Barion Pixel
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán
Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán

Bosch Tronic Heat 3500 4kW-os elektromos kazán

7738502603
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
316 239 Ft
Bruttó ár

Luxus kivitelbe csomagolt, halk működésű, modern, környezetbarát fűtőberendezés. Fűtés- és melegvíz készítés könnyedén. Telepítése és szabályzása szintén egyszerű.

Teljesítmény 4 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Intelligens elektronika

A magától értetődő kezelőfelülettel ellátott készüléket
öröm használni. A jól áttekinthető vezérlőpanel gombjai
és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden
lépésével az egyszerűségre törekszik.

Bosch Adaptive Control

  • A Bosch által fejlesztett Adaptive Control ugyanolyan előnyöket nyújt, mint egy időjáráskövető szabályozási rendszer- egyetlen különbséggel: külső érzékelő nem szükséges hozzá. Ez a funkció gyárilag beépítve elérhető.
  • Rendkívül könnyen kezelhető
  • Segít csökkenteni az energiaköltségeket
  • Szabályozza a készülék hőteljesítményét szobatermosztát
  • szabályozással (opcionális kiegészítőként )
Max. áramerősség fázisonként / egyfázis
5,8 A
Tágulási tartály
7 l
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
712 x 330 x 273 mm
Tömeg
17 kg
Energiahatékonyság
D
Hálózati feszültség
1 x 230 x 3 x 400/230 V AC
Teljesítmény
4 kW
Elektromos védettség
IP40
Csatlakozó mérete
G 3/4
Készülék víz térfogata
3,7 l
Garancia
36 hónap

Bosch

Felmerült az ötlet, hogy Bosch elektromos kazán segítségével történjen a háztartás vagy az egyéb ingatlan használati értékének fokozása? De fontos lenne, hogy a céloknak megfelelő készülék mellett sikerüljön dönteni?

Az a jó hírünk, hogy ezen az oldalon gyorsan és egyszerűen lehet megtalálni az optimális készüléket. Merthogy többféle kivitelben, de egytől egyig kiváló minőségben érhetők el a különböző termékek. Bátran lehet kattintani a Bosch elektromos kazánok adatlapjára további tudnivalókért, mi pedig a lap alján adunk néhány hasznos támpontot a választáshoz.


Amiért egy Bosch elektromos kazán minőségében bízni lehet 

Több mint 130 éve már, hogy Robert Bosch 1886-ban megalapította „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyét” a németországi Stuttgartban. Mára a világszerte tevékenykedő Robert Bosch nevével fémjelzett elektromos kazán modellek nem véletlenül a felhasználók kedvencei.

Köszönhetően a manufaktúrát jellemző innovatív hajtóerőnek és a társadalmi elkötelezettségnek. Ennek tudható be, hogy a brand logójával ellátott szerkezetek folyamatosan egyre jobbak és jobbak.

Úgy, hogy a fejlesztésük elsősorban a felhasználók részéről érkező visszajelzések alapján történik. Ezért a kazánoknál is tetten érhető, amint a melegvíz előállításában és a komfortos benti levegő megteremtésében egyre komolyabb hozzáadott értéket jelentenek.

Mi az, amit vásárlás előtt érdemes jól megnézni a tudatos választáshoz?

Mindenekelőtt a célnak számító ingatlan, vagy a háztartás igényeiből kell kiindulni. Nem mindegy, hogy fűtésre vagy melegvíz termeléséhez kell a készülék, netán mindkettő célnak teljesülnie kell.

Érdemes kiszámolni a teljesítmény értékekre vonatkozóan az igényeket, hogy a beszerzett modell ezt képes legyen megtermelni. Aztán a méretekre is gondolni kell, hiszen az eszköznek magasság, szélesség, illetve mélység szempontjából is el kell férnie.

Hasonlóképp prioritás, hogy az eszköz legyen minél inkább könnyen kezelhető, egyúttal segítse csökkenteni az energiaköltségeket. Mindezek mellett a garancia meglétére is erősen ajánlott figyelni a beszerzés kapcsán.

Kis segítség, hogy könnyebb legyen keresni az oldalon belül

Akár egyesével is végig lehet kattintani a jónak tűnő termékeket, de igény szerint gyorsítani is tudunk a keresésen. Például a lap bal szélén lévő szűrési funkciókat tudjuk választani, hogy teljesítmény, vagy ár alapján csak a szóba jöhető termékek maradjanak versenyben.

A lista jobb felső sarkában igény szerint sorba is lehet rendezni a termékeket, például az ár vagy a népszerűség szerint. De arra is van praktikus megoldás, ha másfajta eszközök beszerzésére is szükség van.

Legfelül válasszuk a “termékeink” gombot, aztán a lenyíló menüsorból klikkeljünk a minket érintő kategória nevére. Innentől pedig bátran lehet kattintani a szimpatikusnak tűnő termékek adatlapjára is.

Ha sikerült választani a Bosch elektromos kazánok között, mutatjuk a rendelés menetét

A megvásárolni kívánt Bosch elektromos kazán modellt adjuk hozzá a kosárhoz, és tegyük ugyanezt minden olyan készülék vagy termék kapcsán is, amiket szintén be akarunk szerezni magunknak.

Ezután jobb felül válasszuk a kosár ikont, és kezdjük el kitölteni a megrendelő űrlapot! Adjuk meg figyelmesen az átvétel és a fizetés kívánt módját, aztán az adatok ellenőrzése után küldjük el a rendelést. A visszaigazolás e-mail formájában fog megérkezni, mi pedig elkezdünk dolgozni a kézbesítésen.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.