Barion Pixel

Atlantic F120D 1000W-os elektromos konvektor

F120D1000
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
84 690 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1000 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Tulajdonságok:

• A heti programozás és elektronikus szabályozás

• Gyors felmelegítés köszönhetően a hatékony hőelosztásnak a készülék felületén

• Burkolattal ellátott fűtőelem aluminium difúzorral

• IP 24-es védelem és kettős elektromos szigetelés a maximális védelem érdekében

•Automatikus túlmelegedés védelem, valamint borulás gátló

Előnyei:

• Akár 25% energia megtakarítás (a mechanikus termosztáttal szerelt készülékhez képest)

• Ablaknyitás érzékelő és fagyvédelmi funkció

• Nagy precizitású elektronikus termosztát

• Erp-kompatibilitás

Felhasználó barát:

• Ergonómikus digitális vezérlés

• Üzemmódok: Manuális/Programozható/Időzítő

• Könnyű felszerelés a H-alakú fali kerettel

Design:

• Magas minőségű modern dizájn

• Megnövelt felületű hőkiömlő nyílás

• Szín: Fehér (RAL-9016)

Kompakt kivitel, megnövelt hőleadó felülettel.

Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
461 x 465 x 114 mm
Tömeg
3,7 kg
Teljesítmény
1000 W
Szín
Fehér
Garancia
60 hónap

Atlantic

A megfelelő fűtőberendezések használata rendkívül fontos, hiszen a fűtési szezonban azok biztosítják a kellemes meleget otthonunkban. Amennyiben egy innovatív, hatékony, ugyanakkor kényelmes megoldást keresel a fűtésre, akkor az Atlantic fűtőpanelek nem okoznak csalódást számodra.

Ezek a lapos, vékony készülékek elektromos panelekből állnak - innen ered az elnevezésük is - a működésük pedig nagyon hatékony, ugyanis képesek arra, hogy a helyiség levegőjét közvetlenül felmelegítsék. Más fűtési megoldásokkal szemben itt nincs szükség előmelegítési időre, így sokkal gyorsabban biztosítják a kellemes hőmérsékletet. 


A kínálatunkban olyan gyártók fűtőberendezéseit találod, mint amilyen a Nobo, az Elektra, a Thermor, a Kospel, a Saunier Duval, illetve a Bosch. Mind világszinten is ismert márkák, amik széles körben beégtek az emberek tudatába. Nem véletlenül, hiszen ezek a készülékek minden tekintetben meg tudnak felelni az igényeknek. 

A kínálatunkban az Atlantic cég által gyártott fűtőtestek is szerepelnek. A francia vállalatot 1968-ban alapították, és azóta is megbízható működésű, innovatív technológián alapuló fűtési és vízmelegítő rendszereket készítenek. Nézzük, hogy mely termékeit tudod megvásárolni nálunk!

Atlantic fűtőpanel

A kínálatunkban megtalálod a falra szerelhető Atlantic fűtőpaneleket, amik manuálisan kezelhető vagy programozható kivitelben készülnek, egyes modellek pedig Wi-Fi-s csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkeznek. 

A használatukkal hatékonyan be tudod fűteni a 0-50 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségeket. Olyan extra funkciókkal is fel vannak szerelve, mint amilyen például a túlmelegedés elleni védelem vagy a borulásérzékelő. Ez utóbbi megakadályozza a készülék további működését, ha valamilyen oknál fogva felborulna.

Atlantic elektromos konvektor

Az Atlantic fűtőpanelek mellett a cég által gyártott elektromos konvektorokat is megtalálod nálunk. Ezek álló, illetve falra szerelhető változatban is elérhetőek, ami pedig a termosztát jellemzőit illeti, a fűtőpanelekhez hasonlóan kézzel szabályozhatóak, illetve programozhatóak is. Egyes modellek esetében pedig a Wi-Fi összeköttetés is rendelkezésre áll. Típustól függően remekül alkalmasak a 0-60 négyzetméter alapterületű helyiségek fűtésére.

Atlantic elektromos törölközőszárító

Sok esetben szükség lehet arra, hogy a fürdőszobában elektromos működésű törölközőszárítót használjunk annak érdekében, hogy kellemes meleg legyen és a törölközőink gyorsan meg tudjanak száradni. 

Az általunk kínált változatok elektromos védettséggel rendelkeznek, és a fröccsenő víz ellen is hatékony védelemmel vannak ellátva. Ennek köszönhetően teljes mértékben biztonságos a használatuk. Csendesen, teljesen zajtalanul működnek, illetve többfunkciós termosztáttal rendelkeznek. 

Az Atlantic elektromos törölközőszárítók működése modern, innovatív technológián alapszik, ami hatékony működést biztosít számukra. A kínálatunkban található modelleket 0-30 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségekben tudod használni.

Atlantic fűtőlap és fűthető etetőtál

Az Atlantic cég az állatokra is gondolt, így születtek meg azok a fűtőlapok, illetve fűthető etetőtálak, amik nálunk is kaphatóak. Az 58 x 81 cm méretű, 50 W teljesítménnyel rendelkező fűtőlap remek fekhelyet biztosít a kutyáknak, még akár kutyaházban is használhatóak. A 22 cm átmérőjű, 15 W teljesítményű fűthető etetőtál pedig biztosítja, hogy a házi kedvencünknek adott eledel, illetve itatóvíz ne fagyjon meg a téli hidegben. Nézz szét a kínálatunkban és rendelj még ma!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

Atlantic F19 DESIGN CE 1000W (lábbal dugaljjal) elektromos konvektor, mechanikus

+3 év garancia érvényesíthető a vásárlást követő 30 napon belül az importőr weboldalán

Raktáron
Ár 49 490 Ft
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.