Barion Pixel
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 20W 2m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre

DEVIflex 10T 40W 4m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre

5010T000400
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
45 771 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 40 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A DEVIflex 10T fűtőkábel alkalmazási lehetőségei:

  • Csővezetékek elfagyás elleni védelme
  • Fő- vagy kiegészítő fűtés vékony burkolatban esztrich betonba, DEVIcell Dry elem használatával parketta alá, párnafákra helyezett fapadló alá

Jellemzői:

  • A kifutó DTIP-10 fűtőkábelt váltja le
  • 230V-os hálózathoz
  • Konfekcionált, hidegvéggel szerelt
  • Gyári csatlakozókábellel
  • Kéteres, árnyékolt
  • 10 W/méter teljesítmény
  • Komfortos, meleg padló

Kéteres fűtőkábel, vagyis a kábel végét nem kell visszavinni a kiindulási ponthoz, csak az elejét kell hálózatra kötni.

Esztrich betonba, vékony padlóban

Felújításokhoz, alacsony padlószint esetén használható költséghatékony megoldás.
A fűtőkábelt vékony betonban/kiegyenlítőben lehet elhelyezni. Mivel a fűtőkábel a felszínhez közel van, a hidegzónák elkerülésének érdekében a kábeleket viszonylag sűrűn (7,5-10 cm kábeltáv.) kell lefektetni, a teljesítmény így 100-150 W/m². Helyhiány miatt sokszor csak vékony hőszigetelés rakható alá.

Fektetés, beépítés:
A szabad felületre kell a fűtőkábelt egyenletes kábeltávolsággal lefektetni. A rögzítéshez DEVIfast™ rögzítőszalag használható. Tipikus kábeltávolság: 7,5-12,5 cm.

Parketta alá

Parketta alatt a speciális DEVIcell™ Dry elem egyszerre rögzíti a kábelt, biztosítja az optimális hőleadást és hőszigetelésként is funkcionál. A rögzítő-panellel egyenletes, 10 cm-es kábeltávolság érhető el, a beépített teljesítmény pedig 100 W/m² lesz.
A kialakított hornyokba könnyen beilleszthető a DEVIflex 10T fűtőkábel. A táblákat műanyag összekötő elemmel lehet egymáshoz rögzíteni.

Hajópadló alá

Légréssel készülő hajópadlók alá DEVIflex 10T fűtőkábel ajánlott maximum 100 W/m² teljesítménnyel (10 cm kábeltáv.). A hőszigetelésre fémháló kerül, majd erre rögzíthető a fűtőkábel, úgy hogy se a fával, se a hőszigeteléssel ne érintkezhessen. Csak olyan hajópadlóval alkalmazható, amelyik használata padlófűtéshez megengedett.

Csőfűtés

A vízvezetékek elfagyása számos probléma forrása lehet: pl. akadozó vízellátás, csőtörésből adódó beázás. A szétfagyott csövek helyreállítási költsége és az ezzel járó vesződség jelentős lehet.
A DEVI fűtőkábeleivel a problémák egyszerűen és olcsón megelőzhetők, csőbe rakható és csőre helyezhető fűtőkábelek széles választékával minden csőfűtési feladat ellátható, akár a fagyvédelem, akár a hőntartás a cél.

Az adott csőfűtésre szükséges fűtőkábel hosszának kiszámítása, valamint a kivitelezés módja a termékhez csatolt "DEVI csővezetékek védelme" pdf dokumentumban található a Letöltés fül alatt.

DEVI beltéri fűtőszőnyegek előnyei:

  • Láthatatlan fűtés, nem foglalja a helyet
  • Felújításhoz is alkalmazható, meglévő rendszertől független
  • Könnyen beépíthető
  • Nem kell karbantartani
  • Rugalmas, gyorsan reagál
  • Mindenféle burkolat alá
  • Egyenletes hőelosztás, kellemes meleg lábmagasságban is
  • Általában padlófűtéssel a helyiség hőmérséklet 2°C-kal lejjebb állítható a komfortérzet változása nélkül

Vezérlés

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegőhőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegőhőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők.

