Barion Pixel

Heliosa 11, 1500W infra hősugárzó fehér

11BX5
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
85 600 Ft
Bruttó ár

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Heliosa

A Heliosa márkanévvel ellátott eszközök és termékek remek választást jelentenek, hogyha az elektromos fűtés korszerű, költséghatékony és energiatakarékos megvalósítása a célkitűzés. Úgyhogy ennek szellemében külön hangsúlyt fordítottunk arra, hogy a webáruházunkban maradéktalanul elérhetőek legyenek a brand nevével fémjelzett termékek. Többféle kivitelben, egytől egyig elsőrendű minőségben.

Érdemes bátran keresgélni ennek megfelelően az oldalon, ha pedig megtetszik egy-egy Heliosa termék, az adatlapján többet is meg lehet tudni róla.


A Heliosa infra hősugárzók használatának előnyei

Élre kívánkozik, hogy infra hősugárzók és a hozzájuk tartozó kiegészítők lévén kifogástalan színvonalon képesek gondoskodni a komfortos meleg levegő megteremtéséről. Méghozzá az egyedi infra technológiának köszönhetően.

Ami ugyebár azért speciális, mert nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti. Emiatt a hatása rövidebb időn belül, illetve energia- és költséghatékonyabb formában tud jelentkezni. Kiváltképp a Heliosa termékek esetében.

Amelyek meghatározó szerepet játszanak a piacon elérhető brandek és gyártók versenyében. Tudni lehet, hogy a brand nevével fémjelzett valamennyi eszköz tartós rendelkezésre állást és elsőrendű felhasználói élményt tesz lehetővé.

Hol és miként lehet hasznosítani az oldalon található eszközöket?

Mivel egészen sokoldalú maga a kínálat, innentől kezdve a felhasználási lehetőségek köre is meglehetősen széles. Szóba jöhetnek ezek a termékek ugyanúgy otthon a lakásban, annak bármelyik helyiségében, vagy akár a teraszon, netán az erkélyen is.

Mindemellett szórakozóhelyeken, kávézókban és bárokban, azok teraszain és kiülős részein is nagyszerű szolgálatot tehetnek. Sőt, az IP-védelemmel ellátott kivitelek akár a vizes helyiségekben is gond nélkül helyet kaphatnak.

Arra kell csak odafigyelni, hogy a kiválasztás aszerint történjen, amit a felhasználás majdani környezete igényel. Számolni kell a pára, az időjárás hatásaival és a fűteni kívánt terület nagyságával.

Néhány tipp, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a keresés

Több módja is lehet annak, hogy a célokat leginkább kiszolgáló eszközöket a lehető leggyorsabban sikerüljön megtalálni. Mindenekelőtt a lap bal szélén elérhető szűrési funkciók használatát tudjuk ajánlani.

Tényleg csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a találati listát, például a teljesítmény, az ár vagy a helyiség térfogata szerint. Az is sokat segíthet, hogy a listát sorba is lehet rendezni, így mindig a keresés szerinti első számú szempont lehet a releváns.

Ha pedig kíváncsiak vagyunk más kategóriába sorolható eszközökre is, akkor legfelül a menüsor lenyíló opciói közül válasszuk ki azt a kategóriát, amelyik érdekel bennünket! Így egy füst alatt többfajta eszközt is be lehet szerezni.

Ha sikerült választani, akkor mutatjuk a rendelés menetét

Sikerült megtalálni a legjobb Heliosa infra hősugárzót, adott esetben a hozzá passzoló kiegészítővel együtt? Első körben adjunk a kosárhoz minden olyan terméket, amit meg akarunk rendelni!

Következő lépésként a jobb felső sarokban válasszuk a kosár ikont! Utána következhet a megrendelő űrlap kitöltése, külön odafigyelve az adatok pontosságára, valamint a szállítási és fizetési mód kiválasztására.

Ha ez mind megvan, csak el kell küldeni a rendelést. A visszaigazolás e-mail formájában érkezik majd, utána pedig napokon belül kéznél is lehetnek a Heliosa termékek.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.