Barion Pixel
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os
Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os

Master HALL3000 infra hősugárzó 3kW-os

Hall3000
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
199 990 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Teljesítmény 3000 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Master HALL3000 infra hősugárzó jellemzői:

  • Zajtalan működés
  • Azonnal érezhető intenzív, sugárzó fűtés
  • Nincs levegőáramlás, sem füstgáz, por, kellemetlen szag vagy pára
  • Izzófej élettartama: 5000 óra
  • Rövidhullámú sugárzás
  • Szabályozható teljesítmény (1,5 / 3 kW)
  • A vörös színű izzófej nem bántja a szemet
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
61-100 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Hálózati feszültség
220-240 V / 50 Hz
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
640x340x550 mm
Tömeg
12 kg
Teljesítmény
3000 W
Fűtési fokozatok
1,5 kW / 3 kW
Amper igény
13,0 A
Garancia
12 hónap

Master

Manapság számos különböző fűtési rendszer, illetve megoldás áll a rendelkezésünkre, így legfeljebb csak a bőség zavara akadályozhat minket a megfelelő fűtőberendezések kiválasztásakor. A Master cég által gyártott fűtőtestek mindenkinek remek választásnak bizonyulnak, akik megbízható, ugyanakkor kényelmesen használható berendezésekkel kívánják megoldani a munkaterületek fűtését. 

Ezeknek a készülékeknek a működése kivétel nélkül innovatív technológiákon alapszik, aminek köszönhetően nagyon gyorsan és hatékonyan képesek biztosítani a helyiségekben a meleg levegőt. Emellett pedig számos más előnyük is van, ami miatt megéri mellettük dönteni.


A webáruházunkban olyan márkás fűtőtesteket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Az energiahatékony működés mindegyikre jellemző, de emellett a sokoldalú kivitelezés, a könnyű telepíthetőség és a tiszta, égéstermékek nélküli használat is mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.

Ebben a termékkategóriában a lehető legjobb helyen jársz, ha a Master cég által gyártott ipari berendezéseket keresed, azokat ugyanis itt gyűjtöttük össze. A kínálatunkról bővebben is beszélni fogunk, ám először bemutatjuk magát a vállalatot, hogy egy kicsit beleláss a cég életébe, tevékenységébe.

Master - egy olasz vállalat, ami világszinten is ismertté vált

A Master céget 1960-ban alapították, ami azt jelenti, hogy több mint 60 év munkája, tapasztalata áll a háta mögött a magas minőségű, megbízhatóan működő fűtésrendszerek kifejlesztése, illetve gyártása terén.

Rendkívül színes termékpalettával rendelkezik, többek között hősugárzókat, mobil klímákat, légszárítókat és páramentesítőket is készítenek. Mégis az infravörös hősugárzóval vált igazán ismertté a világ számos országában, köztük Magyarországon is. 

A cég nagy figyelmet fordít a korszerű technológiák, illetve alapanyagok felhasználására, és a mai kor igényeinek megfelelően a fenntarthatóságot, az energiahatékonyságot és a környezetvédelmet sem téveszti szem elől. 

Master infra hősugárzó

A Master infra hősugárzók infravörös sugarakat bocsátanak ki, aminek köszönhetően a környezetükben lévő tárgyakat, felületeket közvetlenül tudják felmelegíteni. A levegő hőmérséklete rajtuk keresztül emelkedik meg, ami egy sokkal hatékonyabb fűtési megoldást jelent. 

További előnyük, hogy nagyon gyorsan, egyszerűen, bonyolult munkálatok nélkül telepíthetőek, és lényegében teljesen zajtalanul működnek. Remekül használhatóak ipari környezetben, ahol fontos a munkaterület hatékony fűtése.

A működésük során nem termelnek kellemetlen égéstermékeket, így nem kell bajlódni a szellőztetéssel vagy a rendszeres tisztítással, karbantartással. Számos különböző méretben, illetve kivitelben érhetőek el.

Master hőlégfúvó

A Master hőlégfúvók szintén az ipari környezet elmaradhatatlan kellékei, ugyanis kiválóan alkalmasak a munkahelyszín fűtésére, illetve emellett szárításra is alkalmazhatóak például festési munkák után.

Különlegességük, hogy nagy teljesítményű ventilátorokkal vannak felszerelve, így a meleg levegőt kifújva nagyon gyorsan képesek megemelni a környezet hőmérsékletét. Nem hiába nevezik őket ventilátoros gyorsfűtőknek. 

Többféle kivitelben kaphatóak, az egyes modellek más teljesítménnyel, illetve egyéb műszaki adatokkal rendelkeznek, így könnyen kiválaszthatod weboldalunkról azt, amelyik ideális a számodra. Bármelyik mellett is döntesz egy könnyen telepíthető és egyszerűen, megbízhatóan használható berendezés kerül a birtokodba, amivel hosszú távon is elégedett leszel!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...