Barion Pixel
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal
Nobo Oslo NTE4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal

Nobo Oslo NTL4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal

NTL4N-15 + NCU-2T
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.
121 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre!

Méret: 400 x 1030 x 90 mm

Elegáns kialakítású elektromos konvektor felső oldali, rejtett légkivezetéssel. Az elektromos konvektor tetején elhelyezett, cserélhető NCU termosztáttal kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, valamint egyedi programozással vagy okostelefonos vezérléssel is bővíthetjük a rendszerünket.

Teljesítmény 1500 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

NOBO Oslo

Az új generációs elektromos konvektor elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. Az elektromos konvektorok 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel.

A Nobo Oslo, a legfejlettebb fűtési technológiának és a letisztult, modern formatervezésnek köszönhetően, a jövő fűtésrendszere.

A Nobo Oslo a Nobo új technológiai platformján alapul, amely új szintre emeli a jövő elektromos fűtési rendszereit nagy pontosságú termosztátok, energiatakarékos megoldások és a Nobo Energy Control vezérlés segítségével. A számos innovációnak hála a Nobo Oslo a fűtésrendszerek élvonalát képviseli.

A Nobo Oslo  elektromos konvektor termosztátjai igen pontosak és sokkal konzisztensebbek a változó külső hőmérséklettel szemben, mint más fűtésrendszerek. Míg más  elektromos konvektoroknak gondot okoz az állandó hőmérséklet biztosítása, a Nobo a termosztát segítségével tartja a belső hőmérsékletet a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. Az eredmény: sokkal kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtés – személyre szabottan.

A Nobo Oslo klasszikus, fehér acél frontja, letisztult vonalai modern, időtlen megjelenést biztosítanak neki. A Nobo Oslo bármilyen stílusú lakásba jól illeszkedik. Igény szerint falra szerelhető, de gurulhat kerekeken is, ha mobillá szeretnénk alakítani. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik az elektromos konvektorba, majd a meleg levegő felül távozik.

Az elektromos konvektorokat az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

Az elektromos konvektor termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást. 

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk. 

Technikai paraméterek

Teljesítmény: 250 W - 2000 W
Feszültség: 230 V
Konnektorba csatlakoztatható: Igen
Alaptartozék: Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz
Szín: Fehér
Védelmi fokozat: IP 24
Kettős szigetelés: Igen
Fröccsenő víz védelem: Igen
Elektronikus termosztát: NCU termosztát
Max. felületi hőmérséklet: 80°C
Túlmelegedés-gátló:Igen
Szag- és hangtalan működés: Igen
Fűtéstechnológia: Konvekciós
Meleg levegő kiáramlás: Felül
Programozás lehetőség: NCU termosztáttal

Minden Oslo sorozatú elektromos konvektor saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C. 

Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
31-40 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Hálózati feszültség
220-240 V/ 50 Hz
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
400x1030x90 mm
Teljesítmény
1500 W
Szín
Fehér
Amper igény
6,5 A
Elektromos védettség
IP24
Garancia
60 hónap

Nobo

Ma már számtalan fűtési megoldás közül választhatunk, amikor a minden szempontból megfelelő fűtési rendszer kialakítása kerül napirendre. A Nobo fűtőpanelek rendkívül népszerű választásnak bizonyulnak, hiszen számos előnyös tulajdonságuk van.

Ezek olyan készülékek, amiknek a működése innovatív technológiákon alapszik, így rendkívül hatékonyan tudják biztosítani számunkra a kellemes meleg levegőt az otthonunkban. Ezenfelül az is a használatuk mellett szól, hogy energiahatékonyan üzemeltethetőek. Az pedig már csak ráadás, hogy egyszerű, modern, letisztult szín- és formavilággal rendelkeznek. 


Ha a belső terek fűtéséről van szó, akkor nincs lehetetlen, erre pedig a mi webáruházunk az egyik legjobb példa. Nálunk ugyanis széles választékban találod a különböző méretű, kialakítású és technológiájú fűtőtesteket, amik garantáltan nem okoznak csalódást számodra.

