Barion Pixel
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán
Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán

Saunier Duval Renova Electric 24 KE /14 HU elektromos kazán

0010023681
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
479 415 Ft
Bruttó ár

ErP-ready, eBUS kommunikációra alkalmas vezérléssel

  • Nincs szükség gázra
  • Nem keletkezik égéstermék
  • Elegáns, esztétikus megjelenés
  • Biztonságos, csendes működés
  • Indirekt tárolóval összeépíthető

Teljesítmény 24 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Elektromos kazánok tulajdonságai

A Renova Electric kis lakások, üzletek, hétvégi házak elektromos központi fűtésének praktikus kazánja lehet. Négyféle (6, 9, 18, vagy 24 kW) maximális teljesítményű kivitelben áll rendelkezésre. Költségtakarékos, hiszen a készülékek telepítéséhez nincs szükség gázszolgáltatói és kéményseprői engedélyre, sem évenkénti vizsgálatra és ellenőrzésre, így annak költségei megtakaríthatók.

A 2019-ben megjelenésében is megújult készülék eBUS kommunikációval, nagyhatékonyságú fűtési szivattyúval és megnövelt, immár 8 literes fűtési tágulási tartállyal került forgalomba.

Mikor javasoljuk az elektromos kazán használatát?

  • ha nem rendelkezik otthonunk kéménnyel, és annak építése magas beruházási költséggel járna
  • ha van kémény, de az műszakilag alkalmatlan az égéstermék elvezetésre
  • olyan esetben, amikor vezetékes gázellátás nem áll rendelkezésre
  • ha kis alapterületű lakás, üzlethelyiség, műhely fűtéséről kell gondoskodunk, melynek mérete jellemzően 50m2 alatti
  • amikor időszakos vagy szezonális használat merül fel, vagy amikor a kényelem és tökéletes komfort a szempont.

Biztonságos

  • a kazán működése során semmilyen égéstermék nem keletkezik, így a szénmonoxid káros hatásaitól nem kell tartani
  • a készülék rendelkezik mindazokkal az egységekkel, amelyek a fűtési rendszer biztonságos működéséhez szükségesek (keringtető-szivattyú, tágulási tartály, biztonsági szelep, légtelenítő szelep, nyomás- és hőmérő, stb.)
  • korszerű fagyvédelemmel, amely a kazán mellett az indirekt fűtésű tárolóra is kiterjed, valamint a fűtési hőcserélőn automatikus légtelenítő szeleppel rendelkezik

Energiatakarékos

  • széles sávú, folyamatos teljesítmény modulálással rendelkezik, mely optimális, az igényekhez igazodó energiafelhasználást tesz lehetővé (1, illetve2 kW-os fokozatokban szabályozható a teljesítmény felvétel)
  • fordulatszám-szabályozott nagyhatékonyságú fűtési szivattyúl, az optimális tömegáram megválasztása érdekében
  • 99,5%-os hatásfok

Praktikus

  • összeépíthető indirekt fűtésű tárolókkal melegvíz-készítés céljából (külön rendelhető váltószelep-készlet segítségével)
  • több készülék is sorbakapcsolható
  • alkalmazható más energia forrásra épülő fűtési rendszerek (gáz, olaj, szilárd tüzelés) kiegészítő hőtermelőjeként is
  • távvezérléses működtetésre - pl. a MiGo okostermosztát és applikáció segítségével - alkalmas
  • működése rendkívül HALK, mely könnyebb elhelyezést biztosít bárhol az épületen belül
  • eBUS kommunikációra képes vezérlésének köszönhetően a MiPro időjárás-követő rendszerszabályozóval, illetve az ahhoz kapcsolódó bővítő modulokkal többkörös fűtési rendszerek is működtethetők
Hálózati feszültség
3 x 400/230 V AC
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
740 x 410 x 315 mm
Tömeg
27 kg
Teljesítmény
24 kW
Elektromos védettség
IP40
Garancia
36 hónap

Saunier Duval

Egy Saunier Duval elektromos kazán beszerzésével az ember pontosan tudhatja, hogy a pénzéért cserébe kimagasló teljesítményt, megbízhatóságot és innovatív funkciókat kap. Mindent, amire szükség lehet a komfortos hétköznapokhoz.

