Barion Pixel
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak
Fűthető lap 40x60 cm 230V/20W, fekhely kisállatoknak

Fűthető lap 58x81 cm 230V/50W, fekhely kisállatoknak

TH03107090
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.
58 750 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 50 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Fűthető fekhely a kedvencek részére harapásbiztos kábellel, akár kutyaházba is.Teljesítménye: 50W. A készüléket folyamatos üzemeltetésre tervezték mely igazodik az állatok igényeihez. Amennyiben hideg felületen kívánják használni, úgy elfordulhat, hogy több óra is eltelhet mire üzemképes lesz. Fontos: A felmelegedés alig észrevehető, de az állat számára tökéletesen megfelelő hőérzetet biztosít! A fűthető lap kb. 30 perc alatt éri működési hőmérsékletét, mely a környezeti hőmérséklettől mintegy 5-6°C-kal több.

Fűthető fekhely kisállatoknak, kutyának, macskának.

  • Harapásbiztos kábel
  • Kutyaházba is elhelyezhető
  • Kis teljesítmény (50W)
  • Kemény PVC lap
  • 58x81 cm méretű
  • Dugvillával, 230V-os hálózatra csatlakoztatható

A nagyobb biztonság érdekében FI-relével ellátott hálózatba javasolt csatlakoztatni!

A 230V-os készülékeket a magyar szabvány (MSZ 2364-753:2004) előírása alapján olyan elektromos hálózatba kell csatlakoztatni, amely lekapcsoló eszközként legfeljebb 30mA névleges kioldó hibaáramú áram-védőkapcsolóval van ellátva, biztosítva!

Teljesítmény
50 W
Garancia
12 hónap

Atlantic

A megfelelő fűtőberendezések használata rendkívül fontos, hiszen a fűtési szezonban azok biztosítják a kellemes meleget otthonunkban. Amennyiben egy innovatív, hatékony, ugyanakkor kényelmes megoldást keresel a fűtésre, akkor az Atlantic fűtőpanelek nem okoznak csalódást számodra.

Ezek a lapos, vékony készülékek elektromos panelekből állnak - innen ered az elnevezésük is - a működésük pedig nagyon hatékony, ugyanis képesek arra, hogy a helyiség levegőjét közvetlenül felmelegítsék. Más fűtési megoldásokkal szemben itt nincs szükség előmelegítési időre, így sokkal gyorsabban biztosítják a kellemes hőmérsékletet. 


A kínálatunkban olyan gyártók fűtőberendezéseit találod, mint amilyen a Nobo, az Elektra, a Thermor, a Kospel, a Saunier Duval, illetve a Bosch. Mind világszinten is ismert márkák, amik széles körben beégtek az emberek tudatába. Nem véletlenül, hiszen ezek a készülékek minden tekintetben meg tudnak felelni az igényeknek. 

A kínálatunkban az Atlantic cég által gyártott fűtőtestek is szerepelnek. A francia vállalatot 1968-ban alapították, és azóta is megbízható működésű, innovatív technológián alapuló fűtési és vízmelegítő rendszereket készítenek. Nézzük, hogy mely termékeit tudod megvásárolni nálunk!

Atlantic fűtőpanel

A kínálatunkban megtalálod a falra szerelhető Atlantic fűtőpaneleket, amik manuálisan kezelhető vagy programozható kivitelben készülnek, egyes modellek pedig Wi-Fi-s csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkeznek. 

A használatukkal hatékonyan be tudod fűteni a 0-50 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségeket. Olyan extra funkciókkal is fel vannak szerelve, mint amilyen például a túlmelegedés elleni védelem vagy a borulásérzékelő. Ez utóbbi megakadályozza a készülék további működését, ha valamilyen oknál fogva felborulna.

Atlantic elektromos konvektor

Az Atlantic fűtőpanelek mellett a cég által gyártott elektromos konvektorokat is megtalálod nálunk. Ezek álló, illetve falra szerelhető változatban is elérhetőek, ami pedig a termosztát jellemzőit illeti, a fűtőpanelekhez hasonlóan kézzel szabályozhatóak, illetve programozhatóak is. Egyes modellek esetében pedig a Wi-Fi összeköttetés is rendelkezésre áll. Típustól függően remekül alkalmasak a 0-60 négyzetméter alapterületű helyiségek fűtésére.

Atlantic elektromos törölközőszárító

Sok esetben szükség lehet arra, hogy a fürdőszobában elektromos működésű törölközőszárítót használjunk annak érdekében, hogy kellemes meleg legyen és a törölközőink gyorsan meg tudjanak száradni. 

Az általunk kínált változatok elektromos védettséggel rendelkeznek, és a fröccsenő víz ellen is hatékony védelemmel vannak ellátva. Ennek köszönhetően teljes mértékben biztonságos a használatuk. Csendesen, teljesen zajtalanul működnek, illetve többfunkciós termosztáttal rendelkeznek. 

Az Atlantic elektromos törölközőszárítók működése modern, innovatív technológián alapszik, ami hatékony működést biztosít számukra. A kínálatunkban található modelleket 0-30 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségekben tudod használni.

Atlantic fűtőlap és fűthető etetőtál

Az Atlantic cég az állatokra is gondolt, így születtek meg azok a fűtőlapok, illetve fűthető etetőtálak, amik nálunk is kaphatóak. Az 58 x 81 cm méretű, 50 W teljesítménnyel rendelkező fűtőlap remek fekhelyet biztosít a kutyáknak, még akár kutyaházban is használhatóak. A 22 cm átmérőjű, 15 W teljesítményű fűthető etetőtál pedig biztosítja, hogy a házi kedvencünknek adott eledel, illetve itatóvíz ne fagyjon meg a téli hidegben. Nézz szét a kínálatunkban és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.