Barion Pixel

Tartozékok, kiegészítők

BVF Infrapanel törölközőszárító sín
Raktáron
Tartozékok, kiegészítők

BVF Infrapanel törölközőszárító sín

BVF
IPNGTWR
Raktáron
8 000 Ft
A BVF üveg és tükör infrapanelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé.
BVF mennyezeti gyorsrögzítő
2-3 munkanap
Tartozékok, kiegészítők

BVF mennyezeti gyorsrögzítő

BVF
IPNGCMS
2-3 munkanap
4 000 Ft
Opcionálisan választható mennyezeti rögzítő sín BVF NG 400-500-600-800W infrapanelekhez. Az infrapanelek gyári fali- és mennyezeti rögzítőkonzollal rendelkeznek, azonban amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem...
BVF mobil infrapanel konzol
2-3 munkanap
Tartozékok, kiegészítők

BVF mobil infrapanel konzol

BVF
IPNGACC01
2-3 munkanap
6 000 Ft
Ott fűt ahol szükség van rá! A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infrapanelek, hordozható hőforrássá.

Infrapanel Tartozékok, kiegészítők

Tartozékok, kiegészítők beszerzésére és rendelkezésre állására van szükség ahhoz, hogy az infrapanel működése biztosított legyen, és maradéktalanul ki tudja szolgálni a felmerülő igényeket?

Akkor az a jó hírünk van, hogy ezen az oldalon nagy valószínűséggel megtalálható minden, amire csak szükség lehet! Tudatosan fókuszáltunk ugyanis arra, hogy a szóba jöhető tartozékok és kiegészítők mindegyike helyet kapjon. Bátran lehet kattintani a kiszemelt termékek adatlapjára, mert a termékoldalakon több információ is elérhető, az oldal alján pedig plusz segédletet adunk a kereséshez.


Tartozékok, kiegészítők - amelyek fontosak lehetnek egy infrapanel működéséhez

Az egyik jellemző kategóriát a telepítést megkönnyítő tartozékok és kiegészítők jelentik, amelyek legtöbbször nélkülözhetetlenek egy infrapanel működéséhez. Nálunk többféle konzol, mennyezeti telepítőkeret, illetve beépítőkeret is elérhető ebből a célból.

Szintén népszerű és legalább ennyire fontos elem lehet egy, a felhasználási céloknak megfelelő termosztát. Amelyből ma már könnyen elérhető olyan kivitel is, amely előre programozható, így még inkább racionális és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Mindezen felül az eszköz elektromos hálózattal való összeköttetéséért, illetve energiaellátásáért felelős vezetékek beszerzése lehet még racionális lépés. Nálunk a felsorolt tartozékok, valamint a kiegészítők bármelyike megtalálható.

Mi az, amire a kiválasztásnál és a rendelésnél érdemes odafigyelni?

Az elsődleges faktor a kompatibilitás. A kiválasztott elemek legyenek kompatibilisek az alapból használni kívánt infrapanellel! Hiszen csak így várható el, hogy maga a hétköznapi működés egyáltalán megvalósuljon.

Nem árt megnézni a méretre és a teljesítményre vonatkozó paramétereket sem, hogy ezek szintén összhangban legyenek a felhasználás körülményeivel. Persze az sem árt, ha egyazon gyártó termékei mellett sikerül letenni a voksot.

Amennyiben nem vagyunk biztosak a döntésben, kérdezni nemcsak szabad, hanem erősen ajánlott is. Az oldalon található elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre, hogy így is segíteni tudjuk a döntéshozatalt.

Pár hasznos tipp, hogy a keresés minél egyszerűbb legyen

Hasznos támogatást jelenthet - többek között - az oldal bal szélén található szűrési funkciók használata. Nagy előnyük, hogy egy-egy kattintáson keresztül máris segítenek csak a szóba jöhető termékekre fókuszálni a találati listát.

A jobb felső sarokban sorba is lehet rendezni a termékeket, például az ár vagy a vásárlói értékelések alapján. Az oldal tetején pedig szabadszavas kereső is rendelkezésre áll, ha másképp nem sikerül rátalálni egy-egy termékre.

Amennyiben a tartozékok, kiegészítők mellett más termékek beszerzése is érdekes lehet, akkor a felső menüsorból a “termékeink” opciót kell kiválasztani, majd a lenyíló menüsorból csak nyomjunk rá a számunkra releváns kategória nevére!

Útmutató a megrendelés gördülékeny kivitelezéséhez

A beszerezni kívánt tartozékok, kiegészítők esetében állítsuk be a mennyiséget, majd adjuk őket hozzá a kosárhoz! Ugyanezt érdemes megtenni az összes többi beszerezni kívánt termékkel.

Következőként a jobb felső sarokban válasszuk a kosár ikont! Töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot, ezután pedig adjuk meg a fizetési és átvételi módot! Végezetül ellenőrizzük az adatokat, és küldjük el a rendelést!

Szűrés alap

Ár
2700 Ft 89000 Ft
Gyártó
Több.. Kevesebb
Termosztát
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.