Barion Pixel
Computherm Q7 RF rádiós termosztát

Computherm Q7 RF rádiós termosztát

29-1-COQ7RF
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 2 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 2 db.
22 905 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Kapcsolható áramerősség 6 A
Bruttó súly 0,26 kg
Szélesség 130 mm
Magasság 80 mm
Mélység 22 mm
Mérési pontosság 0,5 °C
Fűtési hőmérséklet beállítási tartomány 5 - 35 °C
Kapcsolható feszültség 24V-220V AC
Telepfeszültség 2x1,5V
Garancia
12 hónap

Computherm

Felmerült a Computherm termosztát beszerzésének ötlete, és jó volna a felhasználás céljaihoz leginkább passzoló készülék mellett dönteni? Akkor az a jó hírünk, hogy ideális helyre sikerült érkezni! Nálunk többféle típusban állnak rendelkezésre a gyártó termékei. Ugyanakkor közös bennük, hogy kifogástalanul teszik a dolgukat, és nagymértékben segítik a hűtés, fűtés precíz szabályozását.

Érdemes bátran kattintani az egyes Computherm termékek adatlapjára további tudnivalókért, mi pedig a lap alján adunk kézzelfogható tanácsokat a tudatos választáshoz.


Milyen előnyök szólhatnak egy Computherm termosztát mellett?

A márka nevével fémjelzett készülékek nem véletlenül a modern fűtésszabályozás, illetve fűtéskorszerűsítés szimbólumai. Többek között az infrapanelek kiegészítő eszközeiként is kifogástalanul képesek hasznosulni. 

Többek között ennek is tudható be, hogy a márka termékei piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon. Köszönhetően a használatból fakadó olyan előnyöknek, mint a könnyű telepítés, üzembe helyezés és használat, illetve a maximális precizitás.

Olyan készülékekről van szó, amelyek kézenfekvő megoldást biztosítanak arra, hogy kizárólag azok a helyiségek legyenek fűtve, ahol ez szükséges. Így el lehet kerülni az energiapazarlást, és korrekt szinten lehet tartani a kiadásokat.

Mi alapján érdemes dönteni a szóba jöhető termosztátok között?

Szempont lehet, hogy a működés jellege digitális vagy rádiós legyen. A digitális kivitel előnye, hogy könnyebb kezelni, miközben jóval pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé.

Célszerű előre megnézni, hogy a kiszemelt változatot össze lehessen kötni a kazánnal különösebb nehézség nélkül. Számítanak továbbá olyan paraméterek is, mint a kapcsolási érzékenység, a kapcsolható feszültség, a terhelhetőség, vagy a beállítható hőmérsékleti tartomány.

Sokaknál érthető módon a dizájn, a küllem is szempont. Értelemszerűen nem hátrány, ha a kiszemelt változat illeszkedik a beltér stílusához. Részben emiatt, részben a funkcionalitás céljából is érdemes központi helyre telepíteni, ahol könnyű hozzáférni.

Néhány tipp, hogy flottul menjen az oldalon belüli keresés

Nagy segítséget jelenthetnek a lap szélén elérhető szűrési lehetőségek, amelyek minden termékkategóriánál rendelkezésre állnak. Csak egy-egy kattintás, és máris szűkíthető a találati lista a kívánt preferenciák szerint.

A lista jobb felső sarkában a sorba rendezéshez is van több lehetőség, persze a kiszemelt termosztátok és egyéb készülékek adatlapjára is bátran lehet kattintani további tudnivalókért a rendelés előtt.

Legfelül a menüsorban a “termékeink” gomb használatát javasoljuk még mindenképp. Ezzel ugyanis magától lenyílik az egyes kategóriák listája. Vagyis egyszerűen csak rá kell bökni a keresett termékekre, és máris folytatódhat a tetszés szerinti válogatás.

Ilyen egyszerűen lehet Computherm termosztátot rendelni nálunk 

Bármelyik Computherm készülék megrendelésének első lépése, hogy a terméket hozzáadjuk a kosárhoz. Ugyanígy néz ki a kiindulás bármely más készülék megrendelése esetén is. Ha ezzel készen vagyunk, jobb felül válasszuk a kosár ikont!

Következő lépés a megrendelő űrlap kitöltése, majd pedig a fizetési és átvételi mód megadása. Ellenőrizzük az adatok pontosságát, aztán már csak el kell küldeni a rendelést!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.