Barion Pixel
DEVIfoil tükörfűtő fólia 17,5W 27x36cm
DEVIfoil tükörfűtő fólia 17,5W 27x36cm
DEVIfoil tükörfűtő fólia 17,5W 27x36cm
DEVIfoil tükörfűtő fólia 17,5W 27x36cm

DEVIfoil tükörfűtő fólia 70W 71x50cm

5860070500
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
27 203 Ft
Bruttó ár

Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

  • 71 x 50 cm
  • 70 W teljesítmény
  • 230 V-os
  • Öntapadó tükörfűtő fólia a tükör hátlapjára
  • Célszerű a tükörvilágítással egy áramkörre kötni
  • Megakadályozza a tükör bepárásodását
Garancia
24 hónap

Devi

A megfelelő fűtési megoldások megtalálása rendkívül fontos, amennyiben az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. Szerencsére ma már számos innovatív konstrukció áll rendelkezésünkre, közéjük tartoznak a Devi fűtőszőnyegek, fűtőkábelek is. 

Ezek lényegében olyan készülékek, amik elektromos ellenállású szálakból épülnek fel. Átvezetve rajtuk az elektromos áramot nagyon gyorsan, hatékonyan felmelegszenek, és a meleg levegőt egy adott területre - azaz a burkolatra - koncentrálják, ezzel felmelegítve a padlót. Remek választások tehát olyan helyiségekhez, ahol padlófűtést tervezünk. 


Amikor az igényeinknek megfelelő fűtőtestek kiválasztása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyünk. Ilyen többek között például a hatékonyság, az energiatakarékosság, a könnyű telepíthetőség és kényelmes használat. 

Amennyiben ezek a szempontok számodra is fontosak, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod azokat a megbízhatóan működő, márkás fűtőberendezéseket, amik hosszú távon is meg tudnak felelni az elvárásaidnak. 

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által gyártott fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod, amiket részletesebben is be fogunk mutatni. Előbb azonban jöjjön egy rövid ismertető magáról a vállalatról!

A Devi cég, azaz a Dansk El-Varme Industrie

A Devi megnevezés a Dansk El-Varme Industrie rövidítése, ami a vállalat valódi neve. Dániában, egészen pontosan Koppenhágában alapították 1942-ben, és azóta is töretlenül jelen van a fűtőberendezések piacán. 

Kezdetben olyan fűtőelemeket gyártott, amiket ipari célokra használtak fel, az 1960-as évektől kezdve azonban egyre inkább az elektromos fűtőkábelek létrehozása vált hangsúlyossá a tevékenységi körében. 

Eleinte Németországban, Svédországban, illetve Norvégiában terjeszkedett, ma már azonban Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is jelen van, Európában pedig vezető márkává nőtte ki magát.

Milyen előnnyel jár a Devi fűtőszőnyegek használata?

A Devi fűtőszőnyegek minimális energiafelhasználással képesek a padlóra koncentrálni a meleg levegőt, és mivel nem szárítják a levegőt, ezért sokkal “egészségesebb” módon biztosítják a fűtést.

Zajtalanul és nagyon hatékonyan működnek, ráadásul a telepítésük is egyszerű. Hosszú élettartammal rendelkeznek és lényegében karbantartásmentesek. A fűtőkábelek a padlóburkolat alá kerülnek, így nem foglalnak el helyet a térben.

Nálunk nemcsak a Devi fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket találod meg, hanem az olyan kiegészítőket is, mint amilyen például a műanyag kábeltartó, a rögzítőszalag, valamint a javítókészlet.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik konkrét elképzeléssel érkeznek a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Rengeteg időt megspórolhatsz azzal, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Ha teljesen felgörgetsz a kurzorral, akkor a fehér színű sávba be tudod írni a keresett termék konkrét nevét, például “Deviheat 150 fűtőszőnyeg fürdőszobába”. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti a találatok sorában. 

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni a számodra fontosnak vélt paramétereket is annak érdekében, hogy mihamarabb rátalálj a megfelelő termékre. Itt be tudod állítani az ideális árintervallumot, valamint ki tudod választani a teljesítményt, a kábelek hosszát, illetve négyzetméterét is.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeinken, a telefonszámunkat felül a menüsáv vonalában találod!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...