek a területén, amely hosszú évek óta teszi lehetővé háztartások, nyaralók és egyéb ingatlantípusok korszerű fűtését.

Mindezt szüntelen innováció mellett, nagymértékben támaszkodva a felhasználók részéről érkező gyakorlati visszajelzésekre. A munka eredményeként évről évre hatékonyabb, felhasználóbarátabb az alkalmazott fűtéstechnológia.

Méghozzá a manapság egyre inkább pénztárcabarát megoldásnak számító elektromosság hasznosításával. Mindezt úgy, hogy a brand valamennyi készüléke magas szintet képvisel nemcsak a funkcionalitás, hanem a dizájn területén is.

Néhány tipp az egyszerűbb keresés jegyében

Ha tudjuk nagyvonalakban, hogy milyen készüléket képzeltünk el, akkor néhány beépített keresőfunkció segítségével ezt gyorsabban meg is lehet találni. Leghasznosabb talán az oldal bal szélén elérhető szűrési lehetőség.

Mindössze egy-egy kattintás, és akár kategória, teljesítmény vagy ár szerint is szűkíteni lehet a találatok listáját. Szintén sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés, amely hasonlóképp többféle szempont alapján engedi a rangsorolást.

Persze arra is van megoldás, ha más gyártók eszközeire, netán egyéb termékkategóriákra is kíváncsiak vagyunk. Nincs más teendő ehhez, mint legfelül a “termékeink” gombra nyomni, majd kiválasztani a keresett kategória nevét.

Amit a Vigo termékek és készülékek rendelésének menetéről tudni érdemes

A megrendelni kívánt Vigo elektromos konvektort, törölközőszárító radiátort vagy ventilátoros gyorsfűtőt első körben adjuk a kosárhoz, és járjunk el hasonlóképp az összes többi beszerezni kívánt terméknél.

Ezután jobb felül nyomjunk a kosár ikonra, töltsük ki a megrendelő űrlapot, adjuk meg a fizetési és átvételi módot, végül az adatok ellenőrzése után küldjük el a rendelést! Mi pedig máris előkészítjük a mielőbbi kézbesítést.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
3990 Ft 92900 Ft
Teljesítmény
0 W - kW 2500 W - kW
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Szín
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...