Barion Pixel
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor
Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor

Vaillant eloMENT VER 200/5 2000W elektromos fali konvektor

0010023958
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
67 765 Ft
Bruttó ár
  • Falra szerelhető elektromos fali konvektor, elsősorban hosszabb tartózkodásra nem szolgáló helyiségek fűtésére
  • Zajmentes működés, rendkívül kedvező beépítési méretek és időtálló külső megjelenés
  • Programozható és fokozatmentes hőmérséklet-beállítás, gyors felfűtés
  • Teljesíti a vonatkozó ErP rendelet legújabb követelményeit is

Teljesítmény 2000 W
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az új eloMENT VER elektromos helyiségfűtő a gyors felfűtés specialistája. Megnövelt biztonságának (freccsenő víz elleni védelem, valamint védőszigetelés) köszönhetően tökéletesen alkalmas fürdőszobák, de hosszabb tartózkodásra nem szolgáló helyiségek (étkező, hall vagy dolgozószoba) közvetlen és komfortos fűtésére. Lapos kialakítása miatt szinte észrevehetetlen a Vaillant eloMENT VER készüléke, többek között a teljesen zajmentes működésből adódóan. Saját, beépített programozható termosztátjával a kívánt beltéri helyiséghőmérséklet bármikor elérhető, a kellemes komfortról pedig az egyenletes hőeloszlás gondoskodik.

Kezelés

Digitális, háttérvilágított kijelző és egyszerű gombkezelési, valamint programozási koncepció.

Külső megjelenés

Időtálló dizájn: modern megjelenésének köszönhetően harmonikusan illeszkedik a lakókörnyezetbe, többféle lakberendezési stílus esetén is. A lekerekített kontúrok miatt problémák nélkül tisztítható.

Komfort

Időprogrammal (napi/heti beállítási lehetőségek) ellátott elektronikus szabályozás energia-hatékony hőkomforttal, adaptív indítási funkcióval és ablaknyitás-felismeréssel. A külső burkolat kialakítása az egyenletes hőeloszlásról gondoskodik. A létező legmagasabb beépített készülék biztonság (freccsenő és csepegő víz elleni védelem, továbbá kiegészítő védőszigetelés), biztonsági hőmérséklet határolóval biztosított korlátozás a túlmelegedés ellen, illetve alacsonyabb felületi hőmérséklet általánosságban a külső burkolaton. Maximális biztonság az integrált fagyvédelmi funkciónak köszönhetően.

Felhasználási lehetőségek

Elsősorban ritkábban használt helyiségek (fürdőszoba, hall, étkező vagy háztartási helyiség) fűtésére javasoljuk, de használható újépítésű otthonok esetén is, amennyiben alacsony a fűtési hőszükséglet és van az objektumnak napelemes rendszere.

Főbb jellemzők

  • Az időprogrammal (napi/heti program) ellátott elektronikus szabályozásnak köszönhetően energia-hatékony hőkomfort adaptív indítási funkcióval és ablaknyitás-felismeréssel
  • A készülék egyszerűen beállítható a háttérvilágított, digitális kezelőfelületen
  • Fagyvédelmi funkció
  • ErP ready
  • Elsősorban fürdőszobák, hobby vagy hosszabb tartózkodásra nem szolgáló helyiségek fűtésére javasoljuk, de lakótérben is használható

A termék felszereltsége

  • Elektronikus helyiség-hőmérséklet szabályozás (hőfok-beállítási tartomány 5-30⁰C között) napi- és heti programmal
  • Adaptív indítási funkció (szabályozás a felfűtési időpont alapján)
  • Ablak-nyitás felismerés
  • Freccsenő víz elleni védelem (IP 24) és védőszigetelés
  • Bekötő kábellel ellátott hálózati csatlakozó-dugó
  • Főkapcsoló és túlmelegedés elleni védelem
Termosztát
Időzített (előre beállított programok)
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
41-50 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Hálózati feszültség
1 x 230/230 V AC
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
450 x 738 x 100 mm
Tömeg
7,7 kg
Teljesítmény
2000 W
Szín
Fehér
Típus
Fali
Elektromos védettség
IP24
Garancia
24 hónap

Vaillant

Vaillant elektromos konvektor, netán elektromos kazán beszerzésének az ötlete merült fel? Ezzel együtt alapvető prioritás, hogy a választott készülék ténylegesen illeszkedjen a felhasználás céljaihoz? 

