Barion Pixel
KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazán
KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazán
KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazán
KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazán

KOSPEL EKCO.LN2M 21kW 400V elektromos kazán

EKCO-LN2M-21
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
343 619 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 21 kW
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazánt többek között azért ajánljuk, mert:
 
Általános megoldás radiátoros és radiátoros-padló/falfűtéses meleg vizes központi fűtésű rendszerekhez készített elektromos kazán. Használati meleg víz készítés a készülékhez kapcsolt indirekt tároló tartállyal lehetséges. Az elektromos készülékek gyártásában tapasztalt és elismert lengyel Kospel gyár terméke.
 
Ez a kazán 6 literes beépített tágulási tartállyal egy a központi vízrendszer tartályával működtetést lehetővé tévő modullal kiegészített kazán.
 
KOSPEL EKCO.L2N 21kW 400V elektromos kazán jellemzői: 
  • Kazán az előnykapcsolás elvén tud szabályozni.
  • A központi fűtésű rendszer előremenő vízhőmérsékletének szabályozása 20-85°C fok. 
  • A beépített felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi az üzemi paraméterek leolvasását.
  • 6 fokozatú teljesítményszabályozás triac alapon.
  • Beépített by-pass ág és mágneses szűrő.
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
710x418x153 mm
Tömeg
24,5 kg
Hálózati feszültség
3 x 400/230 V AC
Ajánlott kismegszakító
3x40 A
Víz csatlakozás
G 3/4"
Teljesítmény
21 kW
Elektromos védettség
IP22
Garancia
12 hónap

Kospel

A napelemes rendszerek széles körű elterjedésének köszönhetően egyre népszerűbbek az elektromos kazánok, amelyből a webáruházunk Kospel kategóriájában számos minőségi modellt találhatsz. Az üzemeltetésük egyszerű, kevesebb karbantartást igényelnek. Sőt, a magasabb komfort érdekében számos biztonsági elemmel is rendelkeznek, mint amilyen például a tágulási tartály, a biztonsági szelep vagy a hőmérséklet-szabályozó.

Mielőtt azonban választanál közülük, mindenképpen olvasd el a termékadatlapokat, amelyek minden szükséges információt tartalmaznak, és egyeztess azzal a szakemberrel, aki majd be fogja szerelni a kazánt!


A webáruházunk Kospel kategóriájában megtalálható elektromos kazánok 6 kW és 24 kW közötti teljesítményben készültek, és beépített tágulási tartállyal, fűtési szivattyúval, illetve egyéb biztonsági berendezésekkel rendelkeznek.

Ennek köszönhetően pedig tökéletes elsődleges vagy kisegítő hőforrásai lehetnek a központi fűtési rendszereknek. De abban az esetben, ha indirekt tárolótartály is hozzájuk van kapcsolva, akkor a meleg víz előállításához is kiválóan alkalmasak.

Továbbá bármilyen ingatlanban használhatóak. Tehát akár egy lakásod van, amelyet padlófűtéssel szereltek fel, vagy társasházban laksz, ahol radiátorral van megoldva a fűtés, a Kospel Ekco elektromos kazánok mindegyik esetben ideálisak lesznek.

Költséghatékony fűtési megoldás

A legjobb bennük viszont az, hogy a segítségükkel a beruházás és a karbantartás tekintetében is jóval kedvezőbben megvalósítható a fűtés, mint a többi energiafajta felhasználásával. Ha például elérkezett az idő arra, hogy az általad használt gázkazánt egy modernebb modellre cserélni kell, akkor elég nagy az esély arra, hogy a kémény is cserés lesz, amit majd később engedélyeztetni is kell. 

Ez pedig manapság már több mint egymillió forint kiadást jelent, aminek közel a kétharmadát megspórolhatod, ha a márkáink között megtalálható Kospel elektromos kazánjainak egyikét szerelteted be. Sőt, ha még a házra napelemet is szereltetsz, akkor a működési költségeken is faraghatsz.

Az alábbi esetekben feltétlenül célszerű elgondolkodni a használatukon

A Kospel elektromos kazánokat leggyakrabban akkor használják, amikor nincs vezetékes gázellátás a környéken, és arra sincs lehetőség, hogy az energiahordozót valamilyen módon tárolják. De sok esetben választják őket akkor is, amikor nincs kémény, vagy csak nehezen lehet megoldani a füst biztonságos elvezetését. 

Emellett még ideális választásnak bizonyulhatnak a hétvégi házakban is, ahol csak időszakosan van használva a fűtés, kisebb alapterületű fűtendő részekben, esetleg más fűtési rendszerek kiegészítéseként.

Milyen teljesítményű berendezést érdemes választani a Kospel kategóriából?

Ennek eldöntéséhez fontos, hogy kikérjük annak a szakembernek a véleményét, aki majd be fogja szerelni az általad kiválasztott elektromos kazánt, mivel ő meg tudja mondani, hogy az az adott modell Amper felvétel tekintetében megfelelő-e a meglévő elektromos hálózathoz. 

Ennek kiszámításhoz azonban figyelembe kell venni az ingatlanban mindennapos használatban lévő egyéb elektromos készülékek által elhasznált áram mennyiséget is, hiszen csak így kaphatod meg, hogy mekkora áramerősség áll a rendelkezésedre.

Ha bármi kérdésed van a fentebb leírtakkal kapcsolatban, vagy egyéb tanácsra lenne szükséged a kazán kiválasztását illetően, akkor keress minket bátran a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.