Barion Pixel

CALEO fűtőfólia 80W / 80cm padlófűtéshez 70m teljes tekercs

CCNT080080_BOX
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
707 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 4480 W
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

CALEO fűtőfólia 80W / 80cm padlófűtéshez 70m teljes tekercs

Tökéletes felújítási rendszer. A fűtőelemek közvetlenül a burkolat alá kerülnek beépítésre.

A CALEO REG rendszer a hagyományos hőtároló padlófűtésekhez képest minimálisan használja az aljzatbeton hőtároló képességét így a felfűtési idő nem órák, inkább percek kérdése. Hagyományos módon burkolható, speciális rétegek nélkül. Alkalmazásával bárhol könnyedén alakítható ki önálló- vagy kiegészítő padlófűtési rendszer.

Minden szoba önálló fűtéskör, így akár több ütemben vagy akár egy helyiségben is kiépíthető. A rendszer mindössze 6 mm vastag, így nem okoz burkolatszint emelkedést. Akár egy burkolat csere alkalmával is kialakítható.

 

Méretek

800 mm

Feszültség

230V

Vastagság

388 micron (0,4 mm)

Burkolat szigetelés

4x PET

Tanusítvány

CE

Garancia

2 év hivatalos magyar garancia

Méret (m2)
56 m2
Teljesítmény
4480 W
Garancia
24 hónap

A Caleo menyezeti és padló fűtőfóliák a modern technológia és a praktikus, energiatakarékos fűtés ötvözete, amelyek lehetővé teszik az otthonok és kereskedelmi helyiségek hatékony és kényelmes felfűtését a hideg hónapokban. A Caleo márka kiemelkedő minőségű fűtőfóliái a legújabb innovációkat és tervezési elveket vonultatják fel annak érdekében, hogy optimális fűtési megoldást nyújtsanak a felhasználóknak.

A Caleo menyezeti és padló fűtőfóliák különféle méretekben és teljesítményű változatokban elérhetők, így rugalmasan alkalmazkodnak az adott tér igényeihez. A menyezeti fűtőfóliák könnyen beszerelhetők és rejtetten elhelyezhetők a mennyezetben, míg a padló fűtőfóliák kiváló választásnak bizonyulnak a hidegburkolat alá történő fűtésre, lehetővé téve a komfortos felfűtést anélkül, hogy szembetűnő fűtőtestekre lenne szükség.

A Caleo fűtőfóliák rendkívül vékony kialakításúak, ami lehetővé teszi őket bármilyen felületre való telepítésüket anélkül, hogy bontani vagy nagyobb átalakításokat végezni kellene. Ezáltal ideális megoldást nyújtanak a felújítások során is, amelyek során a meglévő fűtési rendszert kiegészíteni vagy cserélni szeretnék a hatékonyabb és modern alternatívával.

Az intelligens szabályozás lehetősége a Caleo fűtőfóliáknál is rendelkezésre áll, amely segítségével a felhasználók precízen beállíthatják és vezérelhetik a fűtési rendszert az egyéni igényeiknek megfelelően. Emellett a menyezeti és padló fűtőfóliák energiatakarékos működése révén minimalizálják az energiafelhasználást, és lehetővé teszik a fűtött terek optimális hőmérsékletének tartós fenntartását, ezáltal pénzügyi megtakarítást eredményezve a felhasználóknak.

A Caleo menyezeti és padló fűtőfóliák magas minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, hogy garanciát nyújtsanak a tartósságra és megbízhatóságra. A Caleo márka elkötelezett a környezetbarát megoldások iránt, és fűtőfóliái fenntartható módon alakítják ki a fűtési rendszereket, minimalizálva a környezeti terhelést és kielégítve a fenntarthatóságot előtérbe helyező igényeket. A Caleo menyezeti és padló fűtőfóliák: a modern fűtési technológia diszkrét és hatékony megtestesítői.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.