Hossz (m)
4 m
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
4 m
Rögzíthető hajópadló alatt
Igen
Rögzíthető parketta alatt
Igen
Rögzíthető esztrichben
Igen
Hálózati feszültség
230V
Külső szigetelés
PVC
Szigetelőanyag
Térhálósított polietilén (PEX)
Árnyékolás
100%-os szövési sűrűség; alufólia; 0,5 mm2 ónozott rézhuzal
Kábel átmérő
~6,9 mm
Ellenállás
1324 Ohm
Teljesítmény
40 W
Csatlakozó mérete
2,3 m, 3 x 1.5 mm2 vagy 3 x 2.5 mm2
Garancia
240 hónap

Devi

A megfelelő fűtési megoldások megtalálása rendkívül fontos, amennyiben az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. Szerencsére ma már számos innovatív konstrukció áll rendelkezésünkre, közéjük tartoznak a Devi fűtőszőnyegek, fűtőkábelek is. 

Ezek lényegében olyan készülékek, amik elektromos ellenállású szálakból épülnek fel. Átvezetve rajtuk az elektromos áramot nagyon gyorsan, hatékonyan felmelegszenek, és a meleg levegőt egy adott területre - azaz a burkolatra - koncentrálják, ezzel felmelegítve a padlót. Remek választások tehát olyan helyiségekhez, ahol padlófűtést tervezünk. 


Amikor az igényeinknek megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyünk. Ilyen többek között például a hatékonyság, az energiatakarékosság, a könnyű telepíthetőség és kényelmes használat. 

Amennyiben ezek a szempontok számodra is fontosak, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod azokat a megbízhatóan működő, márkás fűtőberendezéseket, amik hosszú távon is meg tudnak felelni az elvárásaidnak. 

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által gyártott fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod, amiket részletesebben is be fogunk mutatni. Előbb azonban jöjjön egy rövid ismertető magáról a vállalatról!

A Devi cég, azaz a Dansk El-Varme Industrie

A Devi megnevezés a Dansk El-Varme Industrie rövidítése, ami a vállalat valódi neve. Dániában, egészen pontosan Koppenhágában alapították 1942-ben, és azóta is töretlenül jelen van a fűtőberendezések piacán. 

Kezdetben olyan fűtőelemeket gyártott, amiket ipari célokra használtak fel, az 1960-as évektől kezdve azonban egyre inkább az elektromos fűtőkábelek létrehozása vált hangsúlyossá a tevékenységi körében. 

Eleinte Németországban, Svédországban, illetve Norvégiában terjeszkedett, ma már azonban Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is jelen van, Európában pedig vezető márkává nőtte ki magát.

Milyen előnnyel jár a Devi fűtőszőnyegek használata?

A Devi fűtőszőnyegek minimális energiafelhasználással képesek a padlóra koncentrálni a meleg levegőt, és mivel nem szárítják a levegőt, ezért sokkal “egészségesebb” módon biztosítják a fűtést.

Zajtalanul és nagyon hatékonyan működnek, ráadásul a telepítésük is egyszerű. Hosszú élettartammal rendelkeznek és lényegében karbantartásmentesek. A fűtőkábelek a padlóburkolat alá kerülnek, így nem foglalnak el helyet a térben.

Nálunk nemcsak a Devi fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod meg, hanem az olyan kiegészítőket is, mint amilyen például a műanyag kábeltartó, a rögzítőszalag, valamint a javítókészlet.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik konkrét elképzeléssel érkeznek a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Rengeteg időt megspórolhatsz azzal, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Ha teljesen felgörgetsz a kurzorral, akkor a fehér színű sávba be tudod írni a keresett termék konkrét nevét, például “Deviheat 150 fűtőszőnyeg fürdőszobába”. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti a találatok sorában. 

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni a számodra fontosnak vélt paramétereket is annak érdekében, hogy mihamarabb rátalálj a megfelelő termékre. Itt be tudod állítani az ideális árintervallumot, valamint ki tudod választani a teljesítményt, a kábelek hosszát, illetve négyzetméterét is.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeinken, a telefonszámunkat felül a menüsáv vonalában találod!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.