Barion Pixel
Vaillant eloBLOCK VE 9/14 EU II 9kW-os elektromos kazán

Vaillant eloBLOCK VE 9/14 EU II 9kW-os elektromos kazán

0010023683
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
397 683 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 9 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

  • Takarékos áramfelhasználás az optimális teljesítmény-illesztésnek köszönhetően
  • Kiegészítő fűtésnek tökéletes, pl. egy hőszivattyús rendszeren belül
  • Meglévő fűtési rendszerekbe is könnyen integrálható
  • eBUS kommunikációra alkalmas vezérlés
  • Megbízható alternatíva, ha nincs lehetőség vezetékes gázellátásra csatlakozni

Számos lakóházban vegyes-tüzelésű kazánokat használnak, amelyeket naponta legalább egyszer kell tűzifával megrakni, így a működtetéshez a kezelő folyamatos jelenléte szükséges. Amennyiben ez nem biztosítható, az eloBLOCK elektromos fali fűtőkészülék tökéletesen alkalmas a napi feladatok átvállalására. Ezen kívül abban az esetben, ha több fűtési hőenergiát kell gyorsan felhasználásra rendelkezésre bocsátani, ideális választás a műszakilag és külső megjelenésében is teljesen átdolgozott eloBLOCK elektromos fali fűtőkészülék. Ennek alapján ez a készülék egy hőszivattyús rendszeren belül a csúcsterhelések lefedésére alkalmazható. Ugyanolyan jól használható ezen kívül nyaralók és alárendeltebb épületek egyszerű fűtési rendszeriben. Használata különösen fenntartható, amennyiben a készüléket az auroPOWER napelemes rendszerrel kombináljuk. Az eBUS kommunikációra képes vezérlésnek köszönhetően az eloBLOCK meglévő fűtési rendszerekbe is beköthető.

Gyorsan és kényelmesen elérhető beltéri hőmérséklet

Nagyhatékonyságú fűtési szivattyújával, optimális teljesítmény-illesztésével és a lágy teljesítmény-fokozatokkal a megújult eloBLOCK takarékosan fogyasztja a villamos energiát. A legmagasabb fokú üzembiztonságról a beépített fagyvédelmi funkció, illetve a biztonsági hőfokkorlátozó gondoskodik folyamatosan. A finomra hangolt szabályozással, valamint a fokra pontosan beállítható melegvíz-hőmérséklettel minden időszakban a kívánt lakótér komfort gyorsan és kényelmesen érhető el.

Általános adatok
Fűtési teljesítmény (kW) 9
Teljesítményszabályozás   3-fokozatú
Magasság (mm) 740
Szélesség (mm) 410
Mélység (mm) 310
Tömeg (kg) 32,6 - 35,4
Névleges feszültség (V/Hz) 400 / 50
Energiahatékonysági osztály
Fűtés (A++ - G) D
Melegvíz-komfort
Fűtővíz hőmérséklet min/max. (⁰C) 25-85
Melegvíz-hőmérséklet min/max. (⁰C) 38-70
Hálózati feszültség
3 x 400/230 V AC
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
740 x 410 x 310 mm
Tömeg
32,6 kg
Teljesítmény
9 kW
Garancia
36 hónap

Vaillant

Vaillant elektromos konvektor, netán elektromos kazán beszerzésének az ötlete merült fel? Ezzel együtt alapvető prioritás, hogy a választott készülék ténylegesen illeszkedjen a felhasználás céljaihoz? 

Akkor jó hírrel tudunk szolgálni, mert ezen az oldalon minden feltétel adott a tudatos készülék kiválasztásához. Egyrészt azért, mert sokféle típusban és kivitelben sorakoztattuk fel a különféle modelleket. Másrészt részletes leírást is mellékeltünk mindegyik Vaillant készülékhez, úgyhogy csak javasolni tudjuk a kiszemelt termékek oldalára való kattintást.


Amiért megérheti egy Vaillant készülék mellett dönteni

A németországi gyökerekkel rendelkező multinacionális manufaktúra már az 1800-as évek végétől aktívan szolgálja ki a felhasználókat. Vagyis, ha a brand nevével fémjelzett elektromos konvektor mellett teszi le a voksát az ember, akkor közel 150 év tapasztalatát vásárolja meg.

A vállalatnál több mint 16 ezer alkalmazott dolgozik azon, hogy a gyártósorról legördülő termékek kifogástalan minőségben, tartós rendelkezésre állással szolgálják ki az igényeket. Akár otthon, akár a nyaralóban vagy egyéb ingatlanban.

Ki kell még emelni a változatos termékpalettát, ami sokoldalú felhasználást tesz lehetővé a felhasználás szempontjából. Ezért is tudtuk itt a webáruházunkban is felvonultatni a gyártó sokféle típusát.

Elektromos konvektor vagy kazán keresésekor az alábbiakat érdemes figyelembe venni

Konvektornál számít, hogy fali, álló, vagy speciális dizájn kivitelt szeretnénk-e. Lényeges tényező a zajmentes működés, hogy a készülék közelsége ne befolyásolja negatívan a mindennapokat.

Célszerű kedvező beépítési méretekkel és időtálló külső megjelenéssel bíró kivitel mellett dönteni. A telepítés egyszerűségén túl hozzáadott értéket jelent még a programozható jelleg is, ami tovább segíthet optimalizálni az energia felhasználását.

A minél inkább takarékos áramfelhasználás a Vaillant kazánok esetében is lényeges faktor. Ahogyan többek között az is, hogy a választott modellt akár a meglévő fűtési rendszerbe is könnyen tudjuk integrálni.

Néhány hasznos tipp a célzott kereséshez

Elsőként a lap bal szélén elérhető szűrési funkciókat tudjuk ajánlani. A segítségükkel csupán egyetlen kattintásra van szükség, hogy többek között ár, típus vagy teljesítmény alapján szűkíteni tudjuk a találatokat.

Hasonlóképp sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés lehetősége is. A segítségével például a legnépszerűbb, vagy a legjobbra értékelt termékeket is előre tudjuk rangsorolni.

Ha pedig egyéb gyártók, netán másfajta készüléktípusok is szóba jöhetnek, akkor felül a menüsorban a “termékeink” gombra érdemes nyomni. Így le fog nyílni a termékek kategóriájának listája, és egyszerűen csak választani kell közülük.

Amennyiben sikerült a választás, így lehet rendelni webáruházunkból

Bármelyik Vaillant elektromos konvektor vagy kazán rendeléséhez első lépésként adjuk a terméket a kosárhoz. Ugyanezt érdemes megtenni bármely más készülék vagy kiegészítő esetében is.

Ezután jobb felül válasszuk a kosár ikont, töltsük ki a megrendelő űrlapot, majd válasszunk fizetési és átvételi módot! Fussuk át az adatok helyességét, és ha minden stimmel, akkor küldjük el a rendelést! Ilyen egyszerű a dolog, a rendelésről és a továbbiakról pedig nemsokára e-mail formájában érkezik megerősítés.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...