Barion Pixel

Elektromos kandalló


Elektromos kandalló

Amikor az otthonunk fűtéstechnikai rendszerének kialakítása kerül napirendre, akkor mindig körültekintőnek kell lennünk, hiszen nagy felelősséggel jár annak eldöntése, hogy milyen készülékekkel biztosítjuk a házunk, lakásunk fűtését. Az elektromos kandalló számodra is ideális választás lehet, ha olyan megoldást keresel, ami hatékony, kényelmes és költségtakarékos.

És persze a fűtőtestek esztétikai megjelenése sem utolsó szempont, hiszen nagymértékben befolyásolják a helyiségek kinézetét. Az elektromos működésű kandallókban e tekintetben sem csalódsz, ugyanis kevés náluk dizájnosabb és modernebb kivitelű fűtőberendezés létezik a piacon. 


A webáruházunkban minden olyan fűtőtestet megtalálsz, amiknek a működése innovatív technológián alapszik, és amik ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan és kényelmesen üzemeltethetőek. Ráadásul a kellemetlen égéstermékektől sem kell tartanod, ugyanis egytől egyig elektromos készülékekről van szó, amiket tisztán, minimális karbantartással lehet használni. 

Ebben a termékkategóriában az elektromos kandallókat gyűjtöttük össze. Az alábbiakban kicsit részletesebben is szó lesz arról, hogy pontosan milyen modelleket találsz nálunk, de előtte lássuk, hogy milyen pozitívummal tud szolgálni a használatuk!

Milyen előnyökkel szolgálnak az elektromos kandallók?

Mivel az elektromos kandallók használatához nincs szükség arra, hogy valódi tüzet gyújtsunk, így a használatuk nemcsak sokkal egyszerűbb, hanem biztonságosabb is, mint a hagyományos társaiké. Nem termelődik se hamu, se korom, így a tisztításukkal sem kell bajlódni. 

Ezeknek a készülékeknek a használata rendkívül kényelmes, hiszen amellett, hogy nem kell időt töltenünk a folyamatos takarításukkal, a hőmérsékletet a saját igényeink szerint tudjuk szabályozni. Ezt egy többfunkciós távirányító segítségével tehetjük meg. 

Az elektromos működésű kandallók rendkívül csendesen működnek, így olyan helyiségekbe is ideális választások, mint például a dolgozószoba vagy a gyerekszoba. Az pedig már csak egyfajta ráadás, hogy számos különböző méretben, színben és stílusban készülnek, így mindenki kiválaszthatja az otthonába leginkább illő változatot. 

Milyen elektromos kandallókat találsz nálunk?

Nálunk kizárólag olyan modelleket találsz, amik magas minőségű alkatrészekből készültek, és ennek megfelelően hosszú távon is képesek a hibamentes működésre. A kandallók gyártója a TAGU cég, egy holland vállalat, ami rendkívül fontosnak tartja az energiahatékonyságot és az innovatív technológiák, illetve alapanyagok használatát a termékek kifejlesztésekor. 

1500 W teljesítménnyel büszkélkednek, és olyan extrákkal is fel vannak szerelve, mint amilyen például a nyitottablak-érzékelő vagy a lánghatás fűtéssel, vagy anélkül. A használatuk során van lehetőség az automatikus fűtési program beállítására, az időzítő segítségével pedig a fűtés időtartama is megadható.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés, az informálódás és a rendelés leadása is egyszerű legyen. Ez utóbbihoz csak annyit kell tenned, hogy az általad választott elektromos kandallót beleteszed a kosaradba, méghozzá úgy, hogy rákattintasz a “Kosárba teszem” feliratú gombra.

Ezt követően a rendszer automatikusan elnavigál a kosár, majd pedig a pénztár oldalára, ahol követned kell az utasításokat, és meg kell adnod a vásárláshoz szükséges adatokat. A szállítási és fizetési mód kiválasztását követően már csak a rendelésed visszaigazolása van hátra. 

Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, akkor bátran keress minket az oldalunk tetején megadott telefonszámokon!

Szűrés alap

Ár
159990 Ft 279990 Ft
Teljesítmény
1500 W 1500 W
Gyártó
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.