Barion Pixel
Vigo EPKW 4590 2500 W wood style elektromos konvektor

Vigo EPKW 4590 2500 W wood style elektromos konvektor

epkw45902500w
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
92 900 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 2500 W
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Precíziós helyiség hőmérséklet szabályozás!

Intelligens, automata energia szabályozó rendszerének köszönhetően, a digitális fűtőpanel mindig a szükséges és ideális módon fűti a helyiséget.

Külső környezeti hőmérséklet mérő és kijelző, elektronikus termosztát, digitális kezelőpanel automata fényerő szabályozással, energia fogyasztás kijelző, időzíthető ki-és bekapcsolás, gyerekzár, tartóláb készlet, dugvilla, porfestett acél ház, kerámia magos “X-type” fűtőelem.

Mind-mind az Ön kényelme érdekében, minőségi kialakítással párosítva. Opcionális fali konzol.

IP24 vízvédelmi osztály (fürdőszobában is használható).

Az alul beáramló hideg levegő az alumínium kompozit X-type fűtőelemen átáramolva, a felső rácsozaton távozva fűti a helyiséget. Ezen természetes konvekciót kihasználva, a szoba levegőjét áramoltatva megy végbe a melegítés folyamata. Ezért gyors és hatékony a felfűtés, kellemes hőérzet mellett.

A szálló port nem égeti, ezért működése következtében nem kerül egészségre ártalmas anyag a levegőbe.

A Vigo fűtőtestek dekoratív  megjelenése által, helyisége dísze is lehet egyben.

Hordozható készülék esetén, a termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra alkalmas!

Használatához földelt konnektorra van szükség!

Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
51-60 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Álló
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
450 x 900 x 80 mm
Tömeg
9,2 kg
Teljesítmény
2500 W
Szín
Barna
Garancia
24 hónap

Vigo 

Vigo elektromos konvektor, törölközőszárító radiátor vagy ventilátoros gyorsfűtő segítségével a beltér ideális hőmérsékletének megteremtése magas szintű kényelem és költséghatékonyság mellett valósulhat meg.

Emiatt is fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy a webáruházunkban sokféle típusban és variációban legyenek elérhetők a brand nevével fémjelzett készülékek. Azért, hogy a céloknak megfelelően sikerüljön a választás. Csak ajánlani tudjuk a keresgélést az oldalon, ha pedig egy-egy Vigo termék szimpatikus, akkor az adatlapján többet is meg lehet tudni róla.


Milyen Vigo készülékek érhetők el nálunk?

Az egyik szóba jöhető kategóriát az elektromos konvektorok képviselik. Előnyük a gyors és egyszerű telepítés, miközben többféle méretben és teljesítménnyel állnak rendelkezésre az ingatlan adottságai szerint.

Rendkívül népszerűek a Vigo elektromos törölközőszárító radiátor modellek is, köszönhetően a kettős funkcionalitásnak. Merthogy a fürdőszoba ideális eszközeként ezeken a készülékeken egyszerre száradhatnak a törölközők, miközben a fűtés is hatékonyan kivitelezhető.

Harmadrészt a ventilátoros gyorsfűtő kivitelekről sem szabad megfeledkezni. Pláne, mivel sokféle környezetben jelenthet hozzáadott értéket a hasznosításuk, miközben gyorsan és alacsony energiafelhasználás mellett segíthetik a komfortos hőmérséklet megteremtését.

Milyen előnyökkel járhat a gyártó termékeinek beszerzése és célzott alkalmazása?

A Vigo egy olyan elismert és sokak által kedvelt névnek számít az elektromos fűtés eszközeinek a területén, amely hosszú évek óta teszi lehetővé háztartások, nyaralók és egyéb ingatlantípusok korszerű fűtését.

Mindezt szüntelen innováció mellett, nagymértékben támaszkodva a felhasználók részéről érkező gyakorlati visszajelzésekre. A munka eredményeként évről évre hatékonyabb, felhasználóbarátabb az alkalmazott fűtéstechnológia.

Méghozzá a manapság egyre inkább pénztárcabarát megoldásnak számító elektromosság hasznosításával. Mindezt úgy, hogy a brand valamennyi készüléke magas szintet képvisel nemcsak a funkcionalitás, hanem a dizájn területén is.

Néhány tipp az egyszerűbb keresés jegyében

Ha tudjuk nagyvonalakban, hogy milyen készüléket képzeltünk el, akkor néhány beépített keresőfunkció segítségével ezt gyorsabban meg is lehet találni. Leghasznosabb talán az oldal bal szélén elérhető szűrési lehetőség.

Mindössze egy-egy kattintás, és akár kategória, teljesítmény vagy ár szerint is szűkíteni lehet a találatok listáját. Szintén sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés, amely hasonlóképp többféle szempont alapján engedi a rangsorolást.

Persze arra is van megoldás, ha más gyártók eszközeire, netán egyéb termékkategóriákra is kíváncsiak vagyunk. Nincs más teendő ehhez, mint legfelül a “termékeink” gombra nyomni, majd kiválasztani a keresett kategória nevét.

Amit a Vigo termékek és készülékek rendelésének menetéről tudni érdemes

A megrendelni kívánt Vigo elektromos konvektort, törölközőszárító radiátort vagy ventilátoros gyorsfűtőt első körben adjuk a kosárhoz, és járjunk el hasonlóképp az összes többi beszerezni kívánt terméknél.

Ezután jobb felül nyomjunk a kosár ikonra, töltsük ki a megrendelő űrlapot, adjuk meg a fizetési és átvételi módot, végül az adatok ellenőrzése után küldjük el a rendelést! Mi pedig máris előkészítjük a mielőbbi kézbesítést.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.