Akkor jó hírrel tudunk szolgálni, mert ezen az oldalon minden feltétel adott a tudatos készülék kiválasztásához. Egyrészt azért, mert sokféle típusban és kivitelben sorakoztattuk fel a különféle modelleket. Másrészt részletes leírást is mellékeltünk mindegyik Vaillant készülékhez, úgyhogy csak javasolni tudjuk a kiszemelt termékek oldalára való kattintást.


Amiért megérheti egy Vaillant készülék mellett dönteni

A németországi gyökerekkel rendelkező multinacionális manufaktúra már az 1800-as évek végétől aktívan szolgálja ki a felhasználókat. Vagyis, ha a brand nevével fémjelzett elektromos konvektor mellett teszi le a voksát az ember, akkor közel 150 év tapasztalatát vásárolja meg.

A vállalatnál több mint 16 ezer alkalmazott dolgozik azon, hogy a gyártósorról legördülő termékek kifogástalan minőségben, tartós rendelkezésre állással szolgálják ki az igényeket. Akár otthon, akár a nyaralóban vagy egyéb ingatlanban.

Ki kell még emelni a változatos termékpalettát, ami sokoldalú felhasználást tesz lehetővé a felhasználás szempontjából. Ezért is tudtuk itt a webáruházunkban is felvonultatni a gyártó sokféle típusát.

Elektromos konvektor vagy kazán keresésekor az alábbiakat érdemes figyelembe venni

Konvektornál számít, hogy fali, álló, vagy speciális dizájn kivitelt szeretnénk-e. Lényeges tényező a zajmentes működés, hogy a készülék közelsége ne befolyásolja negatívan a mindennapokat.

Célszerű kedvező beépítési méretekkel és időtálló külső megjelenéssel bíró kivitel mellett dönteni. A telepítés egyszerűségén túl hozzáadott értéket jelent még a programozható jelleg is, ami tovább segíthet optimalizálni az energia felhasználását.

A minél inkább takarékos áramfelhasználás a Vaillant kazánok esetében is lényeges faktor. Ahogyan többek között az is, hogy a választott modellt akár a meglévő fűtési rendszerbe is könnyen tudjuk integrálni.

Néhány hasznos tipp a célzott kereséshez

Elsőként a lap bal szélén elérhető szűrési funkciókat tudjuk ajánlani. A segítségükkel csupán egyetlen kattintásra van szükség, hogy többek között ár, típus vagy teljesítmény alapján szűkíteni tudjuk a találatokat.

Hasonlóképp sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés lehetősége is. A segítségével például a legnépszerűbb, vagy a legjobbra értékelt termékeket is előre tudjuk rangsorolni.

Ha pedig egyéb gyártók, netán másfajta készüléktípusok is szóba jöhetnek, akkor felül a menüsorban a “termékeink” gombra érdemes nyomni. Így le fog nyílni a termékek kategóriájának listája, és egyszerűen csak választani kell közülük.

Amennyiben sikerült a választás, így lehet rendelni webáruházunkból

Bármelyik Vaillant elektromos konvektor vagy kazán rendeléséhez első lépésként adjuk a terméket a kosárhoz. Ugyanezt érdemes megtenni bármely más készülék vagy kiegészítő esetében is.

Ezután jobb felül válasszuk a kosár ikont, töltsük ki a megrendelő űrlapot, majd válasszunk fizetési és átvételi módot! Fussuk át az adatok helyességét, és ha minden stimmel, akkor küldjük el a rendelést! Ilyen egyszerű a dolog, a rendelésről és a továbbiakról pedig nemsokára e-mail formájában érkezik megerősítés.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.