Barion Pixel
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor
Stiebel Eltron CNS 100 Trend fali elektromos konvektor

Stiebel Eltron CWM 1000 P fali elektromos konvektor (CNS 100 Trend)

200256
Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktáron 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db
55 275 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1000 W
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Péntek 2024.03.29, reggel 8 és 17 óra között

A garancia az elektromos konvektorok esetében (CNS, CON, CND) a fűtőbetét hibamentes működésére 5év.

A rendelkezésre álló hely néha még fűtés elhelyezéséhez is kevés. A CWM fali konvektor ezért különösen lapos kivitelű. Éppen 10 cm-es mélységével azonban mégis kiváló hőérzetet teremt. Amilyen diszkréten integrálható a CWM egy helyiségbe, olyan hatékonyan látja el környezetét jóleső meleggel. Az integrált szabályozó kényelmi funkciói (például a heti időzítő, a fagyvédelem és a nyitottablak-észlelés) kihangsúlyozzák a fali konvektor hatékonyságát és gazdag felszereltségét.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • A falra akasztható konvektor optimálisan használható kiegészítő vagy átmeneti fűtésként.
  • 1 000 W fűtőteljesítmény
  • A helyiség levegőjének egyenletes, csendes felmelegítése
  • Lapos kivitelű fém burkolat
  • Kezelőelem megvilágított LCD kijelzővel
  • Heti kapcsolóóra, fagyvédelem és nyitottablak-észlelés
  • Tanulóképes szabályozás: Az előfűtési idő kiszámítása az időzítő-üzemmódban automatikusan történik.
  • Be-/kikapcsoló és túlmelegedés elleni védelem

Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
450 x 426 x 100 mm
Teljesítmény
1000 W
Szín
Fehér
Amper igény
4,3 A
Garancia
24 hónap

Stiebel Eltron

Amikor a megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nemcsak azt kell szem előtt tartanunk, hogy melyik berendezés fűt a leghatékonyabban, hiszen emellett olyan tényezők is számítanak, mint a külső megjelenés és az energiahatékonyság. Amennyiben ezek a szempontok fontosak számodra, akkor a Stiebel Eltron cég által gyártott fűtőtestek nem fognak csalódást okozni számodra. 

Ezek egytől egyig olyan készülékek, amiknek a kifejlesztése innovatív technológiák és alapanyagok felhasználásával valósult meg. A működtetésük számos előnnyel jár, ezek közé tartozik például a könnyű telepíthetőség, a magas fűtési hatékonyság, az alacsony zajszint, illetve a kényelmes kezelhetőség.


A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha a világszinten is ismert márkák termékei közül szeretnéd kiválasztani azokat a berendezéseket, amikkel gyorsan és hatékonyan tudod befűteni az otthonodat.

Ebben a termékkategóriában azokat a fűtőtesteket gyűjtöttük össze, amiket a Stiebel Eltron cég gyárt. Találsz itt elektromos konvektorokat, törölközőszárító radiátorokat, hőtárolós kályhákat, infra hősugárzókat, valamint ventilátoros gyorsfűtőket is. Mielőtt külön-külön is jellemeznénk őket, először bemutatjuk röviden magát a céget.

Stiebel Eltron - egy világhírű név a fűtőberendezések piacán

A Stiebel Eltron egy német vállalat, amit 1924-ben alapítottak. Számos innovatív megoldást kínál fűtésre, hűtésre, vízmelegítésre és egyéb feladatokra, ma pedig már a világ egyik vezető gyártójaként tartjuk számon. Az elektromos konvektorok, kályhák, hősugárzók, gyorsfűtők, illetve egyéb készülékek gyártása is a tevékenységi körébe tartozik. 

A cég arra törekszik, hogy az általa kifejlesztett berendezések magas minőséget képviseljenek, és megfelelő színvonalon tudják kiszolgálni a felhasználók igényeit. Ennek érdekében folyamatosan kutatja az új technológiákat, majd pedig azokat beépítve fejleszti a korábban létrehozott konstrukciókat. Az általa kínált megoldások minőségét, színvonalát olyan díjak is igazolják, amiket világszerte elnyert.

Elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a Stiebel Eltron elektromos konvektorokat, amik remek választásnak bizonyulnak, ha egyszerűen, mégis hatékonyan és gazdaságosan szeretnéd megoldani a helyiségek fűtését. Felfűtési idő nélkül szinte azonnal képesek megemelni a belső hőmérsékletet, emellett pedig az is az előnyeik közé tartozik, hogy könnyen szabályozhatóak.

Elektromos törölközőszárító radiátor

Ha a fürdőszobában is szükséges van egy hatékonyan működő fűtőtestre, akkor az egyik legjobb választás az elektromos törölközőszárító radiátor. Ezek a készülékek ugyanis remekül befűtik a helyiséget, mindamellett, hogy a törölközőket is melegen tartják, illetve megszárítják, miután vizesek lettek. Ezáltal hatékonyan megakadályozható, hogy a különböző baktériumok, illetve penészgombák elszaporodjanak rajtuk.

Hőtárolós kályha

Mint ahogy a nevükben is benne van, a hőtárolós kályhák olyan fűtőberendezések, amik képesek arra, hogy a hőt eltárolják, majd pedig szép lassan leadják a környezetükbe, ezzel sokáig meleget biztosítva a helyiségben. 

Infra hősugárzó

Az infra hősugárzók is tökéletes megoldást jelentenek, ha innovatív fűtőberendezéseket keresel, ezek a készülékek ugyanis infravörös sugárzás felhasználásával emelik meg a hőmérsékletet. 

Ventilátoros gyorsfűtő

A ventilátoros gyorsfűtőkről azt érdemes tudni, hogy egy beépített ventilátor segítségével rendkívül hatékonyan fűtik be a helyiségeket. Remek választásnak bizonyulnak a kisebb alapterületű helyiségekbe, például hálószobákba, dolgozószobákba vagy fürdőszobákba. Nézz szét a kínálatunkban, és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.