Barion Pixel
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres
ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres

ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel 15 méteres

SelfTec 16/15
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
74 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 240 W
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az ELEKTRA SelfTec 16/15 fagymentesítő fűtőkábel védelmet nyújt csövek, ereszcsatornák, lefolyók, kerti csapok, szelepek, és egyéb tárgyak fagyása, és fagyásból eredő sérülései ellen. Fagymentesítéssel biztosítható a rendszerek zavartalan működése, elkerülhetőek a műszaki meghibásodások.

Önszabályozó, konfekcionált fűtőegység használatra kész, hermetikusan záródó dugvillával.
Az önszabályozó fűtőkábel előnye, hogy nem szükséges termosztát a fagymentesítéshez, a hőmérséklet változása alapján szabályozza az áramfelvételt.

Az önszabályozó fagyvédelmi fűtőkábelek alkalmazása:  

 • vízellátás, kerti csap
 • csatornahálózat, lefolyó
 • öntözőrendszer
 • tűzcsapok, vízcsövek
 • légkondicionáló és szellőztető csőrendszerek  

Tetszőleges hosszban elvágható, de minden darabot külön el kell kötni.

A fűtőkábel 100%-osan PET fedett alumínium fólia borítású, ónozott réz fonat árnyékolással. Külső köpenye UV-ellenálló halogénmentes poliolefin.  

A csomag tartalma: 

 • 15 méter hosszú fagyvédelmi SelfTec fűtőkábel
 • 5 vagy 10 méter öntapadó szerelési szalag
 • használati utasítás 

Max. kábel hossza körönként: 

 • 52 m (-20 ° C)
 • 55 m (-15 ° C)
 • 66 m (0 ° C)
 • 72 m (+ 10 ° C)
 • 36 m (0 ° C-on jeges víz) 
Hossz (m)
15 m
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
6x8 mm
Hálózati feszültség
230 V
Szigetelőanyag
módosított poliolefin
Teljesítmény
240 W
Elektromos védettség
IPX7
Fűtési hőmérséklet (min/max)
Max: +65°C
Garancia
36 hónap

ELEKTRA

ELEKTRA fűtőszőnyegekkel, fűtőkábelekkel, infrapenellel, termosztáttal vagy egyéb készülékkel szeretnél gondoskodni az ingatlanod fűtésének korszerű, költséghatékony és fenntartható működéséről?

Akkor a legjobb helyre sikerült megérkezni. Ezen az oldalon ugyanis sokféle kivitelben állnak rendelkezésre a gyártó termékei, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők. Így könnyen megtalálhatod azt, amire szükséged van. Bátran keresgélj, illetve válogass az oldal kínálatában! Ha pedig megtetszik valami, akkor az egyes termékek oldalain további információk is elérhetők.


Amiért az ELEKTRA termékek kedvező választást jelenthetnek

Az ELEKTRA egy 1985-ben alapított cég, amely mára Közép-Európa legnagyobb és leginkább elismert gyártójává nőtte ki magát, ha az elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és padlófűtési megoldások területét vesszük alapul.

Ez az elképesztő fejlődés annak tudható be, hogy a brandnél a kezdetektől fogva a termék minősége volt az első számú prioritás. A vállalatnál tudják jól, hogy a vásárlók és felhasználók elégedettsége jelenti a siker kulcsát.

Ehhez az alapvető filozófiához lehet kötni, hogy a lengyel gyökerekkel rendelkező gyártó termékeiben nem szokott csalódni az ember. Elsőrendű minőséget képviselnek a termékei, ami sokoldalú választékkal egészül ki.

Mi az, amit a brand nevével fémjelzett készülékek lehetővé tesznek az otthonban?

Komfortos meleg levegőt akár a leghidegebb januári napokon is, méghozzá a padlóba vagy a falba telepítve. A fűtőszőnyegek és fűtőkábelek precíz telepítését, illetve az infrafűtés magas színvonalát lehet megvalósítani az ELEKTRA termékeivel.

Mindez szó szerint azzal a pozitív hozadékkal járhat, hogy a kellemes meleg levegő egyenesen a padló alól érkezik és segíti elő a határtalan komfortérzetet. Függetlenül attól, hogy új építés vagy felújítás keretei között történik-e a telepítés.

Egészen sokféle árban, teljesítményben, hosszban és kivitelben érhetők tehát el a különféle fűtési megoldások. Máris adunk néhány tippet annak kapcsán, hogy miként lehet köztük egyszerűbben keresni.

Tippek, amelyekkel egyszerűbbé válhat az oldalon belüli keresés

Ha gyorsítani vagy egyszerűsíteni szeretnél a keresésen, akkor ehhez a legjobb eszköz a lap bal szélén elérhető szűrési funkciók használata. Így csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a találati listát például típus, ár, méret vagy hosszúság szerint.

Sorba is rendezheted a termékeket a lista jobb felső sarkában, ha mondjuk a legolcsóbb vagy a legújabb termékeket szeretnéd elől látni. Ha pedig az ELEKTRA mellett másfajta márka is érdekel, nálunk természetesen eléred a modern elektromos fűtés különféle megoldásait.

Csak válaszd legfelül a menüsorban azt a kategóriát vagy márkát, amelyik éppenséggel releváns. Az egyes kategóriaoldalakon ugyanúgy tudod használni a szűrés, illetve a sorba rendezés funkcióit.

Amennyiben sikerült a választás, így működik a rendelés

A kiszemelt ELEKTRA vagy egyéb termékeknél válaszd ki a kívánt mennyiséget, majd add őket hozzá a kosárhoz! Amint megvagy minden beszerezni kívánt fűtési eszközzel, jobb felül válaszd a kosár ikont!

Következő lépés a megrendelő űrlap kitöltése, majd a fizetési és átvételi mód beállítása. Utolsó simításként érdemes ellenőrizni az adatokat, és ha minden stimmel, akkor csak nyomj rá a “megrendelés” gombra!

Perceken belül e-mail formájában kapod kézhez a visszaigazolást, mi pedig elkezdünk dolgozni rajta, hogy az átvétel is mielőbb megtörténjen.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...