Heatcom M6 TERMOSZTÁT (FEHÉR)

Heatcom
HCTM6W
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
18 600 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kezelje elektromos fűtési rendszerét akár okostelefonnal!

Az elektromos padlófűtés nagyon fontos eleme a termosztát, ami a padlófűtés optimális működtetéséhez elengedhetetlen. Amikor a termosztáton gondolkodunk elektromos padlófűtéshez, akkor mindenképp olyanra van szükségünk, ami kétszenzoros érzékelésre képes.

Ez mit is jelent?

A termosztát külön tudja érzékelni az adott helyiség levegőjének hőmérsékletét, és külön a padlóba helyezett, úgynevezett padlószenzor segítségével a padló hőmérsékletét.

Lehetőségünk van a levegő hőmérséklete, vagy a padló hőmérséklete, vagy akár mindkettő, kombinált értékei alapján vezérelni a padlófűtést.

Az optimális vezérlési módot minden felhasználó az egyéni komfortja és a felhasználás módja szerint tudja kiválasztani, és ezen bármikor változtathat is később a tapasztalatok alapján.

A Heatcom a mindkét szenzor szerinti érzékelés és vezérlés alkalmazását, valamint egy maximális padlóhőmérséklet beállítását javasolja (például melegburkolatoknál minden esetben 27 °C).

Padlószenzor elhelyezése

A padlószenzor elhelyezése nagyon fontos lépés a megfelelő padlóhőmérséklet érzékeléséhez. A padlószenzort minden esetben egyenlő távolságra kell a kábelek közé, a faltól kb. 20 cm-re és teljes hosszában 25 mm átmérőjű védőcsőbe helyezni. A védőcsövet úgy kell lefektetni, hogy a padlószenzor esetleges meghibásodása esetén, az könnyen cserélhető legyen.

Fontos! A padlószenzor védőcsövet a betonozás vagy aljzatkiegyenlítő előtt le kell zárni úgy, hogy semmi ne tudjon belefolyni.

M6 TERMOSZTÁT (FEHÉR)

Az M6 egy egyszerű programozható digitális termosztát elektromos fűtésekhez. Rendelkezik padlóhőmérséklet érzékelővel. Szabályozható külön-külön a padló és a levegő hőmérséklete is, vagy egyben mindkettő.

ALKALMAZÁS

-Egyhetes ciklusidő, napi 6 különböző hőmérsékleti időszak beállításával

-Késleltetés

-Fagyvédelem funkció

-Billentyűzár

-Szenzorválasztás

-Időkijelzés

-Padló-túlmelegedés elleni védelem

Csatlakozó mérete
51x51x26mm
Garancia
12 hónap
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...