Ezért is gondoskodtunk arról, hogy az oldalon széles választékban legyenek elérhetők a brand nevével fémjelzett készülékek. Többféle kivitelben, egyenesen a gyártótól, csakis magas nívót képviselve. Minden kiszemelt termék adatlapjára bátran érdemes kattintani, mert az adatlapokon bővebb leírást lehet találni a funkciókról és a paraméterekről.


Ezért lehet bízni a Saunier Duval elektromos kazánokban

Először is egy olyan gyártóról van szó, amelyik már 1907-ben megkezdte a működését. Vagyis a Saunier Duval több mint egy évszázados múlttal bír. Mindez a nevével fémjelzett elektromos kazánok esetében is tetten érhető.

Köszönhetően a töretlen fejlesztéseknek, amelyhez a brand szakemberei a felhasználók részéről érkező visszajelzéseket veszik alapul. Ennek eredményeként a gyártó termékei nem is okoznak csalódást.

Olyan kazánokról van szó tehát jelen esetben, amelyeknek a működéséhez nincs szükség gázra, elegáns, esztétikus megjelenést biztosítanak a beltérnek, miközben biztonságos működéssel, szinte hang nélkül gondoskodnak a meleg víz rendelkezésre állásáról.

Néhány hasznos támpont az egyes készülékek közötti választáshoz

Mindenekelőtt a méreteket tanácsos figyelembe venni. Hisz a készüléknek magasság, szélesség, valamint mélység szerint is el kell férnie a célként kijelölt helyen. Nem mindegy a tömeg sem, pláne falra történő rögzítésnél.

A teljesítmény vonatkozó kW értéket az alapján a legjobb megválasztani, hogy mekkora háztartást kell kiszolgálnia az eszköznek. Plusz nem árt átgondolni, hogy a fűtéshez is hozzá kell-e járulnia a készüléknek a meleg víz termelésen túl.

Manapság kiemelt prioritásnak számít a megfelelő elektromos védettség megléte. Például egy IP40 védelemmel ellátott modellnél nem kell félni a párától és a nedvességtől. Külön hozzáadott érték, hogy például a nálunk elérhető modellekhez garancia is jár.

Könnyebb lehet a webáruházunkban történő keresés az alábbi funkciókkal

Persze ha van időnk és szeretjük jól átgondolni a döntést, akkor egyesével is végig lehet kattintgatni a kiszemelt termékeket. Ellenben szűkíteni is lehet a találati listát. Nincs más teendő, mint a lap bal oldalán kattintani az egyes szűrési funkciókra.

Sőt, nemcsak szűrni lehet a termékekre, de sorba is tudjuk rendezni a találati listát. Legfelül, a jobb felső sarokban többféle sorba rendezési feltétel is kiválasztható, ami szintén segítség lehet a keresésnél.

Mindezen felül a korszerű elektromos hűtés-fűtés egyéb eszközeit is meg lehet találni az oldalon. Felül a menüsorban csak válasszuk a “termékeink” gombot, majd a lenyíló menüsorban a számunkra releváns kategóriát!

Rövid útmutató a Saunier Duval készülékek rendelésének menetéhez

Ha megvan a kiválasztott Saunier Duval elektromos kazán, akkor adjuk hozzá a kosárhoz! A összes többi beszerezni kívánt termékkel ugyanez a teendő. Következő lépésként jobb felül a kosár ikonra kell rányomni.

Következhet a megrendelő űrlap figyelmes kitöltése a fizetési és átvételi mód megadásával együtt. Miután sikerült ezeket mind beállítani, érdemes ellenőrizni az adatokat, aztán már csak el kell küldeni a rendelést. Perceken belül e-mail formájában érkezik majd a visszaigazolás, mi pedig el is kezdünk dolgozni a mielőbbi kézbesítésen.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.