Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Tagu

Tagu

Tagu elektromos kandalló segítségével egyszerre lehet komfortos, költséghatékony és hangulatos közeget teremteni az otthon bármely pontján. Ezek a készülékek kifogástalanul funkcionálnak a nappaliban, a hálóban vagy akár a vendégszobában is.

Részünkről ezért volt prioritás, hogy webáruházunkban elérhetővé tegyük a Tagu készülékeket. Sokféle kivitelben és dizájnban, hogy bárki megtalálhassa a számára tökéletes darabot. Érdemes keresgélni az oldalon belül és a webáruházunkban, ha pedig megtetszik bármelyik termék, akkor az adatlapjára kell kattintani a további tudnivalókért.


A Tagu elektromos kandallók előnyei és technikai innovációi

Nem véletlen, hogy a brand nevével fémjelzett készülékeket Európa kedvenc elektromos kandalló modelljei között tartják számon. Eleve a telepítésük is rendkívül kézenfekvő, ugyanis bútorba, valamint kandallókeretbe egyaránt meg lehet oldani a beépítést.

A mindennapok során többféle fűtési programot lehet akár automatikusan is használni. Az energiahatékony működésről korszerű digitalis termosztát gondoskodik, kiegészítve olyan előremutató funkciókkal, mint a nyitott ablak érzékelő.

Ahhoz mérten, hogy milyen a hangulatunk vagy mik a preferenciáink, igény szerint láng effektus fényerejét is precízen lehet állítani. Sőt, ehhez akár a fotelból sem kell felkelni, hiszen távirányító is jár a kandallók mellé.

Kapaszkodók a célokhoz leginkább passzoló készülék megtalálásához

Ahhoz, hogy a készülék maximálisan hasznosulni tudjon, meg kell találni az ideális teljesítményt és méretet. Legjobb a helyiség igényeiből kiindulni, amelyhez a beltér nagysága, a szigetelés, illetve a nyílászárók minősége nyújthat segítséget.

Ehhez mérten lehet aztán dönteni róla, hogy milyen teljesítményre képes modell lesz az ideális. Plusz segítség, hogy többek között nálunk, az oldalon is keresési paraméter lehet a helyiség térfogata.

Nem szabad megfeledkezni róla, hogy a beszerzett Tagu elektromos kandallónak el is kell majd férnie. Magyarul a méreteket sem árt előzetesen szemügyre venni. Ha pedig mindehhez a színeket és a dizájnt is sikerül hozzávenni, akkor képtelenség rosszul választani.

Segítünk, hogy még gyorsabban történjen az oldalon belüli keresés

Némileg utaltunk már arra, hogy az oldal bal szélén többféle szűrési funkció is segít a keresésben. Vagyis nem kell egyesével katintgatni a termékek adatlapjára, ehelyett egy-egy kattintással szűkíteni lehet a találatokon.

Legfelül a “termékeink” gombra kell kattintani, és a lenyíló menüsorból másodpercek alatt ki lehet választani a keresett kategóriát. Minden találati listát sorba is lehet rendezni, méghozzá a jobb felső sarokban lenyitható paraméterek segítségével.

Ilyen egyszerű nálunk egy Tagu elektromos kandalló megrendelése

Első lépésként a kosárhoz kell adni azt a Tagu elektromos kandallót, amelyik a legjobban megfelel az elvárásoknak. Több terméket is hozzá lehet adni a kosárhoz természetesen, ebben nincs korlátozás.

Következő lépésként legfelül, jobb oldalon a kosár ikonra kell kattintani. Ezután jöhet a megrendelő űrlap kitöltése, nem megfeledkezve a fizetési és átvételi mód megadásáról. Amikor minden adatot beírtunk és stimmelnek is a beírt információk, csak el kell küldeni a rendelést. Mi pedig elkezdünk dolgozni a kézbesítésen, a visszaigazolást pedig e-mailen küldjük.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
159990 Ft 279990 Ft
Teljesítmény
1500 W - kW 1500 W - kW
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...