Barion Pixel
ELEKTRA WOODTEC WT140 06 elektromos fűtőszőnyeg

ELEKTRA WOODTEC WT140 06 elektromos fűtőszőnyeg

WT140 06
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
99 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 840 W
Garancia 240 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Hova ajánljuk?

  • Melegburkolatú helyiségek önálló vagy kiegészítő fűtéseként
  • A következő melegburkolatok esetén használható:
    • laminált padló
    • fapadló, faparketta
    • parafaparketta

Kétféle teljesítményben:

  • 70 W/m2 - csak kiegészítő fűtésként, csak meleg padlót biztosít
  • 140 W/m2 - önálló fűtéként, megfelelő méretű szabad padlófelület esetén nincs szükség egyéb fűtésre a helyiségben

Fontos tudnivalók:

  • A termosztáton állítsa be a max. 28 °C-os padlóhőmérsékletet, ennél magasabb érték a melegburkolat károsodásához vezethet!
  • Kerülje a hirtelen, nagy értékű hőmérsékletnövekedést! A hőmérsékletet mindig fokozatosan, lassan növelje, ellenkező esetben szintén sérülhet a burkolat!
  • A melegburkolat kiválasztásakor győzödjön meg róla, hogy az adott burkolat alá telepíthető elektromos padlófűtés. Ezt kis tájékoztató cimke jelzi, de a legbiztosabb, ha burkolat értékesítőjétől tájékozódik. Lehetőség szerint a burkolat ne haladja meg a 14 mm-es vastagságot.

Az elektromos padlófűtés előnyei:

  • Több kutatás is kimutatta, hogy a padlófűtés az alulról érkező hőhatás miatt az ember számára az egyik legkedvezőbb fűtési rendszer és a legnagyobb komfortérzetet adja

  • Vizes padlófűtésekhez képest sokkal gyorsabban és egyszerűbben, akár utólag is telepíthető

  • Nagyon vékony kialakítás, csupán 3 mm vastag, így nem emeli meg lényegesen a padlószintet

  • Intelligens vezérlési lehetőség, akár távvezérléssel is

Hogyan működik?

A padlófűtést előre gyártott, fél méter széles tekercsekben, meghatározott hosszúságokban forgalmazzuk. Mindegyik tekercs egy műanyag hálóból és az erre felfűzött elektromos fűtőkábelből, valamint egy alumínium kasírozott hőszigetelő rétegből áll. Az alumínium fólia mindamellett, hogy mechanikai védelmet ad a fűtőkábelnek, a biztonságos üzemeltetés érdekében biztosítja a kábelek közti egyenletes hővezetést, és a teljes felületű földelést és árnyékolást.

A tekercsek 4 m hosszú hidegvégben végződnek, ezt kell elvezetni egy fali termosztáthoz, ami majd a fűtést vezérli.

Vezérlés

Fontos! A padlófűtés működéséhez mindenképpen szükséges egy padlóhőmérséklet érzékelővel ellátott fali termosztát. Az elérhető típusokat itt találja.

Garancia

A gyártó 20 év szavatosságot vállal a fűtőszőnyegre. Ez a fűtőszőnyeg meghibásodása esetén érvényes, ha külső behatás miatt esett kár benne, akkor a garancia nem él. A garanciális ügyintézés magában foglalja a burkolatcsere költségét is. Ha külső behatás miatt sérült a fűtőszőnyeg, akkor javítókészlet alkalmazásával orvosolható a probléma. A javítókészlet elérhetőségéről és használatáról munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Méret (m2)
6 m2
Teljesítmény
840 W
Garancia
240 hónap

ELEKTRA

ELEKTRA fűtőszőnyegekkel, fűtőkábelekkel, infrapenellel, termosztáttal vagy egyéb készülékkel szeretnél gondoskodni az ingatlanod fűtésének korszerű, költséghatékony és fenntartható működéséről?

Akkor a legjobb helyre sikerült megérkezni. Ezen az oldalon ugyanis sokféle kivitelben állnak rendelkezésre a gyártó termékei, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők. Így könnyen megtalálhatod azt, amire szükséged van. Bátran keresgélj, illetve válogass az oldal kínálatában! Ha pedig megtetszik valami, akkor az egyes termékek oldalain további információk is elérhetők.


Amiért az ELEKTRA termékek kedvező választást jelenthetnek

Az ELEKTRA egy 1985-ben alapított cég, amely mára Közép-Európa legnagyobb és leginkább elismert gyártójává nőtte ki magát, ha az elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és padlófűtési megoldások területét vesszük alapul.

Ez az elképesztő fejlődés annak tudható be, hogy a brandnél a kezdetektől fogva a termék minősége volt az első számú prioritás. A vállalatnál tudják jól, hogy a vásárlók és felhasználók elégedettsége jelenti a siker kulcsát.

Ehhez az alapvető filozófiához lehet kötni, hogy a lengyel gyökerekkel rendelkező gyártó termékeiben nem szokott csalódni az ember. Elsőrendű minőséget képviselnek a termékei, ami sokoldalú választékkal egészül ki.

Mi az, amit a brand nevével fémjelzett készülékek lehetővé tesznek az otthonban?

Komfortos meleg levegőt akár a leghidegebb januári napokon is, méghozzá a padlóba vagy a falba telepítve. A fűtőszőnyegek és fűtőkábelek precíz telepítését, illetve az infrafűtés magas színvonalát lehet megvalósítani az ELEKTRA termékeivel.

Mindez szó szerint azzal a pozitív hozadékkal járhat, hogy a kellemes meleg levegő egyenesen a padló alól érkezik és segíti elő a határtalan komfortérzetet. Függetlenül attól, hogy új építés vagy felújítás keretei között történik-e a telepítés.

Egészen sokféle árban, teljesítményben, hosszban és kivitelben érhetők tehát el a különféle fűtési megoldások. Máris adunk néhány tippet annak kapcsán, hogy miként lehet köztük egyszerűbben keresni.

Tippek, amelyekkel egyszerűbbé válhat az oldalon belüli keresés

Ha gyorsítani vagy egyszerűsíteni szeretnél a keresésen, akkor ehhez a legjobb eszköz a lap bal szélén elérhető szűrési funkciók használata. Így csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a találati listát például típus, ár, méret vagy hosszúság szerint.

Sorba is rendezheted a termékeket a lista jobb felső sarkában, ha mondjuk a legolcsóbb vagy a legújabb termékeket szeretnéd elől látni. Ha pedig az ELEKTRA mellett másfajta márka is érdekel, nálunk természetesen eléred a modern elektromos fűtés különféle megoldásait.

Csak válaszd legfelül a menüsorban azt a kategóriát vagy márkát, amelyik éppenséggel releváns. Az egyes kategóriaoldalakon ugyanúgy tudod használni a szűrés, illetve a sorba rendezés funkcióit.

Amennyiben sikerült a választás, így működik a rendelés

A kiszemelt ELEKTRA vagy egyéb termékeknél válaszd ki a kívánt mennyiséget, majd add őket hozzá a kosárhoz! Amint megvagy minden beszerezni kívánt fűtési eszközzel, jobb felül válaszd a kosár ikont!

Következő lépés a megrendelő űrlap kitöltése, majd a fizetési és átvételi mód beállítása. Utolsó simításként érdemes ellenőrizni az adatokat, és ha minden stimmel, akkor csak nyomj rá a “megrendelés” gombra!

Perceken belül e-mail formájában kapod kézhez a visszaigazolást, mi pedig elkezdünk dolgozni rajta, hogy az átvétel is mielőbb megtörténjen.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.