Barion Pixel
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő
Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő

Master hőlégfúvó B30EPR (elektromos 30kW)

B30
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
649 900 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Teljesítmény 30 kW
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő folyamatos üzemre is alkalmas, ideális kisebb, időszakosan fűtött helyekre, kimondottan ajánlott pl. felújítási munkák során, festőknek, burkolóknak, szakipari munkát végzőknek.

Nagy előnye a csendes, füst-, gáz-, és szagmentes üzemelés, a könnyű használat, és a gyors üzembe helyezhetőség.

Csak minősített, kiváló alkatrészeket használnak, ezzel biztosítva a készülék megbízhatóságát és tartósságát.

Master B30EPR 30kW-os ventilátoros gyorsfűtő jellemzői:

  • Háztartásokban is hasznos, de megállja helyét építkezéseken, üzemekben is
  • Csatlakoztatható szobatermosztát
  • Nincs oxigénfogyasztás, így zárt térben is használható
  • Füst-, szag-, és páramentes üzemelés
  • Csendes
  • Csak szellőztetés üzemmód
  • Kézi újraindítás
  • Könnyen áthelyezhető, erős tartós kialakítás
  • Túlmelegedés elleni termosztát, hővédelemmel ellátott motor
  • Rozsdamentes acél fűtőszálak
  • Szabályozható teljesítmény
  • Emelőszemek és nagy kerekek a könnyebb mozgatásért
  • Légvezető cső csatlakoztatható
Termosztát
Manuális
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
150 m³ felett
Bekötés módja
Dugvilla
Hálózati feszültség
3N 400 V / 50-60 Hz
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
820x600x1050 mm
Tömeg
53 kg
Teljesítmény
30 kW
Légszállítási teljesítmény
3500 m3/h
Garancia
12 hónap

Master

Manapság számos különböző fűtési rendszer, illetve megoldás áll a rendelkezésünkre, így legfeljebb csak a bőség zavara akadályozhat minket a megfelelő fűtőberendezések kiválasztásakor. A Master cég által gyártott fűtőtestek mindenkinek remek választásnak bizonyulnak, akik megbízható, ugyanakkor kényelmesen használható berendezésekkel kívánják megoldani a munkaterületek fűtését. 

Ezeknek a készülékeknek a működése kivétel nélkül innovatív technológiákon alapszik, aminek köszönhetően nagyon gyorsan és hatékonyan képesek biztosítani a helyiségekben a meleg levegőt. Emellett pedig számos más előnyük is van, ami miatt megéri mellettük dönteni.


A webáruházunkban olyan márkás fűtőtesteket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Az energiahatékony működés mindegyikre jellemző, de emellett a sokoldalú kivitelezés, a könnyű telepíthetőség és a tiszta, égéstermékek nélküli használat is mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.

Ebben a termékkategóriában a lehető legjobb helyen jársz, ha a Master cég által gyártott ipari berendezéseket keresed, azokat ugyanis itt gyűjtöttük össze. A kínálatunkról bővebben is beszélni fogunk, ám először bemutatjuk magát a vállalatot, hogy egy kicsit beleláss a cég életébe, tevékenységébe.

Master - egy olasz vállalat, ami világszinten is ismertté vált

A Master céget 1960-ban alapították, ami azt jelenti, hogy több mint 60 év munkája, tapasztalata áll a háta mögött a magas minőségű, megbízhatóan működő fűtésrendszerek kifejlesztése, illetve gyártása terén.

Rendkívül színes termékpalettával rendelkezik, többek között hősugárzókat, mobil klímákat, légszárítókat és páramentesítőket is készítenek. Mégis az infravörös hősugárzóval vált igazán ismertté a világ számos országában, köztük Magyarországon is. 

A cég nagy figyelmet fordít a korszerű technológiák, illetve alapanyagok felhasználására, és a mai kor igényeinek megfelelően a fenntarthatóságot, az energiahatékonyságot és a környezetvédelmet sem téveszti szem elől. 

Master infra hősugárzó

A Master infra hősugárzók infravörös sugarakat bocsátanak ki, aminek köszönhetően a környezetükben lévő tárgyakat, felületeket közvetlenül tudják felmelegíteni. A levegő hőmérséklete rajtuk keresztül emelkedik meg, ami egy sokkal hatékonyabb fűtési megoldást jelent. 

További előnyük, hogy nagyon gyorsan, egyszerűen, bonyolult munkálatok nélkül telepíthetőek, és lényegében teljesen zajtalanul működnek. Remekül használhatóak ipari környezetben, ahol fontos a munkaterület hatékony fűtése.

A működésük során nem termelnek kellemetlen égéstermékeket, így nem kell bajlódni a szellőztetéssel vagy a rendszeres tisztítással, karbantartással. Számos különböző méretben, illetve kivitelben érhetőek el.

Master hőlégfúvó

A Master hőlégfúvók szintén az ipari környezet elmaradhatatlan kellékei, ugyanis kiválóan alkalmasak a munkahelyszín fűtésére, illetve emellett szárításra is alkalmazhatóak például festési munkák után.

Különlegességük, hogy nagy teljesítményű ventilátorokkal vannak felszerelve, így a meleg levegőt kifújva nagyon gyorsan képesek megemelni a környezet hőmérsékletét. Nem hiába nevezik őket ventilátoros gyorsfűtőknek. 

Többféle kivitelben kaphatóak, az egyes modellek más teljesítménnyel, illetve egyéb műszaki adatokkal rendelkeznek, így könnyen kiválaszthatod weboldalunkról azt, amelyik ideális a számodra. Bármelyik mellett is döntesz egy könnyen telepíthető és egyszerűen, megbízhatóan használható berendezés kerül a birtokodba, amivel hosszú távon is elégedett leszel!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.