Barion Pixel
Tároló csatlakozó készlet vaillant eloBLOCK elektromos kazánokhoz

Tároló csatlakozó készlet Vaillant és Duval elektromos kazánokhoz

0010027587
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.
33 327 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Péntek 2023.09.29, reggel 8 és 17 óra között

Garancia
12 hónap

Vaillant

Vaillant elektromos konvektor, netán elektromos kazán beszerzésének az ötlete merült fel? Ezzel együtt alapvető prioritás, hogy a választott készülék ténylegesen illeszkedjen a felhasználás céljaihoz? 

Akkor jó hírrel tudunk szolgálni, mert ezen az oldalon minden feltétel adott a tudatos készülék kiválasztásához. Egyrészt azért, mert sokféle típusban és kivitelben sorakoztattuk fel a különféle modelleket. Másrészt részletes leírást is mellékeltünk mindegyik Vaillant készülékhez, úgyhogy csak javasolni tudjuk a kiszemelt termékek oldalára való kattintást.


Amiért megérheti egy Vaillant készülék mellett dönteni

A németországi gyökerekkel rendelkező multinacionális manufaktúra már az 1800-as évek végétől aktívan szolgálja ki a felhasználókat. Vagyis, ha a brand nevével fémjelzett elektromos konvektor mellett teszi le a voksát az ember, akkor közel 150 év tapasztalatát vásárolja meg.

A vállalatnál több mint 16 ezer alkalmazott dolgozik azon, hogy a gyártósorról legördülő termékek kifogástalan minőségben, tartós rendelkezésre állással szolgálják ki az igényeket. Akár otthon, akár a nyaralóban vagy egyéb ingatlanban.

Ki kell még emelni a változatos termékpalettát, ami sokoldalú felhasználást tesz lehetővé a felhasználás szempontjából. Ezért is tudtuk itt a webáruházunkban is felvonultatni a gyártó sokféle típusát.

Elektromos konvektor vagy kazán keresésekor az alábbiakat érdemes figyelembe venni

Konvektornál számít, hogy fali, álló, vagy speciális dizájn kivitelt szeretnénk-e. Lényeges tényező a zajmentes működés, hogy a készülék közelsége ne befolyásolja negatívan a mindennapokat.

Célszerű kedvező beépítési méretekkel és időtálló külső megjelenéssel bíró kivitel mellett dönteni. A telepítés egyszerűségén túl hozzáadott értéket jelent még a programozható jelleg is, ami tovább segíthet optimalizálni az energia felhasználását.

A minél inkább takarékos áramfelhasználás a Vaillant kazánok esetében is lényeges faktor. Ahogyan többek között az is, hogy a választott modellt akár a meglévő fűtési rendszerbe is könnyen tudjuk integrálni.

Néhány hasznos tipp a célzott kereséshez

Elsőként a lap bal szélén elérhető szűrési funkciókat tudjuk ajánlani. A segítségükkel csupán egyetlen kattintásra van szükség, hogy többek között ár, típus vagy teljesítmény alapján szűkíteni tudjuk a találatokat.

Hasonlóképp sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés lehetősége is. A segítségével például a legnépszerűbb, vagy a legjobbra értékelt termékeket is előre tudjuk rangsorolni.

Ha pedig egyéb gyártók, netán másfajta készüléktípusok is szóba jöhetnek, akkor felül a menüsorban a “termékeink” gombra érdemes nyomni. Így le fog nyílni a termékek kategóriájának listája, és egyszerűen csak választani kell közülük.

Amennyiben sikerült a választás, így lehet rendelni webáruházunkból

Bármelyik Vaillant elektromos konvektor vagy kazán rendeléséhez első lépésként adjuk a terméket a kosárhoz. Ugyanezt érdemes megtenni bármely más készülék vagy kiegészítő esetében is.

Ezután jobb felül válasszuk a kosár ikont, töltsük ki a megrendelő űrlapot, majd válasszunk fizetési és átvételi módot! Fussuk át az adatok helyességét, és ha minden stimmel, akkor küldjük el a rendelést! Ilyen egyszerű a dolog, a rendelésről és a továbbiakról pedig nemsokára e-mail formájában érkezik megerősítés.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...