Barion Pixel
ADAX gyári láb, ADAX NEO és Glamox TPA konvektorokhoz fekete

ADAX gyári láb, ADAX NEO és Glamox TPA konvektorokhoz fekete

914220
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db
21 000 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.07.16, reggel 8 és 17 óra között

Az Adax gyári, elegáns norvég lába lehetővé teszi, hogy az Adax Neo és Glamox TPA sorozatú készülékeit lábra helyezve, mozgathatóvá, bárhová elhelyezhetővé tegyük otthonunkban.

Garancia
12 hónap

Adax

Annak érdekében, hogy az otthonunkban maximális kényelemben érezhessük magunkat, több dologra is oda kell figyelnünk. Az egyik legfontosabb feladat a megfelelő fűtéstechnika kialakítása, amiben nagy segítségünkre lehetnek az Adax fűtőpanelek.

Ezek a készülékek kivétel nélkül elektromos működésűek, ami azt jelenti, hogy nagyon kényelmesen, egyszerűen, kellemetlen égéstermékek termelése nélkül üzemeltethetőek. Ráadásul rendkívül megbízhatóan és hatékonyan biztosítják a fűtést, ugyanis konvekciós technológiával működnek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy okosotthon-vezérlő rendszerrel is fel vannak szerelve.


A webshopunkban számos világszinten is ismert márka fűtőberendezését megtalálod. Többek között infrapaneleket, hőtárolós kályhákat, elektromos kandallókat, ventilátoros gyorsfűtőket, infra hősugárzókat, törölközőszárító radiátorokat, fűtőkábeleket, illetve konvektorokat is kínálunk.

Mit érdemes tudni az Adax cégről?

Az Adax céget 1948-ban alapították Norvégiában, ami azt jelenti, hogy már több mint 75 éve foglal el stabil helyet a piacon. Kezdetben az elektromos fűtőberendezések gyártása volt a fő profiljuk, majd a tevékenységüket elektronikai gépek, berendezések létrehozásával is kibővítették.

Manapság a vállalat elsősorban modern elektromos fűtőberendezéseket és kiegészítőket gyárt, amelyek energiatakarékosan és környezetbarát módon működnek. A termékpalettáján megtalálhatóak az elektromos fűtőtestek, az elektromos panelek, az elektromos törölközőszárítók, valamint egyéb elektromos fűtőkészülékek és szellőztető eszközök. 

Ezek a termékek a világ több mint 25 országában érhetőek el, ami ékes bizonyítéka annak, hogy a cég milyen fontos szerepet tölt be a piacon.

Adax fűtőpanel

Az Adax fűtőpanel, vagyis más néven konvektor egy rendkívül praktikus, és nem utolsó sorban esztétikus megoldást nyújt a fűtésre. Rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, melyek közül most felsoroljuk a legfontosabbakat:

  • Modern, lapos kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően bármilyen - különösen a letisztult, egységes színű - élettérbe észrevétlenül beilleszthetőek.

  • Mivel vékonyak, ezért kisebb helyet foglalnak el a szobában, mint más hagyományos típusú konvektorok vagy egyéb fűtőtestek.

  • Nagyon hatékonyan működnek, gyorsan felmelegítik a környezetüket, ami az elektromos fűtőelemek, illetve a konvekciós légáramlás kombinációjának köszönhető.

  • Beépített termosztáttal rendelkeznek, aminek hála lehetőség van a pontos hőmérséklet beállítására, szabályozására.

  • Sok modell rendelkezik időzítési funkcióval, ami azt jelenti, hogy be lehet állítani rajtuk, hogy mikor fűtsenek. 

  • Rendkívül könnyen telepíthetőek, az elektromos hálózatra történő csatlakoztatásuk gond nélkül megoldható.

  • Számos különböző kivitelben készülnek attól függően, hogy milyen méretűek, illetve mekkora teljesítménnyel rendelkeznek.

Adax ventilátoros gyorsfűtő

Az Adax fűtőpanelek mellett a cég által gyártott ventilátoros gyorsfűtőt is megtalálod nálunk. Erről a készülékről azt érdemes tudnod, hogy jellemzően a kisebb alapterületű helyiségekben célszerű használni. A működése során meleg levegőt termel, amit a beépített ventilátor segítségével szinte azonnal szét tud oszlatni a helyiségben. 

Teljesen biztonságos a használata, amire többek között az is bizonyíték, hogy túlmelegedés elleni védelemmel is el van látva. Ami a teljesítményét illeti, három fokozatban működtethető, illetve egy 10 fokozattal rendelkező, mechanikus kapcsolású termosztáttal is rendelkezik. Nézz szét a honlapon és rendelj még ma!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.