Barion Pixel
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító
Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító

Thermor Corsaire 500W elektromos törölköző szárító

THECOR05
Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktáron 2 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 2 db.
88 990 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 500 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Péntek 2024.03.29, reggel 8 és 17 óra között

Az elegáns ívelt megjelenésű Thermor Corsaire törölközőszárító családot az egyszerű kezelhetőség, komfortos üzemeltetés és magas hatékonyság jellemzi. 

Francia elegancia, praktikus funkció és felhasználóbarát kezelőfelület jellemzi. 

A kívánt hőfokot könnyen beállíthatja az elektronikus termosztáton.

Az elektromos törölközőszárító gyárilag -15 fokig fagyálló hőközlő folyadékkal van feltöltve, karbantartást nem igényel. 

Többfunkciós vezérlője az alábbi lehetőségeket is kínálja Önnek:

- "2h Boost" funkció

A "2h Boost" funkció lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét vagy megszárítsa törölközőit, ruháit rajta. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

- "24h Auto" funkció

A "24h Auto" funkció a "2h Boost" funkciót ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, az Ön által választott időpontban, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy a helyiség használatának idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában.

A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

- "Locking" funkció

Magyarul: gyerekzár, a véletlenszerű, vagy nem kívánt beállításokat előzi meg. Csak nyomja be az elektromos törölközőszárító beállító tárcsáját 3 másodpercig és a gyerekzár automatikusan aktivizálódik.

A beállított funkciókat, és az elektromos törölközőfűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik.

- IP24 védettség (fürdőszobában használható, fröccsenő víz elleni védelemmel ellátva)

Termosztát
Időzített (előre beállított programok)
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
998 x 48 x 10 cm
Teljesítmény
500 W
Szín
Fehér
Elektromos védettség
IP24
Garancia
60 hónap

Thermor

A különböző fűtési megoldások, lehetőségek széles tárházával találkozhatunk, ha az a célunk, hogy megtaláljuk az igényeinknek megfelelő készülékeket. Nagyon fontos azonban, hogy legalább annyira megbízható cég termékei közül válasszunk, mint amilyen a Thermor, ha ugyanis így teszünk, akkor garantáltan nem ér minket csalódás. 

A vállalat által gyártott fűtőberendezések működése korszerű technológiákon alapszik, aminek köszönhetően maximálisan meg tudnak felelni a mai kor igényeinek. Rendkívül gyorsan, hatékonyan működnek, ráadásul a telepítésük, használatuk is egyszerű, az pedig már csak egyfajta ráadás, hogy az üzemeltetésük nem jár kellemetlen égéstermékkel. 


A webáruházunkban szinte minden olyan márkás fűtőberendezést megtalálsz, ami tisztán, elektromos áram felhasználásával működik. Gondolunk itt például a konvektorokra, a törölközőszárítókra, a hőtárolós kályhákra vagy a fűtőszőnyegekre, de ezeken kívül még sok más készülék is rendelkezésre áll. 

Itt a lehető legjobb helyen vagy, ha a Thermor cég által kifejlesztett berendezéseket keresed, ezeket ugyanis ebben a termékkategóriában gyűjtöttük össze. 

Thermor elektromos konvektor

A Thermor elektromos konvektorok ékes bizonyítékai annak, hogy a fűtést egyszerűen, tisztán, ugyanakkor korszerűen is meg lehet oldani. A telepítésük jóformán bárhol problémamentesen kivitelezhető, ugyanis nincs szükség bonyolult csövek vagy szellőzőrendszer kialakítására. A szakembernek csak annyi a dolga, hogy a készüléket rácsatlakoztatja az elektromos hálózatra, és az máris használható. 

A használatuk is egyszerű, ráadásul programozhatóak, így precízen be lehet rajtuk állítani a kívánt hőmérsékletet. Sok esetben különböző extra funkciók is elérhetőek rajtuk, ilyen például a nyitottablak-érzékelő, aminek hatására a berendezés leáll, ha azt észleli, hogy kinyitottuk az ablakokat. Nálunk a mobil-álló, illetve a falra szerelhető típusok is elérhetőek. 

Thermor elektromos törölközőszárító radiátor

A kínálatunkban a Thermor elektromos törölközőszárító radiátorokat is megtalálod, amik remek megoldást jelentenek a fürdőszoba fűtésére. Nemcsak meleg levegőt biztosítanak a helyiségben, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy a törölközők a lehető leggyorsabban megszáradjanak. 

Ennek azért van nagy jelentősége, mert ha vizesek maradnak, akkor baktériumok és penészgombák jelenhetnek meg rajtuk.

Hogyan találod meg pillanatok alatt a keresett termékeket?

Konkrét elképzelésed van azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen méretű, kivitelű és milyen egyéb jellemzőkkel bíró készüléket szeretnél beszerezni? Ebben az esetben nem feltétlenül kell végignézned minden egyes berendezést, ami a kínálatunkban van. Sokkal gyorsabb ugyanis a vásárlás folyamata, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Keresni az oldal tetején tudsz, ahol a fehér sávba be tudod írni a termék pontos nevét vagy modellszámát. Amennyiben megtalálható nálunk, a rendszer automatikusan kilistázza számodra. Ha pedig rá akarsz szűrni a termékekre, akkor bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a különböző paramétereket.

Itt tudsz választani terméktípust, de az ideális árintervallum megadására is van lehetőség. Emellett meg tudod adni a készülék típusát, például azt, hogy álló vagy fali változatot keresel, illetve a termosztát típusának és a helyiség alapterületének kiválasztása is lehetséges.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.