Olyan világhírű márkák termékeit forgalmazzuk, mint amilyen például a Bosch, a Dimplex, a G-Old, a Heliosa, a Vigo vagy a Tagu. Ahogy ebben a kategóriában láthatod, többek között a Nobo által gyártott fűtőberendezések is szerepelnek a kínálatunkban. 

Nobo - Európa egyik legnagyobb fűtőtesteket gyártó vállalata

Az első és egyik legfontosabb dolog, amit a Nobo cégről tudnod kell, az az, hogy Európa egyik legnagyobb fűtőtesteket gyártó vállalatáról van szó, a székhelye pedig Norvégiában, Oslo mellett található. 

Mint ahogy más skandináv cégek, úgy a Nobo is arra törekszik, hogy az általa gyártott készülékek hatékonyan használják fel a rendelkezésükre álló energiaforrásokat, és energiatakarékosan működjenek. 

A vállalatot 1949-ben alapították, és már a kezdetektől fogva az volt a tulajdonosok célja, hogy mindig a legújabb és az aktuális igényeknek megfelelő technológiákat, illetve alapanyagokat használják a gyártáshoz. 

Mit érdemes tudni az általunk forgalmazott Nobo fűtőpanelekről?

A Nobo fűtőpanelek egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hatékony működés, ami abban nyilvánul meg, hogy a készülék bekapcsolását követően nincs szükség előmelegítési időre ahhoz, hogy a környezet hőmérséklete elkezdjen emelkedni. 

Magát a fűtőbetétet egy elektronikus termosztát működteti, aminek lehetőség van a szabályzására, vezérlésére. Így pontosan be lehet állítani, hogy mikor induljon el a fűtés vagy mikor álljon le, illetve az elérni kívánt hőmérséklet megadására is van lehetőség. Ennek köszönhetően tehát tényleg csak akkor fűtenek, amikor erre szükség van, ezért sokkal kevesebb energiát használnak fel, mint más típusú fűtőberendezések. 

Egyes modellek különböző okosfunkciókkal is el vannak látva, ami még egyszerűbb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

Milyen más Nobo készülékeket találsz nálunk?

A kínálatunkban nemcsak a Nobo fűtőpaneleket tudod beszerezni, hanem más fűtőrendszereket is, amik a márka védjegye alatt készülnek. 

Elérhetőek például a Nobo elektromos törölközőszárítók, amik remek választásnak bizonyulnak a fürdőszobákba. A használatukkal hatékonyan, kényelmesen be tudjuk fűteni a helyiséget, mindamellett, hogy a törölközők száradását is elősegítjük vele. Különösen nagy segítséget jelentenek a kis alapterülettel rendelkező fürdőkben, ahol nagyon nehezen száradnak meg a vizes textilek.

A Nobo fűtőszőnyegek is szerepelnek a kínálatunkban, amik innovatív megoldást kínálnak a padlófűtésre. Az elemeket közvetlenül a járólapok, parketta vagy egyéb burkolólap alá kell helyezni, majd a működésük során a meleg levegőt koncentráltan a padlóra juttatják. Jó böngészést kívánunk!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

Nobo Fjord NFK4N-15 1500W elektromos konvektor programozható termosztáttal

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 1030 x 90 mm Minden Fjord fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

|
Ár 110 000 Ft

Nobo Oslo NTL4N-15 1500W elektromos konvektor időzített termosztáttal

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 1030 x 90 mm Elegáns kialakítású elektromos konvektor felső oldali, rejtett légkivezetéssel. Az elektromos konvektor tetején elhelyezett, cserélhető NCU termosztáttal kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, valamint egyedi programozással vagy okostelefonos vezérléssel is bővíthetjük a rendszerünket.

Raktáron
Ár 108 000 Ft

Nobo Fjord NFK4N-15 1500W elektromos konvektor időzített termosztáttal

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 1030 x 90 mm Minden Fjord fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

Raktáron
Ár 97 000 Ft

Nobo Tromso 1500W elektromos konvektor beépített időzített termosztáttal

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre! Méret: 400 x 630 x 90 mm

Raktáron
Regular price 92 000 Ft -4 600 Ft Ár 87 400 Ft
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.