BEHA KRB 5 hősugárzó 500W

BEHA KRB 5 infra hősugárzó 500W

KRB 5
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.
36 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 500 W
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

BEHA KRB 5 infra hősugárzó jellemzői:

  • Ideális fürdőszobában
  • Sugárzó hőleadás
  • Magas minőség
  • 5 választható teljesítményfokozat
  • Nikkelezett hővisszaverő felület
  • Kapcsolóval ellátva
  • IP24 elektromos védettség
  • Rögzített felszerelés
  • Dugvilla nélkül, fix bekötésű!

Közelető oldaltávolság: 100mmKötelező távolság a hősugárzó alatt: 150mm

Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
70mm magas / 430mm széles
Teljesítmény
500 W
Fűtési fokozatok
0-120-200-300-500 W
Szín
fehér
Elektromos védettség
IP24
Garancia
12 hónap

BEHA

Az elmúlt években, évtizedekben jelentős változásokon ment keresztül a fűtőberendezések piaca, aminek köszönhetően rengeteg innovatív megoldással, lehetőséggel találkozhatunk. Közéjük tartoznak a BEHA fűtőtestek is - egész pontosan konvektorok, illetve infra hősugárzók - amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Nem csoda hát, ha a világ számos országában nagy népszerűségre tettek szert, és sokan előszeretettel választják őket, ha a megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre. A használatukban rejlő pozitívumokat részletesebben is kifejtjük, elöljáróban csak annyit mondunk, hogy egyszerűen, tisztán, kényelmesen, és nem utolsó sorban energiahatékonyan lehet üzemeltetni őket.


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy innovatív technológiával működő, márkás fűtőberendezéseket kínáljunk a felhasználóknak. Ennek megfelelően nálunk többek között az elektromos konvektorokat, törölközőszárítókat, hőtárolós kályhákat, infrapaneleket, ventilátoros gyorsfűtőket, illetve a fűtőszőnyegeket, fűtőkábeleket is megtalálod.

Ebben a termékkategóriában a BEHA márkájú készülékek szerepelnek, melyeket most be is mutatunk.

BEHA elektromos konvektor

A kínálatunkban megtalálod a BEHA cég által gyártott elektromos konvektorokat, amik rendkívül hatékonyan működnek, ugyanis felfűtési idő nélkül, szinte azonnal képesek arra, hogy felmelegítsék a környezetüket.

Mivel nem bocsátanak ki gázokat vagy más káros anyagokat, így teljes mértékben környezetbarát megoldást jelentenek a fűtésre. További előnyük, hogy a telepítésük és az üzemeltetésük is sokkal olcsóbb, mint a régebbi, hagyományos fűtési rendszereké.

Sokak számára azért is annyira kedveltek a BEHA elektromos konvektorok, mert nincs szükség bonyolult karbantartásra vagy tisztításra ahhoz, hogy hosszú távon is megfelelően tudjanak működni. Az pedig szintén mellettük szól, hogy a bekapcsolásuk, leállításuk, valamint a hőmérséklet szabályozása is nagyon egyszerű.

A kínálatunkban a PB és az LV szériába tartozó modellek is elérhetőek. 

BEHA infra hősugárzó

Amennyiben egyszerűen, tisztán és energiahatékonyan használható fűtőberendezéseket keresel, akkor a BEHA infra hősugárzói is remek választások lehetnek számodra. Mint ahogy a nevükben is benne van, ezek a készülékek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy felmelegítsék a helyiségeket.

Ennek a technológiának a kényelem, a hatékonyság és a környezettudatosság mellett megvan az az előnye is, hogy ezek a berendezések nem szárítják a levegőt. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott készüléket?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés, a termékek keresése, szűrése, valamint a vásárlás is egyszerű legyen. Amennyiben megvan, hogy mely készüléket szeretnéd megvásárolni, akkor először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra, majd pedig a felugró ablakon kiválasztod a “Fizetés” opciót.

Itt már csak annyi a dolgod, hogy megadod a kért adatokat, köztük a nevedet és a szállítási címet, majd pedig kiválasztod a szállítási, illetve a fizetési módot. Jobb oldalon fogod látni a vételárat, illetve a szállítás díját, és itt van lehetőség a kuponkód megadására is, amennyiben rendelkezel vele.

Miután végigértél a folyamaton, és véglegesítetted a rendelést, hamarosan kézhez kapod a csomagot. Ha bármilyen kérdésed merül fel, akkor bátran keress fel minket, szívesen segítünk mindenben!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...