Barion Pixel
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre
DEVIaqua 9T DTIV-9 3m 230V 25W fűtőkábel csőfűtésre

DEVIaqua 9T DTIV-9 7m 230V 65W fűtőkábel csőfűtésre

5250000700
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
60 401 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 65 W
Garancia 240 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A DEVIaqua DTIV-9 fűtőkábel alkalmazási lehetőségei:

  • Elburkolt, vagy kívülről nem hozzáférhető csővezetékek fagyvédelmére
  • Vízminőséget nem befolyásolja: külső burkolata halogénmentes, nem tartalmaz PVC-t és ólmot
  • A kábel nem vezethető át szelepeken, könyökökön, csak egyenes szakaszban használható
  • Vízcsőbe rakható

Jellemzői:

  • 7 méter hosszú
  • 230V-os hálózathoz
  • Konfekcionált, hidegvéggel szerelt
  • Kéteres, árnyékolt
  • 9 W/méter teljesítmény
  • Gyári csatlakozókábel
  • Speciális bevezető elemmel, mely egyszerre 3/4" és 1" menettel rendelkezik

A vízvezetékek elfagyása számos probléma forrása lehet: pl. akadozó vízellátás, csőtörésből adódó beázás. A szétfagyott csövek helyreállítási költsége és az ezzel járó vesződség jelentős lehet.
A DEVI fűtőkábeleivel a problémák egyszerűen és olcsón megelőzhetők, csőbe rakható és csőre helyezhető fűtőkábelek széles választékával minden csőfűtési feladat ellátható, akár a fagyvédelem, akár a hőntartás a cél.

Kéteres fűtőkábel, vagyis a kábel végét nem kell visszavinni a kiindulási ponthoz, csak az elejét kell hálózatra kötni.

Egy T-idomon keresztül kell a speciális csavarzattal (3/4", 1") ellátott fűtőkábelt a vízcsőbe csatlakoztatni. A víz minőségét nem befolyásolja, külső burkolata halogénmentes, nem tartalmaz PVC-t és ólmot.

A beépített fűtőkábelek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak, melyekkel pontos szabályozás biztosítható. A termosztát érzékelőjét a fűtendő csövön kell elhelyezni, így a csőfűtő kábel csak akkor üzemel, amikor valóban szükséges.
Önszabályozó kábelek esetén is mindenképpen ajánlott a termosztát használata.

Az adott csőfűtésre szükséges fűtőkábel hosszának kiszámítása, valamint a kivitelezés módja a termékhez csatolt "DEVI csőfűtések" pdf dokumentumban található a Letöltés fül alatt.

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők.

Hossz (m)
7 m
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
7 m
Hálózati feszültség
230V
Külső szigetelés
Polietilén
Szigetelőanyag
XLPE
Árnyékolás
Réz - 16 x 0.3 mm
Legkisebb hajlítási átmérő
5 cm
Kábel átmérő
~7,5 mm
Ellenállás
814 Ohm
Teljesítmény
65 W
Csatlakozó mérete
3 m, 2 x 1,5 mm2 + árny.
Garancia
240 hónap

Devi

A megfelelő fűtési megoldások megtalálása rendkívül fontos, amennyiben az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. Szerencsére ma már számos innovatív konstrukció áll rendelkezésünkre, közéjük tartoznak a Devi fűtőszőnyegek, fűtőkábelek is. 

Ezek lényegében olyan készülékek, amik elektromos ellenállású szálakból épülnek fel. Átvezetve rajtuk az elektromos áramot nagyon gyorsan, hatékonyan felmelegszenek, és a meleg levegőt egy adott területre - azaz a burkolatra - koncentrálják, ezzel felmelegítve a padlót. Remek választások tehát olyan helyiségekhez, ahol padlófűtést tervezünk. 


Amikor az igényeinknek megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyünk. Ilyen többek között például a hatékonyság, az energiatakarékosság, a könnyű telepíthetőség és kényelmes használat. 

Amennyiben ezek a szempontok számodra is fontosak, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod azokat a megbízhatóan működő, márkás fűtőberendezéseket, amik hosszú távon is meg tudnak felelni az elvárásaidnak. 

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által gyártott fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod, amiket részletesebben is be fogunk mutatni. Előbb azonban jöjjön egy rövid ismertető magáról a vállalatról!

A Devi cég, azaz a Dansk El-Varme Industrie

A Devi megnevezés a Dansk El-Varme Industrie rövidítése, ami a vállalat valódi neve. Dániában, egészen pontosan Koppenhágában alapították 1942-ben, és azóta is töretlenül jelen van a fűtőberendezések piacán. 

Kezdetben olyan fűtőelemeket gyártott, amiket ipari célokra használtak fel, az 1960-as évektől kezdve azonban egyre inkább az elektromos fűtőkábelek létrehozása vált hangsúlyossá a tevékenységi körében. 

Eleinte Németországban, Svédországban, illetve Norvégiában terjeszkedett, ma már azonban Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is jelen van, Európában pedig vezető márkává nőtte ki magát.

Milyen előnnyel jár a Devi fűtőszőnyegek használata?

A Devi fűtőszőnyegek minimális energiafelhasználással képesek a padlóra koncentrálni a meleg levegőt, és mivel nem szárítják a levegőt, ezért sokkal “egészségesebb” módon biztosítják a fűtést.

Zajtalanul és nagyon hatékonyan működnek, ráadásul a telepítésük is egyszerű. Hosszú élettartammal rendelkeznek és lényegében karbantartásmentesek. A fűtőkábelek a padlóburkolat alá kerülnek, így nem foglalnak el helyet a térben.

Nálunk nemcsak a Devi fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod meg, hanem az olyan kiegészítőket is, mint amilyen például a műanyag kábeltartó, a rögzítőszalag, valamint a javítókészlet.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik konkrét elképzeléssel érkeznek a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Rengeteg időt megspórolhatsz azzal, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Ha teljesen felgörgetsz a kurzorral, akkor a fehér színű sávba be tudod írni a keresett termék konkrét nevét, például “Deviheat 150 fűtőszőnyeg fürdőszobába”. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti a találatok sorában. 

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni a számodra fontosnak vélt paramétereket is annak érdekében, hogy mihamarabb rátalálj a megfelelő termékre. Itt be tudod állítani az ideális árintervallumot, valamint ki tudod választani a teljesítményt, a kábelek hosszát, illetve négyzetméterét is.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeinken, a telefonszámunkat felül a menüsáv vonalában találod!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.