Barion Pixel

Intuis Oslo elektromos fűtőpanel álló 1500W

M143215
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
175 000 Ft
Bruttó ár

Méretek: 440 x 1057 x 124 mm

Teljesítmény 1500 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Komfortos hősugárzás és erőteljes konvektív hőleadás jellemzi az Intuis 2023-as Oslo modelljeit, melyek már a magyarországi piacon is elérhetőek. A Noirot/Intuis termékektől megszokott innovatív RX silence fűtőbetéttel szerelt Oslo panelek optimalizálják a kiáramló levegő hőmérsékletét és annak bekeringési dimenzióit, tovább növelve a helyiség komfortját és az Ön szubjektív hőérzetét.

Az Intuis Oslo elektromos fűtőpanelek 3 teljesítményben, horizontális és vertikális kialakítással elérhetőek, alkalmazkodnak a helyiség funkciójához és geometriai méreteihez. Kisebb rendelkezésre álló terület esetén válassza függőlegesen kialakított modelljeinket. Az Oslo elektromos radiátorokat letisztult design és a magyar piacon nem jellemző prémium anyaghasználat jellemzi. Telepítését leginkább fali rögzítéssel javasoljuk. Használata vendéglátó egységekben, irodai környezetben, hálószobában és fürdőszobában is ideális választás.

 

Műszaki adatok:

Tömeg

10,8 kg

Méretek

44 x 105,7 x 12,4cm

Feszültség

230V (1 fázisú)

Csatlakozó vezeték

0,8m fix bekötésre, villásdugó nélkül

Ablaknyitás érzékelés

Igen. EU szabvány szerinti

Érintésvédelem

IPX4, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék

Mechanikus védelem

IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Garancia

5 év (1+4 év kiterjesztett garancia)

Gyártó

Intuis

 

Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Teljesítmény
1500 W
Szín
Fehér
Elektromos védettség
IPX4
Garancia
60 hónap
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
440 x 1057 x 124 mm

Az Intuis fűtőpanelek és törölközőszárítók a modern technológia és a funkcionalitás tökéletes ötvözete, melyek segítségével a fűtési és fürdőszobai igények könnyedén kielégíthetők. Az Intuis márka elkötelezett az innováció és a minőség iránt, így termékeik kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak a felhasználóknak.

Az Intuis fűtőpanelek és törölközőszárítók kiemelkednek az esztétikus kialakításukkal, melyek tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe, harmonizálva a környezetet. A korszerű design mellett a termékek magas energiahatékonysággal rendelkeznek, így takarékosan képesek fűteni a különböző helyiségeket anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény vagy a kényelem terén.

Az Intuis fűtőpanelek és törölközőszárítók kiváló választások otthoni vagy irodai fűtéshez, valamint a fürdőszoba kellemes melegének biztosításához. A beépített termostatikus szabályozásnak köszönhetően a hőmérséklet könnyedén szabályozható, így mindig optimális komfortérzetet biztosítva a felhasználóknak.

Az Intuis fűtőpanelek és törölközőszárítók könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így ideális megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék egyszerűen és hatékonyan kielégíteni fűtési vagy fürdőszobai igényeiket. A precíz mérnöki tervezés és a magas minőségű anyagok felhasználása garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést az Intuis termékeknél.

Összességében az Intuis fűtőpanelek és törölközőszárítók jól megfontolt és innovatív választások a modern fűtési és fürdőszobai igények kielégítésére. Kombinálva az esztétikus design-t a hatékony működéssel és energiahatékonysággal, az Intuis termékek valódi értéket képviselnek, biztosítva a kényelmet és gazdaságos fűtést a felhasználóknak.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.