Barion Pixel
Nobo NUM 100-180 W 1,8m2 elektromos fűtőszőnyeg kiegészítő fűtéshez

Nobo NUM 100-180 W 1,8m2 elektromos fűtőszőnyeg kiegészítő fűtéshez

NUM100-180
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
35 900 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 180 W
Garancia 120 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK

Az új NOBO fűtőszőnyegek
• 100 W/m2 teljesítmény
• 3 mm vastagság
• 50 cm szélesség, változatos hosszúság
• Kellemes és láthatatlan komfort
• A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
• NTB 2R energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható és ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
• NTB 2R termosztát adaptív indítása kényelemet biztosít
• NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető 

Méret (m2)
1,8 m2
Teljesítmény
180 W
Garancia
120 hónap

Nobo

Ma már számtalan fűtési megoldás közül választhatunk, amikor a minden szempontból megfelelő fűtési rendszer kialakítása kerül napirendre. A Nobo fűtőpanelek rendkívül népszerű választásnak bizonyulnak, hiszen számos előnyös tulajdonságuk van.

Ezek olyan készülékek, amiknek a működése innovatív technológiákon alapszik, így rendkívül hatékonyan tudják biztosítani számunkra a kellemes meleg levegőt az otthonunkban. Ezenfelül az is a használatuk mellett szól, hogy energiahatékonyan üzemeltethetőek. Az pedig már csak ráadás, hogy egyszerű, modern, letisztult szín- és formavilággal rendelkeznek. 


Ha a belső terek fűtéséről van szó, akkor nincs lehetetlen, erre pedig a mi webáruházunk az egyik legjobb példa. Nálunk ugyanis széles választékban találod a különböző méretű, kialakítású és technológiájú fűtőtesteket, amik garantáltan nem okoznak csalódást számodra.

Olyan világhírű márkák termékeit forgalmazzuk, mint amilyen például a Bosch, a Dimplex, a G-Old, a Heliosa, a Vigo vagy a Tagu. Ahogy ebben a kategóriában láthatod, többek között a Nobo által gyártott fűtőberendezések is szerepelnek a kínálatunkban. 

Nobo - Európa egyik legnagyobb fűtőtesteket gyártó vállalata

Az első és egyik legfontosabb dolog, amit a Nobo cégről tudnod kell, az az, hogy Európa egyik legnagyobb fűtőtesteket gyártó vállalatáról van szó, a székhelye pedig Norvégiában, Oslo mellett található. 

Mint ahogy más skandináv cégek, úgy a Nobo is arra törekszik, hogy az általa gyártott készülékek hatékonyan használják fel a rendelkezésükre álló energiaforrásokat, és energiatakarékosan működjenek. 

A vállalatot 1949-ben alapították, és már a kezdetektől fogva az volt a tulajdonosok célja, hogy mindig a legújabb és az aktuális igényeknek megfelelő technológiákat, illetve alapanyagokat használják a gyártáshoz. 

Mit érdemes tudni az általunk forgalmazott Nobo fűtőpanelekről?

A Nobo fűtőpanelek egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hatékony működés, ami abban nyilvánul meg, hogy a készülék bekapcsolását követően nincs szükség előmelegítési időre ahhoz, hogy a környezet hőmérséklete elkezdjen emelkedni. 

Magát a fűtőbetétet egy elektronikus termosztát működteti, aminek lehetőség van a szabályzására, vezérlésére. Így pontosan be lehet állítani, hogy mikor induljon el a fűtés vagy mikor álljon le, illetve az elérni kívánt hőmérséklet megadására is van lehetőség. Ennek köszönhetően tehát tényleg csak akkor fűtenek, amikor erre szükség van, ezért sokkal kevesebb energiát használnak fel, mint más típusú fűtőberendezések. 

Egyes modellek különböző okosfunkciókkal is el vannak látva, ami még egyszerűbb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

Milyen más Nobo készülékeket találsz nálunk?

A kínálatunkban nemcsak a Nobo fűtőpaneleket tudod beszerezni, hanem más fűtőrendszereket is, amik a márka védjegye alatt készülnek. 

Elérhetőek például a Nobo elektromos törölközőszárítók, amik remek választásnak bizonyulnak a fürdőszobákba. A használatukkal hatékonyan, kényelmesen be tudjuk fűteni a helyiséget, mindamellett, hogy a törölközők száradását is elősegítjük vele. Különösen nagy segítséget jelentenek a kis alapterülettel rendelkező fürdőkben, ahol nagyon nehezen száradnak meg a vizes textilek.

A Nobo fűtőszőnyegek is szerepelnek a kínálatunkban, amik innovatív megoldást kínálnak a padlófűtésre. Az elemeket közvetlenül a járólapok, parketta vagy egyéb burkolólap alá kell helyezni, majd a működésük során a meleg levegőt koncentráltan a padlóra juttatják. Jó böngészést kívánunk!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.