Barion Pixel

Stiebel Eltron CWM 1000 M-F álló elektromos konvektor

204453
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 2 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 2 db.
45 282 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1000 W
Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Kényelmes meleg ott,ahol szükség van rá

  • Hordozható, szabadon álló konvektor, ideális kiegészítő vagy átmeneti fűtésként tavasszal és ősszel, hátsó fogantyúval a könnyű mozgathatóság érdekében
  • Opcionális tartókonzollal falra is szerelhető*
  • Magas üzembiztonság: túlmelegedés- és felborulás-elleni védelem
  • Hosszú élettartam az alumínium lamellákkal ellátott acél fűtőelemnek köszönhetően
  • Robosztus, stabil tartószerkezet
  • Hosszú csatlakozó vezeték (1,5 m) és oldalsó csatlakozású dugvilla
  • Kiváló minőségű, tartós festés
  • Mechanikus hőmérsékletszabályozó
Termosztát
Manuális
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Álló
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
450x426x96
Tömeg
5kg
Teljesítmény
1000 W
Szín
Fehér
Elektromos védettség
IP24
Garancia
24 hónap

Stiebel Eltron

Amikor a megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nemcsak azt kell szem előtt tartanunk, hogy melyik berendezés fűt a leghatékonyabban, hiszen emellett olyan tényezők is számítanak, mint a külső megjelenés és az energiahatékonyság. Amennyiben ezek a szempontok fontosak számodra, akkor a Stiebel Eltron cég által gyártott fűtőtestek nem fognak csalódást okozni számodra. 

Ezek egytől egyig olyan készülékek, amiknek a kifejlesztése innovatív technológiák és alapanyagok felhasználásával valósult meg. A működtetésük számos előnnyel jár, ezek közé tartozik például a könnyű telepíthetőség, a magas fűtési hatékonyság, az alacsony zajszint, illetve a kényelmes kezelhetőség.


A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha a világszinten is ismert márkák termékei közül szeretnéd kiválasztani azokat a berendezéseket, amikkel gyorsan és hatékonyan tudod befűteni az otthonodat.

Ebben a termékkategóriában azokat a fűtőtesteket gyűjtöttük össze, amiket a Stiebel Eltron cég gyárt. Találsz itt elektromos konvektorokat, törölközőszárító radiátorokat, hőtárolós kályhákat, infra hősugárzókat, valamint ventilátoros gyorsfűtőket is. Mielőtt külön-külön is jellemeznénk őket, először bemutatjuk röviden magát a céget.

Stiebel Eltron - egy világhírű név a fűtőberendezések piacán

A Stiebel Eltron egy német vállalat, amit 1924-ben alapítottak. Számos innovatív megoldást kínál fűtésre, hűtésre, vízmelegítésre és egyéb feladatokra, ma pedig már a világ egyik vezető gyártójaként tartjuk számon. Az elektromos konvektorok, kályhák, hősugárzók, gyorsfűtők, illetve egyéb készülékek gyártása is a tevékenységi körébe tartozik. 

A cég arra törekszik, hogy az általa kifejlesztett berendezések magas minőséget képviseljenek, és megfelelő színvonalon tudják kiszolgálni a felhasználók igényeit. Ennek érdekében folyamatosan kutatja az új technológiákat, majd pedig azokat beépítve fejleszti a korábban létrehozott konstrukciókat. Az általa kínált megoldások minőségét, színvonalát olyan díjak is igazolják, amiket világszerte elnyert.

Elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a Stiebel Eltron elektromos konvektorokat, amik remek választásnak bizonyulnak, ha egyszerűen, mégis hatékonyan és gazdaságosan szeretnéd megoldani a helyiségek fűtését. Felfűtési idő nélkül szinte azonnal képesek megemelni a belső hőmérsékletet, emellett pedig az is az előnyeik közé tartozik, hogy könnyen szabályozhatóak.

Elektromos törölközőszárító radiátor

Ha a fürdőszobában is szükséges van egy hatékonyan működő fűtőtestre, akkor az egyik legjobb választás az elektromos törölközőszárító radiátor. Ezek a készülékek ugyanis remekül befűtik a helyiséget, mindamellett, hogy a törölközőket is melegen tartják, illetve megszárítják, miután vizesek lettek. Ezáltal hatékonyan megakadályozható, hogy a különböző baktériumok, illetve penészgombák elszaporodjanak rajtuk.

Hőtárolós kályha

Mint ahogy a nevükben is benne van, a hőtárolós kályhák olyan fűtőberendezések, amik képesek arra, hogy a hőt eltárolják, majd pedig szép lassan leadják a környezetükbe, ezzel sokáig meleget biztosítva a helyiségben. 

Infra hősugárzó

Az infra hősugárzók is tökéletes megoldást jelentenek, ha innovatív fűtőberendezéseket keresel, ezek a készülékek ugyanis infravörös sugárzás felhasználásával emelik meg a hőmérsékletet. 

Ventilátoros gyorsfűtő

A ventilátoros gyorsfűtőkről azt érdemes tudni, hogy egy beépített ventilátor segítségével rendkívül hatékonyan fűtik be a helyiségeket. Remek választásnak bizonyulnak a kisebb alapterületű helyiségekbe, például hálószobákba, dolgozószobákba vagy fürdőszobákba. Nézz szét a kínálatunkban, és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.