Barion Pixel
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor
Atlantic RSS 2012 750W-os elektromos törölközőszárító radiátor

Atlantic RSS 2012 750W-os törölközőszárító

RSS 2012 750
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
103 900 Ft
Bruttó ár

Kiváló ár-érték aránnyal rendelkező elektromos törölközőszárító radiátor elektronikus termosztáttal, túlmelegedésvédővel.

4-7 m²-es helyiségek fűtéséhez ajánlott.

+3 év garancia érvényesíthető a vásárlást követő 30 napon belül az importőr weboldalán

Teljesítmény 750 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az Atlantic RSS 2012 törölközőszárító radiátor fürdőszoba fűtésére ideális készülék, mely törölközőszárításra is alkalmas.

Megbízhatóság és minőség

Az RSS 2012 IP24 elektromos védettséggel rendelkezik, fröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobában biztonságosan alkalmazható, túlmelegedés elleni hővédő kapcsolóval is rendelkezik.

Fűtési folyamata pormentes, így nem kell elviselni a kellemetlen égett por szagát.

A speciálisan kialakított fűtőfelületnek köszönhetően csendesen, zajtalanul működik.

5 funkciós elektronikus termosztáttal van ellátva. A nagyon pontos digitális vezérléssel a konvektor azonnal fűteni kezd, amint a helyiség hőmérséklete a beállított érték alá csökken.

A könnyen kezelhető termosztáton beállíthatjuk a különböző funkciókat, vagy az időzítést.

A termosztáton választható funkciók:

  • Komfort
  • Komfort -1°C
  • Komfort -2°C
  • Takarékos (ECO)
  • Fagyvédelem
  • Ki
  • Időzítés

Hosszú élettartam

Az Atlantic elektromos törölközőszárító radiátorok korszerű, modern technológiával rendelkeznek. Az alap 2 év gyári garancia akár további 3 év jótállással kiterjeszthető, csekély összegért.

Az Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor főbb jellemzői

  • Beépített hővédő kapcsoló túlmelegedés ellen
  • Elektronikus termosztát
  • Fix bekötés (dugvilla nélkül)
  • Komfort, Eco, fagyvédelem funkciók
  • Időzítő
  • IP24 elektromos védelem (fröccsenő víz ellen védett)
  • Könnyű falra szerelés
  • Pormentes fűtési folyamat
  • Kiváló ár-érték arány
  • 4-7 m² fűthető terület
Termosztát
Időzített (előre beállított programok)
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1453x480x85 mm
Tömeg
17 kg
Teljesítmény
750 W
Szín
Fehér
Elektromos vezeték hossza
80 cm
Elektromos védettség
IP24
Garancia
60 hónap

Atlantic

A megfelelő fűtőberendezések használata rendkívül fontos, hiszen a fűtési szezonban azok biztosítják a kellemes meleget otthonunkban. Amennyiben egy innovatív, hatékony, ugyanakkor kényelmes megoldást keresel a fűtésre, akkor az Atlantic fűtőpanelek nem okoznak csalódást számodra.

Ezek a lapos, vékony készülékek elektromos panelekből állnak - innen ered az elnevezésük is - a működésük pedig nagyon hatékony, ugyanis képesek arra, hogy a helyiség levegőjét közvetlenül felmelegítsék. Más fűtési megoldásokkal szemben itt nincs szükség előmelegítési időre, így sokkal gyorsabban biztosítják a kellemes hőmérsékletet. 


A kínálatunkban olyan gyártók fűtőberendezéseit találod, mint amilyen a Nobo, az Elektra, a Thermor, a Kospel, a Saunier Duval, illetve a Bosch. Mind világszinten is ismert márkák, amik széles körben beégtek az emberek tudatába. Nem véletlenül, hiszen ezek a készülékek minden tekintetben meg tudnak felelni az igényeknek. 

A kínálatunkban az Atlantic cég által gyártott fűtőtestek is szerepelnek. A francia vállalatot 1968-ban alapították, és azóta is megbízható működésű, innovatív technológián alapuló fűtési és vízmelegítő rendszereket készítenek. Nézzük, hogy mely termékeit tudod megvásárolni nálunk!

Atlantic fűtőpanel

A kínálatunkban megtalálod a falra szerelhető Atlantic fűtőpaneleket, amik manuálisan kezelhető vagy programozható kivitelben készülnek, egyes modellek pedig Wi-Fi-s csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkeznek. 

A használatukkal hatékonyan be tudod fűteni a 0-50 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségeket. Olyan extra funkciókkal is fel vannak szerelve, mint amilyen például a túlmelegedés elleni védelem vagy a borulásérzékelő. Ez utóbbi megakadályozza a készülék további működését, ha valamilyen oknál fogva felborulna.

Atlantic elektromos konvektor

Az Atlantic fűtőpanelek mellett a cég által gyártott elektromos konvektorokat is megtalálod nálunk. Ezek álló, illetve falra szerelhető változatban is elérhetőek, ami pedig a termosztát jellemzőit illeti, a fűtőpanelekhez hasonlóan kézzel szabályozhatóak, illetve programozhatóak is. Egyes modellek esetében pedig a Wi-Fi összeköttetés is rendelkezésre áll. Típustól függően remekül alkalmasak a 0-60 négyzetméter alapterületű helyiségek fűtésére.

Atlantic elektromos törölközőszárító

Sok esetben szükség lehet arra, hogy a fürdőszobában elektromos működésű törölközőszárítót használjunk annak érdekében, hogy kellemes meleg legyen és a törölközőink gyorsan meg tudjanak száradni. 

Az általunk kínált változatok elektromos védettséggel rendelkeznek, és a fröccsenő víz ellen is hatékony védelemmel vannak ellátva. Ennek köszönhetően teljes mértékben biztonságos a használatuk. Csendesen, teljesen zajtalanul működnek, illetve többfunkciós termosztáttal rendelkeznek. 

Az Atlantic elektromos törölközőszárítók működése modern, innovatív technológián alapszik, ami hatékony működést biztosít számukra. A kínálatunkban található modelleket 0-30 négyzetméter alapterületig terjedő helyiségekben tudod használni.

Atlantic fűtőlap és fűthető etetőtál

Az Atlantic cég az állatokra is gondolt, így születtek meg azok a fűtőlapok, illetve fűthető etetőtálak, amik nálunk is kaphatóak. Az 58 x 81 cm méretű, 50 W teljesítménnyel rendelkező fűtőlap remek fekhelyet biztosít a kutyáknak, még akár kutyaházban is használhatóak. A 22 cm átmérőjű, 15 W teljesítményű fűthető etetőtál pedig biztosítja, hogy a házi kedvencünknek adott eledel, illetve itatóvíz ne fagyjon meg a téli hidegben. Nézz szét a kínálatunkban és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.