Barion Pixel

Elektromos konvektor

► MILYEN TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉK KELL NEKEM? ◄

Nobo Fjord NFC4N-02 250W elektromos konvektor manuális termosztáttal
Raktáron
Fali elektromos konvektor

Nobo Fjord NFK4N-02 250W elektromos konvektor időzített termosztáttal

NOBO
NFK4N-02 + NCU-2Te
Raktáron
Teljesítmény 250 W
 Ingyenes szállítás!
65 500 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 430 x 90 mm Letisztult formatervezés és hatékony, frontoldali légkivezetés. A fűtőpanel tetején elhelyezett, cserélhető NCU termosztáttal kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, valamint egyedi programozással vagy okostelefonos vezérléssel is bővíthetjük...
Nobo Oslo NTE4N-02 250W elektromos konvektor manuális termosztáttal
Raktáron
Fali elektromos konvektor

Nobo Oslo NTL4N-02 250W elektromos konvektor időzített termosztáttal

NOBO
NTL4N-02 + NCU-2Te
Raktáron
Teljesítmény 250 W
 Ingyenes szállítás!
76 500 Ft
Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 430 x 90 mm Elegáns kialakítású elektromos konvektor felső oldali, rejtett légkivezetéssel. Az elektromos konvektor tetején elhelyezett, cserélhető NCU termosztáttal kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, valamint egyedi programozással vagy...

Kellemes hőmérsékletet szeretne biztosítani a lakásban akkor is, ha még nem indokolná a fűtés bekapcsolását a naptár? A hűvös estéken vagy az esős nappalokon egy kis melegségre vágyna? Esetleg a fő fűtési rendszer mellé keresi a megfelelő kiegészítőt? Mindegy, milyen céllal, de abban biztos lehet, hogy az elektromos konvektor beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A többféle méretben és elhelyezhetőségi lehetőséggel rendelkezésre álló berendezés igényes kivitelezéssel gondoskodik arról, hogy szinte láthatatlanul simuljon környezetébe, és gondoskodjon a kellemes hőmérséklet megteremtéséről. A lakás bármely helyiségében elhelyezhető elektromos konvektor állítható hőfokszabályozásának köszönhetően energiatakarékosan üzemeltethető, ráadásul egyes típusok időzítővel beállíthatóak, s így mindig meleg fogadja majd hazaérve.

A falak lehűlésének elkerülésével sokat tehet a penészesedés megelőzése érdekében is, ami végső soron az egészséges belső mikroklímához járul hozzá. Az elektromos konvektor otthonra, vagy akár a hétvégi házba, nyaralóba is remek választásnak bizonyul.

Az elektromos konvektor, más néven fűtőpanel, konvekciós elven működik, tehát a meleg és a hideg levegő közti fajsúlyt használja fel.

A hideg levegő beáramlik a konvektor alján melyet a fűtőbetét felmelegít, végül a konvektor felső részén távozik a meleg levegő. Ezt kémény hatásnak is nevezik.

Az általunk forgalmazott konvektorok mindegyike rendelkezik beépített termosztáttal, melyen kényelmesen beállítható a kívánt hőfok. Készülékeink elérhetőek mechanikus, programozható és Wifis termosztáttal is, így mindenki megtalálja magának megfelelő készüléket.

A legjobb hatásfok elérése érdekében érdemes a padlótól 10-20 cm magasságban elhelyezni a fali konvektorokat.

Az elektromos konvektor kiválasztásánál a legfőbb szempont a készülék mérete és a teljesítménye. Érdemes a weboldalunkon megtalálható teljesítmény kalkulátort segítségét igénybe venni, hiszen egy alulméretezett teljesítményű elektromos konvektor többletfogyasztás fog eredményezni. A fogyasztás nagyban függ az épület szigetelésétől, hőveszteségétől. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő teljesítményt, érdemes az elektromos konvektor méretét is figyelembe venni, hiszen egy fali verziójú készülék esetében fontos, hogy elférjen az adott falfelületen.

Az elektromos konvektor nem tartalmaz semmilyen forgó-kopó alkatrészt, így a meghibásodási lehetősége is igen csekély, mindemelett hangtalan működés biztosít.

Ha egy megbízható, hatékony kiegészítő fűtés keres, az elektromos konvektor lesz a megfelelő választás!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
2205 Ft 505000 Ft
Teljesítmény
250 W 3000 W
Gyártó
Több.. Kevesebb
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Szín
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.