Barion Pixel

Termékek listája márka szerint DEVI

Devi

A megfelelő fűtési megoldások megtalálása rendkívül fontos, amennyiben az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. Szerencsére ma már számos innovatív konstrukció áll rendelkezésünkre, közéjük tartoznak a Devi fűtőszőnyegek, fűtőkábelek is. 

Ezek lényegében olyan készülékek, amik elektromos ellenállású szálakból épülnek fel. Átvezetve rajtuk az elektromos áramot nagyon gyorsan, hatékonyan felmelegszenek, és a meleg levegőt egy adott területre - azaz a burkolatra - koncentrálják, ezzel felmelegítve a padlót. Remek választások tehát olyan helyiségekhez, ahol padlófűtést tervezünk. 


Amikor az igényeinknek megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyünk. Ilyen többek között például a hatékonyság, az energiatakarékosság, a könnyű telepíthetőség és kényelmes használat. 

Amennyiben ezek a szempontok számodra is fontosak, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod azokat a megbízhatóan működő, márkás fűtőberendezéseket, amik hosszú távon is meg tudnak felelni az elvárásaidnak. 

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által gyártott fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod, amiket részletesebben is be fogunk mutatni. Előbb azonban jöjjön egy rövid ismertető magáról a vállalatról!

A Devi cég, azaz a Dansk El-Varme Industrie

A Devi megnevezés a Dansk El-Varme Industrie rövidítése, ami a vállalat valódi neve. Dániában, egészen pontosan Koppenhágában alapították 1942-ben, és azóta is töretlenül jelen van a fűtőberendezések piacán. 

Kezdetben olyan fűtőelemeket gyártott, amiket ipari célokra használtak fel, az 1960-as évektől kezdve azonban egyre inkább az elektromos fűtőkábelek létrehozása vált hangsúlyossá a tevékenységi körében. 

Eleinte Németországban, Svédországban, illetve Norvégiában terjeszkedett, ma már azonban Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is jelen van, Európában pedig vezető márkává nőtte ki magát.

Milyen előnnyel jár a Devi fűtőszőnyegek használata?

A Devi fűtőszőnyegek minimális energiafelhasználással képesek a padlóra koncentrálni a meleg levegőt, és mivel nem szárítják a levegőt, ezért sokkal “egészségesebb” módon biztosítják a fűtést.

Zajtalanul és nagyon hatékonyan működnek, ráadásul a telepítésük is egyszerű. Hosszú élettartammal rendelkeznek és lényegében karbantartásmentesek. A fűtőkábelek a padlóburkolat alá kerülnek, így nem foglalnak el helyet a térben.

Nálunk nemcsak a Devi fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod meg, hanem az olyan kiegészítőket is, mint amilyen például a műanyag kábeltartó, a rögzítőszalag, valamint a javítókészlet.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik konkrét elképzeléssel érkeznek a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Rengeteg időt megspórolhatsz azzal, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Ha teljesen felgörgetsz a kurzorral, akkor a fehér színű sávba be tudod írni a keresett termék konkrét nevét, például “Deviheat 150 fűtőszőnyeg fürdőszobába”. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti a találatok sorában. 

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni a számodra fontosnak vélt paramétereket is annak érdekében, hogy mihamarabb rátalálj a megfelelő termékre. Itt be tudod állítani az ideális árintervallumot, valamint ki tudod választani a teljesítményt, a kábelek hosszát, illetve négyzetméterét is.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeinken, a telefonszámunkat felül a menüsáv vonalában találod!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
876 Ft 637756 Ft
Teljesítmény
5 W - kW 6470 W - kW
Hossz (m)
Több.. Kevesebb
Méret (m2)
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.