Barion Pixel
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín
Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín

Heliosa 994, 2000W állványos infra hősugárzó öntöttvas szín

994
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
273 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 2000 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Heliosa 994 infra hősugárzó egy esztétikus, modern megjelenésű Giraffa állványra szerelt 2 kW-os Heliosa 66 infra hősugárzóból áll. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, IPX5 elektromos védelemmel ellátott szerkezet.

Jellemzői:

  • 15-20 m2 fűthető terület
  • IPX5 elektromos védettség
  • Kültéri elhelyezésre is alkalmas

A Heliosa 994 infra hősugárzó szett tartalma:

  • 1 db Heliosa 66 hősugárzó
  • 1 db Giraffa állvány
  • 5 m elektromos vezetékkel, villásdugóval
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
41-50 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Teljesítmény
2000 W
Garancia
12 hónap

Heliosa

A Heliosa márkanévvel ellátott eszközök és termékek remek választást jelentenek, hogyha az elektromos fűtés korszerű, költséghatékony és energiatakarékos megvalósítása a célkitűzés. Úgyhogy ennek szellemében külön hangsúlyt fordítottunk arra, hogy a webáruházunkban maradéktalanul elérhetőek legyenek a brand nevével fémjelzett termékek. Többféle kivitelben, egytől egyig elsőrendű minőségben.

Érdemes bátran keresgélni ennek megfelelően az oldalon, ha pedig megtetszik egy-egy Heliosa termék, az adatlapján többet is meg lehet tudni róla.


A Heliosa infra hősugárzók használatának előnyei

Élre kívánkozik, hogy infra hősugárzók és a hozzájuk tartozó kiegészítők lévén kifogástalan színvonalon képesek gondoskodni a komfortos meleg levegő megteremtéséről. Méghozzá az egyedi infra technológiának köszönhetően.

Ami ugyebár azért speciális, mert nem a levegőt, hanem a környező testeket fűti. Emiatt a hatása rövidebb időn belül, illetve energia- és költséghatékonyabb formában tud jelentkezni. Kiváltképp a Heliosa termékek esetében.

Amelyek meghatározó szerepet játszanak a piacon elérhető brandek és gyártók versenyében. Tudni lehet, hogy a brand nevével fémjelzett valamennyi eszköz tartós rendelkezésre állást és elsőrendű felhasználói élményt tesz lehetővé.

Hol és miként lehet hasznosítani az oldalon található eszközöket?

Mivel egészen sokoldalú maga a kínálat, innentől kezdve a felhasználási lehetőségek köre is meglehetősen széles. Szóba jöhetnek ezek a termékek ugyanúgy otthon a lakásban, annak bármelyik helyiségében, vagy akár a teraszon, netán az erkélyen is.

Mindemellett szórakozóhelyeken, kávézókban és bárokban, azok teraszain és kiülős részein is nagyszerű szolgálatot tehetnek. Sőt, az IP-védelemmel ellátott kivitelek akár a vizes helyiségekben is gond nélkül helyet kaphatnak.

Arra kell csak odafigyelni, hogy a kiválasztás aszerint történjen, amit a felhasználás majdani környezete igényel. Számolni kell a pára, az időjárás hatásaival és a fűteni kívánt terület nagyságával.

Néhány tipp, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a keresés

Több módja is lehet annak, hogy a célokat leginkább kiszolgáló eszközöket a lehető leggyorsabban sikerüljön megtalálni. Mindenekelőtt a lap bal szélén elérhető szűrési funkciók használatát tudjuk ajánlani.

Tényleg csak egy-egy kattintás, és máris szűkíteni lehet a találati listát, például a teljesítmény, az ár vagy a helyiség térfogata szerint. Az is sokat segíthet, hogy a listát sorba is lehet rendezni, így mindig a keresés szerinti első számú szempont lehet a releváns.

Ha pedig kíváncsiak vagyunk más kategóriába sorolható eszközökre is, akkor legfelül a menüsor lenyíló opciói közül válasszuk ki azt a kategóriát, amelyik érdekel bennünket! Így egy füst alatt többfajta eszközt is be lehet szerezni.

Ha sikerült választani, akkor mutatjuk a rendelés menetét

Sikerült megtalálni a legjobb Heliosa infra hősugárzót, adott esetben a hozzá passzoló kiegészítővel együtt? Első körben adjunk a kosárhoz minden olyan terméket, amit meg akarunk rendelni!

Következő lépésként a jobb felső sarokban válasszuk a kosár ikont! Utána következhet a megrendelő űrlap kitöltése, külön odafigyelve az adatok pontosságára, valamint a szállítási és fizetési mód kiválasztására.

Ha ez mind megvan, csak el kell küldeni a rendelést. A visszaigazolás e-mail formájában érkezik majd, utána pedig napokon belül kéznél is lehetnek a Heliosa termékek.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.