Barion Pixel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel
G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel

G-OLD infrapanel 400W, fa kerettel

4G-400f
Elérhetőség: 7-10 munkanap
7-10 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
55 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 400 W
Garancia 120 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Felhasználási terület:

  • Lakások, házak helyiségeinek fő fűtésére, mindenképpen javasolt termosztáttal hőfok szabályozni (fő fűtésként 1 db 400W infrapanel maximum 11,40 m³ helyiségnél használható – 4,20 m², 2,70m belmagasság)
  • Kisebb méretű helyiségek kiegészítő fűtésére (meglévő hőmérséklet +3-4 fok), maximum 20,00 m³ helyiség méretig – 7,40 m², 2,70 m belmagasság)

Nem javasolt nagyobb helyiségek kiegészítő fűtésére (pl egy 12,00 m² szoba, kiegészítő fűtésére 2,70 m belmagasság esetén 500W, vagy 650W szükséges, szigetelés függvényében).

NEW AGE Crystal Technology

Lakásokba, irodákba, üzletekbe, fürdőszobákba

230V   50Hz   IP44   ÉV I. (eloxált alumínium kerettel, hátsó kivezetéssel)

A termék nevében szereplő köbméter adat csupán tájékoztató jellegű!

NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 100-130 C° !

Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére. Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

NEW AGE Crystal Technology G-OLD „AL” jelű infrapanel eloxált alumínium kerettel van ellátva, a kevésbé hangsúlyos keret esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal. Ez nem távol keleti termék!!! A 10 év garancia és az élettartam szavatosság magáért beszél! Csúcsminőségű Európai alapanyagból, készülő termék! Elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy vagy akár a tévéfotel fölé. Szerelhető a mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak. A panel hátlapján található rögzítő fülekkel lehet a mennyezetre, vagy az oldalfalra szerelni. CE minősítésű IP44-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! Például egy sima felületű 500W-os infrapanel 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást, mígy a NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanelek a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően egy 500W-os panel esetében közel 5m²-ről, nem tévedés Öt négyzetméteres felületről adják át az infrasugárzást a kívánt területen! A garfitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 100-130 C° !

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! Az alumínium keretezésű infrapaneljeink a legnépszerűbb termékeink egyike! A közkedveltség oka az egyszerűségében rejlik. Az egységcsomag tartalmazza a felrögzítéshez szükséges csavarokat, tipliket, valamint részletes beszerelési útmutatót!

Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére. IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

Párásak, nyirkosak a falai? Az infrapanel megoldást nyújthat bizonyos esetekben erre a problémára, mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik!

 

1-keretanyag

2-csatlakozó vezeték

3- NEW AGE Crystal Technology

kerámia kristályszemcsés felületi réteg

4-formáló rétegek

5-Grafit massza

6-reflekciós réteg

7-hőszigetelő réteg

8-hővisszaverő réteg

9-hátlap borítás

NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli. A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete100-130 C° !

A kereskedelemben fellelhető még a sima felületű és a hátoldalán szigetelés nélküli panel is, melyek ez által csak lényegesen kisebb felületen közvetítik az infrasugárzást és így kisebb az a tér melyet el tudnak látni infravörös sugárzással. A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt pedig a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba!

NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározza, mely a legmegfelelőbb az emberi test számára. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára előnyös sugárzását.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanelben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! Csúcsminőségű NEW AGE Crystal Technology Európai alapanyagból saját üzemünkben készülő termék! Termékeink egyedi igényekhez igazodva, de azonos, tökéletes minőségben kerülnek Ügyfeleinkhez. Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Szakembereink professzionális szakértelemmel kezelik Ügyfeleink igényeit és készítik el lehetőleg minden körülményt figyelembevevő ajánlatainkat.

Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jellemzi (2-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az elektromos csatlakozási pont!

NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket minden esetben a rajta található rögzítő furatokon keresztül, a mellékelt csavarokkal kell felszerelni, rögzíteni!  A garancia feltétele az útmutatások maradéktalan betartása.

 

NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket 10 év garancia és élettartam szavatosság jellemzi!

Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
900x540x38 mm
Tömeg
4,2 kg
Teljesítmény
400 W
Elektromos védettség
IP24
Garancia
120 hónap

G-OLD

A G-OLD infrapanelek és a működésükhöz szükséges kiegészítők beszerzése és tudatos használata korszerű, költséghatékony és kényelmes fűtési megoldást jelenthet akár otthon a háztartásban, akár üzlethelyiségekben vagy rendezvényhelyszíneken.

Emiatt fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy az oldalon könnyen elérhető legyen minden olyan termék, ami a rendszer telepítéséhez elengedhetetlen. Elsőrendű minőségben és széles választékban. Bátran lehet tehát keresgélni az oldalon belül, a kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig további információk is elérhetők a rendelés előtt.


A G-OLD termékek választása mellett szóló érvek és előnyök

Eleve egyre több helyen lehet találkozni a modern infrapanelek használatának előnyeivel. Hisz olyan innovatív fűtési megoldásról van szó, amelyik nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti, emiatt sokkal hatékonyabb.

Pontosan ebbe a sormintába illenek a G-OLD Infrapanel által gyártott készülékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Színvonalas márkáink egyikeként termékeiket a sokoldalú hasznosíthatóság, az egyszerű telepítés, valamint a tartósan pénztárcabarát működés jellemzi.

Persze oda kell rá figyelni, hogy tényleg a szóban forgó helyiség méretéhez, adottságaihoz és szükségleteihez illeszkedő darabokat sikerüljön kiválasztani. Itt az oldalon ehhez minden segítség adott.

Mi az, amit a beszerzés előtt érdemes alaposan átgondolni?

A legjobb megközelítés, ha előre összeírjuk, mi mindenre van szükség. Lehet erről egy szakemberrel is konzultálni, de mi is szívesen segítünk az elérhetőségeinken. Ha a fűtéshez és annak a szükségleteihez mérten történik a vásárlás, úgy nehéz tévedni.

Lényeges persze, hogy a kiválasztott keretek, panelek, elektromos vezetékek és telepítők kompatibilisek legyenek egymással. Ebből a szempontból persze előny a G-OLD Infrapanel márkanév, mint közös nevező.

Lehet egyébként kerettel vagy keret nélkül is találni különféle méretű panel opciókat. Ki-ki el tudja tehát dönteni, hogy a felhasználás céljainak megfelelően egy fa kerettel vagy anélkül elérhető termék a jobb.

Útmutató az oldalon belüli gyorsabb kereséshez

Nem feltétlenül kell egyesével végigböngészni a termékek listáját, létezik gyorsabb mód is. Ehhez a leginkább kézenfekvő megoldás a lap bal szélén elérhető szűrési feltételek használata.

Csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a termékek listáját akár az ár, a helyiségek vagy a teljesítmény szempontjából. A lista jobb felső sarkában sorba is lehet rendezni a termékeket, például a legolcsóbb vagy a legjobbra értékelt termékeket előre helyezve.

Ha pedig a modern fűtés egyéb termékei is érdekesek lehetnek, akkor ezek is könnyedén megtalálhatók az oldalon. Legfelül a menüsorból csak kattintani kell arra a kategóriára, amelyik érdekes a számunkra.

Így lehet megrendelni a kiszemelt G-OLD termékeket

A kiválasztott termékeknél először is adjuk meg a beszerezni kívánt mennyiséget, aztán tegyük őket be a virtuális kosárba. Ugyanígy néz ki a folyamat az összes többi rendelni kívánt termék esetében is.

Ha ezzel megvagyunk, a jobb felső sarokban nyomjunk rá a kosár ikonra. Töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot az adatainkkal, majd válasszunk fizetési és átvételi módot. Ellenőrizzük az adatokat, és küldjük el a rendelést.

A visszaigazolás e-mail formájában fog megérkezni, mi pedig máris hozzálátunk, hogy a rendelés a lehető legrövidebb időn belül kéznél legyen, és elkezdődhessen a G-OLD termékek telepítése, illetve használata.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.