Barion Pixel
Master hőlégfúvó B1,8ECA (ELEKTROMOS 2KW)

Master hőlégfúvó B1,8ECA (ELEKTROMOS 1,8KW)

B1.8ECA
Szállítási költség: 2 200 Ft Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktáron 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db
24 990 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Teljesítmény 2 kW
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Csütörtök 2024.02.22, reggel 8 és 17 óra között

MASTER B1,8 ECA elektromos hőlégfúvó 
 

 • Erős, tartós kialakítás
 • Füstmentes, szagtalan, páramentes
 • Nincs oxigénfogyasztás
 • Csak szellőztetés üzemmód
 • Alacsony zajszint
 • Automatikus újraindítás
 • Hővédelemmel ellátott motor
 • Rozsdamentes acél fűtőszálak
 • Túlmelegedés elleni termosztát

A MASTER B1,8 ECA elektromos hőlégfúvó javasolt felhasználási területei:

 • Szakipari, befejező munkálatok felgyorsítására (festőknek, kőműveseknek, burkolóknak)
 • Irodák, kisebb helyiségek, raktárak, műhelyek fűtésére
 • Üzletek, termek, sátrak fűtése
 • Temperáló fűtés, fagymentesítés
 • Háztartásokban tartalék fűtési megoldásként

A MASTER elektromos hőlégfúvókba épített rozsdamentes fűtőszálak nem izzanak látható, vörös fénnyel, így nagyobb hatékonyság mellett az élettartamuk jóval hosszabb. A készülékekben lévő ventilátorok nagy mennyiségű levegőt szállítanak, ez biztosítja a fűtendő helyiségek levegőjének hatékony felfűtését. E két tényező együttes hatásaként a készülékekből távozó levegő nem forró, ez azonban nem jelenti a készülék rendellenes működését.

A fűtőberendezések ipari alkalmazásra alkalmasak, folyamatosan üzemeltethetőek.

Tudta?  A beépített szobatermosztát

A hőlégfúvóba épített szobatermosztát segítségével szabályozható a fűtött helyiség hőmérséklete. A beállított hőmérséklet elérésekor a légmelegítő fűtőszála kikapcsol, a ventilátor folyamatosan működik tovább és keringeti a levegőt. A hőmérséklet csökkenésével a fűtés újra bekapcsol. A hőlégfúvó szobatermosztát gombja végállások között működik, nem körbeforgatható!

 

FIGYELMEZTETÉS!

 • TILOS a légmelegítő készüléket az elektromos aljzatbaól történő kihúzással áramtalanítani. Áramtalanítás előtt ki kell kapcsolni és meg kell várni, hogy a készülék lehűljön.
 • Kikapcsolás után a hőlégfúvó automatikus utóhűtése újraindíthatja a ventilátort! Ha a kikapcsolás után azonnal kihúzza a készüléket a ventilátor nem tudja azt lehűteni, így a gép károsodást szenvedhet.
 • Az egyfázisú, elektromos hőlégfúvók gyári kábelét közvetlenül kell az elektromos hálózathoz csatlakoztatni, hosszabbító használata TILOS!
 • Ha kétsége van a légmelegítő készülékek fűtési teljesítményével kapcsolatban, ellenőrizze annak áramfelvételét.
 • A MASTER készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.
Termosztát
Manuális
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
41-50 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Teljesítmény
2 kW
Garancia
12 hónap

Master

Manapság számos különböző fűtési rendszer, illetve megoldás áll a rendelkezésünkre, így legfeljebb csak a bőség zavara akadályozhat minket a megfelelő fűtőberendezések kiválasztásakor. A Master cég által gyártott fűtőtestek mindenkinek remek választásnak bizonyulnak, akik megbízható, ugyanakkor kényelmesen használható berendezésekkel kívánják megoldani a munkaterületek fűtését. 

Ezeknek a készülékeknek a működése kivétel nélkül innovatív technológiákon alapszik, aminek köszönhetően nagyon gyorsan és hatékonyan képesek biztosítani a helyiségekben a meleg levegőt. Emellett pedig számos más előnyük is van, ami miatt megéri mellettük dönteni.


A webáruházunkban olyan márkás fűtőtesteket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Az energiahatékony működés mindegyikre jellemző, de emellett a sokoldalú kivitelezés, a könnyű telepíthetőség és a tiszta, égéstermékek nélküli használat is mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.

Ebben a termékkategóriában a lehető legjobb helyen jársz, ha a Master cég által gyártott ipari berendezéseket keresed, azokat ugyanis itt gyűjtöttük össze. A kínálatunkról bővebben is beszélni fogunk, ám először bemutatjuk magát a vállalatot, hogy egy kicsit beleláss a cég életébe, tevékenységébe.

Master - egy olasz vállalat, ami világszinten is ismertté vált

A Master céget 1960-ban alapították, ami azt jelenti, hogy több mint 60 év munkája, tapasztalata áll a háta mögött a magas minőségű, megbízhatóan működő fűtésrendszerek kifejlesztése, illetve gyártása terén.

Rendkívül színes termékpalettával rendelkezik, többek között hősugárzókat, mobil klímákat, légszárítókat és páramentesítőket is készítenek. Mégis az infravörös hősugárzóval vált igazán ismertté a világ számos országában, köztük Magyarországon is. 

A cég nagy figyelmet fordít a korszerű technológiák, illetve alapanyagok felhasználására, és a mai kor igényeinek megfelelően a fenntarthatóságot, az energiahatékonyságot és a környezetvédelmet sem téveszti szem elől. 

Master infra hősugárzó

A Master infra hősugárzók infravörös sugarakat bocsátanak ki, aminek köszönhetően a környezetükben lévő tárgyakat, felületeket közvetlenül tudják felmelegíteni. A levegő hőmérséklete rajtuk keresztül emelkedik meg, ami egy sokkal hatékonyabb fűtési megoldást jelent. 

További előnyük, hogy nagyon gyorsan, egyszerűen, bonyolult munkálatok nélkül telepíthetőek, és lényegében teljesen zajtalanul működnek. Remekül használhatóak ipari környezetben, ahol fontos a munkaterület hatékony fűtése.

A működésük során nem termelnek kellemetlen égéstermékeket, így nem kell bajlódni a szellőztetéssel vagy a rendszeres tisztítással, karbantartással. Számos különböző méretben, illetve kivitelben érhetőek el.

Master hőlégfúvó

A Master hőlégfúvók szintén az ipari környezet elmaradhatatlan kellékei, ugyanis kiválóan alkalmasak a munkahelyszín fűtésére, illetve emellett szárításra is alkalmazhatóak például festési munkák után.

Különlegességük, hogy nagy teljesítményű ventilátorokkal vannak felszerelve, így a meleg levegőt kifújva nagyon gyorsan képesek megemelni a környezet hőmérsékletét. Nem hiába nevezik őket ventilátoros gyorsfűtőknek. 

Többféle kivitelben kaphatóak, az egyes modellek más teljesítménnyel, illetve egyéb műszaki adatokkal rendelkeznek, így könnyen kiválaszthatod weboldalunkról azt, amelyik ideális a számodra. Bármelyik mellett is döntesz egy könnyen telepíthető és egyszerűen, megbízhatóan használható berendezés kerül a birtokodba, amivel hosszú távon is elégedett leszel!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...