Barion Pixel
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2

BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2

HMAT100050
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
48 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 500 W
Garancia 120 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Járólap, greslap, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére optimalizált elektromos fűtőszőnyeg. Alkalmas közvetlen a csemperagasztóba történő beágyazásra, nem okoz padlószint emelkedést. A fűtőkábel keresztmetszete 3,8mm, így elfér a csemperagasztóban. Aljzatkiegyenlítő rétegbe ágyazva alkalmazható padlószőnyeg, műgyanta, pvc, vinyl, és egyéb ragasztott burkolatok fűtésre is.

Modern otthonok elektromos padlófűtéssel

A BVF H-MAT termékcsalád alkalmazásával a padlófűtés kialakítása minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb. Teljes értékű, kiegészítő és komfort fűtés kialakítására alkalmas padlófűtési rendszerünk nem igényel speciális előkészületeket sem a burkolatok elhelyezése, sem az elektromos hálózat kiépítése során.

Az elektromos fűtőszőnyegek a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazása, hanem a csemperagasztóba, így jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés.

Fűtőszőnyeg kivitelezése

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni.

Készre szerelt elektromos fűtőszőnyegek 1-12m2-ig. Fektetés után a fűtőszőnyeges padlófűtési rendszer azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.

Akár új építés akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető. Fürdőszobák esetében a valós hőigénytől függetlenül a nagyobb teljesítményű (150W/m2) fűtőszőnyegeket javasoljuk a gyors és dinamikus felfűtés érdekében.

Tapadóhíd alkalmazásával akár meglévő burkolaton is kialakítható.

Méret (m2)
5 m2
Teljesítmény
500 W
Garancia
120 hónap

BVF

Amikor a minden szempontból megfelelő fűtőtesteket keressük, akkor több mindenre oda kell figyelni annak érdekében, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbeket. Amennyiben neked is fontos a megbízhatóság, az időtállóság, illetve az energiahatékonyság, akkor a BVF fűtőberendezések számodra is ideális választásnak bizonyulhatnak. 

Ezek a készülékek rendkívül hatékonyan működnek, ugyanis más hasonló fűtőtestekkel ellentétben nagyobb hőteljesítményt és nagyobb hatásfokot biztosítanak. Minőségi alkatrészekből készülnek, aminek köszönhetően hosszú távon is ki tudják szolgálni az igényeidet. Ezenfelül pedig még számos más előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. 


Webshopunkban széles választékban kínáljuk azokat a magas minőségű, márkás fűtőtesteket, amik már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Legyen szó a Bosch, a Glamox, a Hauser, a Master, a Stiebel Eltron vagy a Vaillant által gyártott készülékekről, nálunk megtalálod őket.

Ebben a termékkategóriában a BVF cég által gyártott fűtőberendezéseket gyűjtöttük össze, és most elmondjuk, hogy mi mindent érdemes tudni róluk. A bemutatásukat pedig mi mással kezdhetnénk, mint azzal, hogy ismertetjük magát a céget? Lássuk!

BVF cég - a fűtéstechnikai piac vezető szereplője

A BVF cég egy német fűtéstechnikai cég, ami az 1731-ben alapított Buderus cégcsoport részeként jött létre. Több évtizedes múlttal rendelkezik a megbízható működésű fűtőberendezések gyártásában, aminek köszönhetően ma már világszinten is a fűtéstechnikai piac egyik kiemelt szereplőjeként tartjuk számon.

A termékportfóliójában többek között gázkazánok, kondenzációs kazánok, elektromos működésű fűtőtestek és egyéb innovatív technológián alapuló fűtésrendszerek szerepelnek. A cég folyamatosan arra törekszik, hogy lépést tartson a világ, s azzal együtt a felhasználói igények változásával.

Ennek megfelelően mindig a legújabb technológiák és alapanyagok felhasználására összpontosít. Az előállított készülékeknek pedig minden esetben szigorú ellenőrzéseken kell átesniük, hogy forgalomba kerülhessenek. 

Elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a BVF elektromos konvektorokat, amik a hatékony működésükkel robbantak be a köztudatba. Az elektromos áramot hővé alakítják, ugyanakkor a készülék egy ventilátort is tartalmaz, aminek segítségével a meleg levegő még a helyiség távolabbi pontjaira is nagyon gyorsan eljut. 

Elektromos törölközőszárító

A BVF márkával fémjelzett elektromos törölközőszárítók is elérhetőek nálunk. Ezek a készülékek remek választásnak bizonyulnak a fürdőszobákba, ahol biztosítják a helyiség fűtését, illetve a törölközők gyors száradását. Ezzel megakadályozva, hogy a falakon, illetve a textíliákon penész telepedjen meg.

Fűtőszőnyeg, fűtőkábel

A BVF cég padlófűtésként alkalmazható fűtőszőnyegeket is gyárt, amiket szintén megtalálsz a webshopunkban. A használatuk rendkívül előnyös, hiszen a meleget közvetlenül a padlóburkolatra juttatják, így nagyon kellemes érzetet jelent a rajtuk való közlekedés. Az elhelyezésük járólapok, laminált padló vagy parketta alá is lehetséges.

Infrapanel és infra hősugárzó

A BVF cég termékkínálatában azok a berendezések is megtalálhatóak, amik infravörös sugarakat használnak fel a fűtéshez, természetesen nálunk ezeket is meg tudod vásárolni. A működésük nagyon hatékony, ugyanis nem magát a levegőt, hanem a környezetükben lévő tárgyakat, felületeket, anyagokat melegítik fel, és ezen keresztül emelik meg a belső terek hőmérsékletét. Nézz körül nálunk, és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.