Barion Pixel

Kültéri fűtés

► MILYEN TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉK KELL NEKEM? ◄


Kültéri fűtés

Amikor fűtésre gondolunk, akkor általában a belső terek optimális hőmérsékletének kialakítása, fenntartása jut eszünkbe. Sok esetben azonban kültéri fűtésre is szükség lehet annak érdekében, hogy a különböző, kisebb-nagyobb épületrészek esetében - például az ereszen, a lépcsőn, a betonon vagy a térkőn - ne okozzon gondot a fagy.

A vastag hótakaró, a jegesedés, illetve a nagyon alacsony, 0 Celsius-fok alatti hőmérséklet kárt tehet az elemekben, burkolatokban, s ezáltal korlátozhatja, vagy teljesen megakadályozhatja a használatukat. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie! Létezik ugyanis olyan fűtési megoldás, ami lehetővé teszi azt, hogy megakadályozzuk a nagymértékű lehűlésüket, illetve a fagyásukat.


Amennyiben az a célod, hogy innovatív, energiahatékony és kényelmes fűtési berendezésekkel szereld fel az otthonod, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jársz. Bármilyen megoldásban is gondolkodsz, a webáruházunkban megtalálhatod azokat a készülékeket, amelyekre szükséged van. 

Csak, hogy egy kis ízelítőt adjunk a termékpalettánkból, többek között elektromos konvektorok, törölközőszárító radiátorok, infrapanelek, elektromos kandallók, illetve fűtőszőnyegek forgalmazásával is foglalkozunk. Ez utóbbiak között nemcsak beltéri, hanem kültéri fűtés kialakítására is találsz ideális változatokat.

Ebben a termékkategóriánkban a kültéri területek fűtésére alkalmas fűtőkábeleket találod, melyek kiválóan alkalmasak a térkő burkolatok, lépcsők, ereszek és más épületszerkezeti elemek fagymentesítésére.

Miért lehet szükség kültéri fűtésre?

A téli időszak számos veszélyt tartogat, hiszen a vastag hótakaró, a fagyás és a jegesedés sok problémát okozhat a szerkezetekben. Az eresz például a nagy mennyiségű, súlyos hó hatására megrogyhat vagy akár le is szakadhat, de ha ez nem történik meg, a vízelvezetést akkor is akadályozza.

A kültéri burkolatok, a térkő, illetve a betonfelületek csúszóssá válhatnak, aminek következtében balesetveszélyes helyzetek is kialakulhatnak. Ugyanez igaz a lépcsőkre is, amiken veszélyessé válhat a közlekedés. 

Milyen termékeket találsz nálunk, amikkel megoldhatod a fagymentesítést?

A kínálatunkban található fűtőkábelekkel hatékonyan meg tudod oldani azt, hogy a különböző felületek, épületrészek használata télen is teljes mértékben biztonságos maradjon. A beépítésükkel elkerülhető ugyanis, hogy kialakuljon rajtuk a hó, a jég, amiből kifolyólag a fagyás sem fog többé veszélyt jelenti rájuk. 

Az általunk kínált fűtőkábeleket a DEVI és az ELEKTRA cég gyártja, a teljesítményük pedig széles skálán, 16 és 6470 W között mozog. A kábelek hossza is rendkívül változatos, többek között az 1, 2, 3, 5 és 7 méteres változatokat is megtalálod, de az ennél hosszabbak, például a 15 és 20 méteresek közül is választhatsz. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Konkrét elképzelésed van arról, hogy milyen termékeket keresel a kültéri fűtés kialakításához? Ez esetben ne vesződj azzal, hogy minden egyes terméket végignézel a kínálatunkban, hiszen sokkal célravezetőbb, ha használod az oldalunk szűrőfunkcióját!

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt van lehetőséged arra, hogy kiválaszd, illetve megadd a számodra fontos paramétereket. Egy csúszka segítségével meg tudod határozni az ideális árintervallumot, illetve az általad keresett termék teljesítményét. Alatta pedig ki tudod választani a gyártó céget is a megfelelő jelölőnégyzetbe kattintva.

Szűrés alap

Ár
19000 Ft 637756 Ft
Teljesítmény
16 W 6470 W
Gyártó
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.