Barion Pixel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel
BEHA L7 elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel

BEHA LV7 Wifi elektromos konvektor 700 W alacsony kivitel

BEHA LV7
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
90 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre!

Méret: 200 x 1060 x 83 mm

Teljesítmény 700 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A BEHA fűtőtestek precíz, beépített termosztáttal rendelkeznek, melyen a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható. A véletlen elállítás és a víz ellen átlátszó takarólapkával van fedve a kezelőpanel.

A külön megvásárolható TP100 modullal átlagosan 15% energiamegtakarítás érhető el. A modul lehetővé teszi a készüléket az életvitelhez való igazodást (munkaidő program, éjszakai program, hétvégi program).

IP24 elektromos védettsége révén vizes helyiségekben, fürdőszobában is használható, fröccsenő víz ellen védett.

Az elektromos konvektor magassága mindössze 20 cm, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyet foglal.

A BEHA L7 elektromos konvektor jellemzői:

  • Alacsony kivitel, 20 cm magas
  • Falra rögzíthető
  • 1,4 m vezeték dugvillával ellátva
  • IP24 elektromos védelem (fürdőszobában is használható)

OPCIONÁLIS WIFI-VEZÉRLÉS

Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket távolról is vezérelni, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni.

FÜRDŐSZOBÁBA IS HELYEZHETŐ

A Beha készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es
besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.
Termosztát
Programozható + wifis
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
200x1060x83 mm
Tömeg
3,7 kg
Teljesítmény
700 W
Szín
Fehér
Amper igény
3,0 A
Elektromos vezeték hossza
1,4 m
Elektromos védettség
IP24, kettős szigetelés
Garancia
60 hónap

BEHA

Az elmúlt években, évtizedekben jelentős változásokon ment keresztül a fűtőberendezések piaca, aminek köszönhetően rengeteg innovatív megoldással, lehetőséggel találkozhatunk. Közéjük tartoznak a BEHA fűtőtestek is - egész pontosan konvektorok, illetve infra hősugárzók - amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Nem csoda hát, ha a világ számos országában nagy népszerűségre tettek szert, és sokan előszeretettel választják őket, ha a megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre. A használatukban rejlő pozitívumokat részletesebben is kifejtjük, elöljáróban csak annyit mondunk, hogy egyszerűen, tisztán, kényelmesen, és nem utolsó sorban energiahatékonyan lehet üzemeltetni őket.


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy innovatív technológiával működő, márkás fűtőberendezéseket kínáljunk a felhasználóknak. Ennek megfelelően nálunk többek között az elektromos konvektorokat, törölközőszárítókat, hőtárolós kályhákat, infrapaneleket, ventilátoros gyorsfűtőket, illetve a fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket is megtalálod.

Ebben a termékkategóriában a BEHA márkájú készülékek szerepelnek, melyeket most be is mutatunk.

BEHA elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a BEHA cég által gyártott elektromos konvektorokat, amik rendkívül hatékonyan működnek, ugyanis felfűtési idő nélkül, szinte azonnal képesek arra, hogy felmelegítsék a környezetüket.

Mivel nem bocsátanak ki gázokat vagy más káros anyagokat, így teljes mértékben környezetbarát megoldást jelentenek a fűtésre. További előnyük, hogy a telepítésük és az üzemeltetésük is sokkal olcsóbb, mint a régebbi, hagyományos fűtési rendszereké.

Sokak számára azért is annyira kedveltek a BEHA elektromos konvektorok, mert nincs szükség bonyolult karbantartásra vagy tisztításra ahhoz, hogy hosszú távon is megfelelően tudjanak működni. Az pedig szintén mellettük szól, hogy a bekapcsolásuk, leállításuk, valamint a hőmérséklet szabályozása is nagyon egyszerű.

A kínálatunkban a PB és az LV szériába tartozó modellek is elérhetőek. 

BEHA infra hősugárzó

Amennyiben egyszerűen, tisztán és energiahatékonyan használható fűtőberendezéseket keresel, akkor a BEHA infra hősugárzói is remek választások lehetnek számodra. Mint ahogy a nevükben is benne van, ezek a készülékek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy felmelegítsék a helyiségeket.

Ennek a technológiának a kényelem, a hatékonyság és a környezettudatosság mellett megvan az az előnye is, hogy ezek a berendezések nem szárítják a levegőt. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott készüléket?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés, a termékek keresése, szűrése, valamint a vásárlás is egyszerű legyen. Amennyiben megvan, hogy mely készüléket szeretnéd megvásárolni, akkor először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra, majd pedig a felugró ablakon kiválasztod a “Fizetés” opciót.

Itt már csak annyi a dolgod, hogy megadod a kért adatokat, köztük a nevedet és a szállítási címet, majd pedig kiválasztod a szállítási, illetve a fizetési módot. Jobb oldalon fogod látni a vételárat, illetve a szállítás díját, és itt van lehetőség a kuponkód megadására is, amennyiben rendelkezel vele.

Miután végigértél a folyamaton, és véglegesítetted a rendelést, hamarosan kézhez kapod a csomagot. Ha bármilyen kérdésed merül fel, akkor bátran keress fel minket, szívesen segítünk mindenben!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.