Barion Pixel
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér
TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér

TAGU Elektromos kandalló + Frode Kandalló Keret Fehér

FM461-WH1-23PF1A
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
159 990 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1500 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

  • Beépíthető bútorba és kandalló keretbe
  • Menetrend napi automatikus fűtés, digitalis termosztát, „nyitott ablak” érzékelő
  • Fűtőteljesítmény 1500 W, csendes hősugárzó, lánghatás fűtésel vagy anélkül
  • Láng effektus ULTRA- FÉNYES, állítható fényerő
  • Távirányító

Beépíthető elektromos tűz tér Barátságos a költségvetéssel és a környezettel Könnyen beépíthető Beépíthető bútorba és kandalló keretbe - anélkül, hogy szükség lenne más kiegészítőkre. Kompakt kivitel A mindössze 15 cm csökkentett mélység miatt, a TAGU Powerflame Elektromos Tűztér könnyen beépíthető ̋falba vagy már egy létező kandallóba. 

Spóroljon az INTELLIGENS TERMOSZTÁTTAL Barátságos a költségvetés és a környezet számára A megfelelő hőmérséklet a megfelelő időben Beállíthat egy automatikus fűtési programot a hét minden napjára, és a helyiség mindig a megfelelő időben fűthető. Pontos hőmérséklet-szabályozás Megőrzi a hőmérsékletet ezzel elkerüli az energiapazarlást a digitális hőszabályozó segítségével. "Nyitott ablak" érzékelő A Tagu PowerFlame elektromos Tűztér gondoskodik a környezetről és automatikusan leáll, ha észleli, hogy az ablak nyitva van, és a hőmérséklet hirtelen csökken. Rejtett LED kijelző Megjeleníti az összes beállítást, és eltűnik 60 másodperc elteltével.

Hősugárzó – 1500 W Erős, de diszkrét. Nagyon csendes A legcsendesebb hősugárzó amit gyártottunk és akár 37 négyzetméteres beltéri területet is képes felmelegíteni. Időzítő Az "Időzítő" funkció segítségével állítsa be az automatikus kikapcsolást 1-9 óra között így hangulatos környezetben merülhet álomba. Minden évszak A tűztér használható fűtési funkcióval vagy anélkül, így lehetővé téve, hogy az év bármely szakában élvezze az égő tűz varázsát. 

Láng effektus ULTRA- FÉNYES Tökéletesen látható nappal és éjjel. Állítható fényerő Megfelően fényes egy nyári napra illetve csábítóan izgalmas a téli éjszakákra. LED Tehnológia Fűtési funkció nélkül, csak a lánghatás esetén csupán 10 Watt az energiafogyasztása, kevesebb, mint egy átlagos izzó Powerflame A parázs és rönkök úgy lettek tervezve, hogy maximalizálják a lánghatást, amely most fényesebb, mint valaha.

Távirányító Ìrányítja a tűztért, bárhol is van Többfunkciós távirányító A összes funkció kényelmes vezérlése érdekében. 

Funkciók:

  • Automatikus 7 napos fűtési program
  • Digitális termosztát
  • Kikapcsolási időzítő
  • "Nyitott ablak" érzékelő
  • Állítható fényerő
  • Távirányító
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
31-40 m³
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
883 x 990 x 250 mm
Tömeg
30 kg
Teljesítmény
1500 W
Garancia
12 hónap

Tagu

Tagu elektromos kandalló segítségével egyszerre lehet komfortos, költséghatékony és hangulatos közeget teremteni az otthon bármely pontján. Ezek a készülékek kifogástalanul funkcionálnak a nappaliban, a hálóban vagy akár a vendégszobában is.

Részünkről ezért volt prioritás, hogy webáruházunkban elérhetővé tegyük a Tagu készülékeket. Sokféle kivitelben és dizájnban, hogy bárki megtalálhassa a számára tökéletes darabot. Érdemes keresgélni az oldalon belül és a webáruházunkban, ha pedig megtetszik bármelyik termék, akkor az adatlapjára kell kattintani a további tudnivalókért.


A Tagu elektromos kandallók előnyei és technikai innovációi

Nem véletlen, hogy a brand nevével fémjelzett készülékeket Európa kedvenc elektromos kandalló modelljei között tartják számon. Eleve a telepítésük is rendkívül kézenfekvő, ugyanis bútorba, valamint kandallókeretbe egyaránt meg lehet oldani a beépítést.

A mindennapok során többféle fűtési programot lehet akár automatikusan is használni. Az energiahatékony működésről korszerű digitalis termosztát gondoskodik, kiegészítve olyan előremutató funkciókkal, mint a nyitott ablak érzékelő.

Ahhoz mérten, hogy milyen a hangulatunk vagy mik a preferenciáink, igény szerint láng effektus fényerejét is precízen lehet állítani. Sőt, ehhez akár a fotelból sem kell felkelni, hiszen távirányító is jár a kandallók mellé.

Kapaszkodók a célokhoz leginkább passzoló készülék megtalálásához

Ahhoz, hogy a készülék maximálisan hasznosulni tudjon, meg kell találni az ideális teljesítményt és méretet. Legjobb a helyiség igényeiből kiindulni, amelyhez a beltér nagysága, a szigetelés, illetve a nyílászárók minősége nyújthat segítséget.

Ehhez mérten lehet aztán dönteni róla, hogy milyen teljesítményre képes modell lesz az ideális. Plusz segítség, hogy többek között nálunk, az oldalon is keresési paraméter lehet a helyiség térfogata.

Nem szabad megfeledkezni róla, hogy a beszerzett Tagu elektromos kandallónak el is kell majd férnie. Magyarul a méreteket sem árt előzetesen szemügyre venni. Ha pedig mindehhez a színeket és a dizájnt is sikerül hozzávenni, akkor képtelenség rosszul választani.

Segítünk, hogy még gyorsabban történjen az oldalon belüli keresés

Némileg utaltunk már arra, hogy az oldal bal szélén többféle szűrési funkció is segít a keresésben. Vagyis nem kell egyesével katintgatni a termékek adatlapjára, ehelyett egy-egy kattintással szűkíteni lehet a találatokon.

Legfelül a “termékeink” gombra kell kattintani, és a lenyíló menüsorból másodpercek alatt ki lehet választani a keresett kategóriát. Minden találati listát sorba is lehet rendezni, méghozzá a jobb felső sarokban lenyitható paraméterek segítségével.

Ilyen egyszerű nálunk egy Tagu elektromos kandalló megrendelése

Első lépésként a kosárhoz kell adni azt a Tagu elektromos kandallót, amelyik a legjobban megfelel az elvárásoknak. Több terméket is hozzá lehet adni a kosárhoz természetesen, ebben nincs korlátozás.

Következő lépésként legfelül, jobb oldalon a kosár ikonra kell kattintani. Ezután jöhet a megrendelő űrlap kitöltése, nem megfeledkezve a fizetési és átvételi mód megadásáról. Amikor minden adatot beírtunk és stimmelnek is a beírt információk, csak el kell küldeni a rendelést. Mi pedig elkezdünk dolgozni a kézbesítésen, a visszaigazolást pedig e-mailen küldjük.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.