Barion Pixel
GLAMOX GVR 510 1000W elektromos halogén hősugárzó felszerelve
GLAMOX GVR 510 1000W elektromos halogén hősugárzó felszerelve
GLAMOX GVR 510 1000W elektromos halogén hősugárzó felszerelve
GLAMOX GVR 510 1000W elektromos halogén hősugárzó felszerelve

GLAMOX GVR 510 1000W elektromos halogén hősugárzó

GVR 510
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
69 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1000 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Olyan helyiségek fűtésének kiszolgálására ajánlott, melyeket felesleges és drága lenne folyamatos szobahőmérsékleten tartani. Ilyen például egy fürdőszoba, WC, vagy öltözőhelyiség.
Kimondottam vizes helyiségekbe tervezték, ellenáll a magas páratartalomnak, rendelkezik a kellő elektromos védettséggel. Telepítése mennyezethez közel, oldalfalra, ajtó fölé ajánlott.

Bekapcsolásakor azonnal érezhető az erős, napsütéshez hasonló sugárzó hő. Hőérzetünk ilyenkor jóval meghaladja a levegő valós hőmérsékletét, így csak a helyiségben tartózkodás idejére kell a hősugárzót üzemelni.

Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
100x740x130 mm
Tömeg
2,1 kg
Ajánlott maximális szobaméret
10 m2
Teljesítmény
1000 W
Amper igény
4,34 A
Garancia
60 hónap

Glamox

Nem vitás, hogy a fűtési szezonban szükség van a különböző fűtőberendezések használatára, az viszont már más kérdés, hogy mely készülékek mellett döntünk. Amennyiben hatékony, ugyanakkor tiszta és környezetbarát megoldást keresel a fűtésre, akkor a Glamox fűtőpanel számodra is remek választás lehet.

Ezek a készülékek elektromos áramot használnak fel a működésükhöz, és konvekciós technológia által biztosítják a meleg levegőt. Ez a két tulajdonságuk már önmagában is számos előnnyel tud szolgálni, aminek köszönhetően széles körben népszerű választásnak bizonyulnak. 


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a mai igényeknek megfelelő fűtőberendezések széles választékban elérhetőek legyenek. Nálunk megtalálod az elektromos konvektorokat, a hőtárolós kályhákat, a ventilátoros gyorsfűtőket, az infrapaneleket és az elektromos kandallókat. Akkor is jó helyen jársz, ha egy elektromos törölközőszárítós radiátort, fűtőszőnyeget vagy fűtőkábelt, esetleg egy infra hősugárzót keresel, a kínálatunkban ugyanis ezek a készülékek is elérhetőek. 

Ami pedig a fűtőtestek márkáját illeti, többek között a Bosch, a Nobo, a Sencor, a Computherm és még számos más világhírű cég termékei is megtalálhatóak nálunk. Mielőtt részletesebben is bemutatjuk az általunk kínált Galmox fűtőpaneleket, nézzük, hogy mit érdemes tudni magáról a gyártóról!

Glamox - a világszinten is piacvezető vállalat

A Glamox céget már több mint 75 éve, egészen pontosan 1947-ben alapították Norvégiában, amikor is elkezdett különböző épületgépészeti készülékeket gyártani a lakosság, illetve az ipari, kereskedelmi felhasználók számára. Alapvetően világítástechnikai vállalatként vált híressé, de a termékkínálata meglehetősen széles.

A LED világítótestek, illetve egyéb világításrendszerek mellett fűtőpanelek gyártásával is foglalkozik. Ezek lényegében olyan fűtőberendezések, amik falra vagy mennyezetre szerelhető kivitelben készülnek, és számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek a hagyományos megoldásokkal szemben. 

Mi jellemzi az általunk kínált Glamox fűtőpaneleket?

A kínálatunkban található Glamox fűtőpanelek rendkívül hatékonyan működnek, ugyanis a panelek belsejében lévő fűtőbetétek közvetlenül melegítik fel a környezetükben lévő levegőt. Kényelmes fűtési megoldást kínálnak, hiszen a használatuk elektromos árammal történik, ami azt jelenti, hogy nem termelnek kellemetlen égésterméket, és ebből kifolyólag nincs szükség a gyakori tisztításra, karbantartásra sem. A telepítésük nagyon egyszerű, ráadásul igény szerint áthelyezhetőek. 

Számos okosfunkcióval rendelkeznek, aminek köszönhetően kényelmessé, személyre szabhatóvá teszik a fűtést. Lehetőség van a programozásukra, így precízen be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet, illetve azt az időintervallumot, amikor szeretnénk, hogy fűtsenek. A Wi-Fi vezérlésnek hála távolról is vezérelhetőek, szabályozhatóak.

A Glamox fűtőpanelek olyan extra funkcióval is rendelkeznek, mint amilyen például az ablakérzékelő. Ha érzékeli, hogy nyitva hagytuk az ablakokat, akkor automatikusan lekapcsolja a fűtést, ezzel is energiát spórolva.

A Glamox infra hősugárzót is megtalálod a kínálatunkban

Ha hatékonyan, megbízhatóan működő fűtőberendezéseket keresel, akkor a Glamox infra hősugárzók sem okoznak csalódást. Az infravörös sugarak felhasználásával biztosítják a meleg levegőt, ami azt jelenti, hogy hőkeringetés nélkül, a környező tárgyak felmelegítésével emelik meg a levegő hőmérsékletét. Alacsony zajszinttel, káros anyagok, gázok kibocsátása nélkül, tisztán működnek. Nézelődj webáruházunkban és rendelj még ma!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.