Barion Pixel
Vigo EHR 5033 800 W törölközőszárító radiátor

Vigo EHR 5033 800 W törölközőszárító radiátor, fehér

EHR5033
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
89 990 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 800 W
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Tulajdonságok

- Vezérlése 3 üzemmódot biztosít, Min-Eco-Max módban a magas hatásfokért.

- A Vigo fürdőszobai radiátor, gyárilag kiváló hőközlő folyadékkal van töltve. Karbantartást a teljes élettartama alatt nem igényel!

- A Vigo elektromos törölközőszárítót kiemelt gonddal tervezték. Az elektronikus vezérlőegység folyamatosan kontrollálja a készülék működését.

- Teljesítmény alapú vezérlés*, ami minden üzemmódban különböző teljesítményekkel fűt, túlmelegedés gátlóval ellátva.

- A biztonság a vizes környezetben lévő használat miatt elsődleges fontosságú volt a termék tervezésénél. A radiátor-vezérlőegység illeszkedésére kiemelt figyelmet fordítottak, illetve a hirtelen nyomáskülönbségnek ellenálló készülék testre is.

- A speciális fali tartóknak köszönhetően felszerelése egyszerű, akár szakember segítsége nélkül is megoldható.

- Felszerelése könnyen, gyorsan megoldható, akár szakember segítsége nélkül is. Csak rögzítse a készüléket a falra, a tartozék rögzítő elemekkel, dugja be a konnektorba, és máris használatra kész.

Teljesítmény felvétel:

– 600W-os esetén (üzemmódok szerint); MIN 210W/óra, ECO 330w/óra, MAX 600W/óra

– 800W-os esetén (üzemmódok szerint); MIN 280W/óra, ECO 440w/óra, MAX 800W/óra

Termosztát
Időzített (előre beállított programok)
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Kivitel
Falra szerelhető
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
127,4 x 50 x 5 cm
Tömeg
20 kg
Teljesítmény
800 W
Garancia
24 hónap

Vigo 

Vigo elektromos konvektor, törölközőszárító radiátor vagy ventilátoros gyorsfűtő segítségével a beltér ideális hőmérsékletének megteremtése magas szintű kényelem és költséghatékonyság mellett valósulhat meg.

Emiatt is fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy a webáruházunkban sokféle típusban és variációban legyenek elérhetők a brand nevével fémjelzett készülékek. Azért, hogy a céloknak megfelelően sikerüljön a választás. Csak ajánlani tudjuk a keresgélést az oldalon, ha pedig egy-egy Vigo termék szimpatikus, akkor az adatlapján többet is meg lehet tudni róla.


Milyen Vigo készülékek érhetők el nálunk?

Az egyik szóba jöhető kategóriát az elektromos konvektorok képviselik. Előnyük a gyors és egyszerű telepítés, miközben többféle méretben és teljesítménnyel állnak rendelkezésre az ingatlan adottságai szerint.

Rendkívül népszerűek a Vigo elektromos törölközőszárító radiátor modellek is, köszönhetően a kettős funkcionalitásnak. Merthogy a fürdőszoba ideális eszközeként ezeken a készülékeken egyszerre száradhatnak a törölközők, miközben a fűtés is hatékonyan kivitelezhető.

Harmadrészt a ventilátoros gyorsfűtő kivitelekről sem szabad megfeledkezni. Pláne, mivel sokféle környezetben jelenthet hozzáadott értéket a hasznosításuk, miközben gyorsan és alacsony energiafelhasználás mellett segíthetik a komfortos hőmérséklet megteremtését.

Milyen előnyökkel járhat a gyártó termékeinek beszerzése és célzott alkalmazása?

A Vigo egy olyan elismert és sokak által kedvelt névnek számít az elektromos fűtés eszközeinek a területén, amely hosszú évek óta teszi lehetővé háztartások, nyaralók és egyéb ingatlantípusok korszerű fűtését.

Mindezt szüntelen innováció mellett, nagymértékben támaszkodva a felhasználók részéről érkező gyakorlati visszajelzésekre. A munka eredményeként évről évre hatékonyabb, felhasználóbarátabb az alkalmazott fűtéstechnológia.

Méghozzá a manapság egyre inkább pénztárcabarát megoldásnak számító elektromosság hasznosításával. Mindezt úgy, hogy a brand valamennyi készüléke magas szintet képvisel nemcsak a funkcionalitás, hanem a dizájn területén is.

Néhány tipp az egyszerűbb keresés jegyében

Ha tudjuk nagyvonalakban, hogy milyen készüléket képzeltünk el, akkor néhány beépített keresőfunkció segítségével ezt gyorsabban meg is lehet találni. Leghasznosabb talán az oldal bal szélén elérhető szűrési lehetőség.

Mindössze egy-egy kattintás, és akár kategória, teljesítmény vagy ár szerint is szűkíteni lehet a találatok listáját. Szintén sokat segíthet a lista jobb felső sarkában elérhető sorba rendezés, amely hasonlóképp többféle szempont alapján engedi a rangsorolást.

Persze arra is van megoldás, ha más gyártók eszközeire, netán egyéb termékkategóriákra is kíváncsiak vagyunk. Nincs más teendő ehhez, mint legfelül a “termékeink” gombra nyomni, majd kiválasztani a keresett kategória nevét.

Amit a Vigo termékek és készülékek rendelésének menetéről tudni érdemes

A megrendelni kívánt Vigo elektromos konvektort, törölközőszárító radiátort vagy ventilátoros gyorsfűtőt első körben adjuk a kosárhoz, és járjunk el hasonlóképp az összes többi beszerezni kívánt terméknél.

Ezután jobb felül nyomjunk a kosár ikonra, töltsük ki a megrendelő űrlapot, adjuk meg a fizetési és átvételi módot, végül az adatok ellenőrzése után küldjük el a rendelést! Mi pedig máris előkészítjük a mielőbbi kézbesítést.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.